bebek cinsiyet belirleme..

gerçi 3 çocukla nasıl baş ederim bılmıyorum bu ıkıncı bıla bunalttı ama 3 çocuk çok deyıl bence kısmet allah tum erkek bebek ısteyenlerın sesını duyar inş

slm
elara benim bio ritmimede bakarmısın
benim d.t 06 04 1976
eşimin d.t 20 03 1971
ekim kasım için

özelden yolladımm

hoşgeldin Allah bagışlasın kızlarını
Allah gönlüne göre verir inş

Ben 7 sene boyunca doğum kontrol hapı kullandım yani 28 güne denk geliyo sanırım yeni bıraktım hemen kaldım yok hiç etmedim 13.günü saydım ve belirtileri o gündü tahmin yani

maşallahh hapı bırakınca hemen hamile kalmak zor aslında
başka yöntem bilmiyormuydunn peki.yoksa denemek mi istemedin
2 kızı olanlar cok cesaretli ya.biz cok takıyoruz galiba.herşeyi denk getirmeye calışıyoruzz

inan canımm yüzünüü görüncee çok seveceksinn
ben 2ncide çok ağlamıştımm
daha doktorun odasındann çıkmadann gözlerimm dolmuştuu
amaa bak şimdii 8 yaşında ve şuan mandalinamıı soyduu al ye anne diyorrrr
şimdii iyikii doğmuşş diyorummmm
aslında doğana kadar üzülüyoruzzzz

öğrendiniz demek annesiii
tabikii sağlıklıı olmalarıı dahaa önemlii

valla benim tuttu 3 ilişkiyle aynı belirtilerde vardı hayırlısı tabi

hayırlısı gerçekten geçen 21 haziranda gebeliğime son verildi benim 5 buçuk aylık oğlum gitti eğer bu ay hamile kalırsam seneye aynı tarihlerde gelir yeni bebeğimiz ama bilmiyorum içimden bir his olmadı diyor

aynen öyle cnm sana katılıyorum..
bende bana yardım ettiği zaman iyiki doğrmuşum seni diye seviyorum
kız annesi olmak gerçekten çok güzel bi duygu..

Valla bilmiyorum bilseydim denerdim birazda kısmet olayına inanıyorum sanırım ondan araştırmadım tutacanada ihtimal vermemiştim aslında onca sene haptan sonra Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

kızlar çok alakasız ama size bişey soracam
hafızayı kuvvetlendirmek
zekayı güçlendirmek
okuduğunu unutmamak için bildiğiniz bişey varmı

benim koskoca ayda 1 tek ilişkiyle oldu
senin şansın daha yüksek..

inşallah diyeyim arkadaşım sağlıklı bir bebişim gelsinde benim 2.bebeğimde çok kötü şeyler yaşadık o yüzden tek derdim sağlığı ama eşim çok erkek istiyor onunda gönlü olsun istiyorum rabbimden hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…