- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.001
3 hafta sonra kız derlermişş bidee banaa ay napaarımm ozaman acabaaa
benim 5 yaşında bir kızım var.hayırlı ve sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum.
bu ay başka bir doktora gittim.ilaçsız sadece yumurtlama takibi istedim.adetimin 17.günü yumurtan çatlamış dedi.3-4 gün gün aşırı ilişki önerdi.şimdi hemen ilşki olursa iyi olur dedi.öğleden sonraydı ilşki odu.ilk ilişkiden 36 saat sonra ikinci ilişki oldu ve dün öğrendim HAMİLEYİM.alkisalkisalkis:CüvCüv:
ben 6 aydır çocuk düşündüğüm için uzun süredir diyet yapıyorum.kuru kayısı,muz,maden suyu,taze fasülye yedik,son bir ay PHı 7 den yüksek su içtik,tuzlu yemek tükettik.tuzlu badem çekirdek yedik.
ilişkiden yarım saat önce eşim sert neskafe içti.soğuk duş yaptı.bakalım şans arttırmak için denedim.
yüce rabbime bol bol dua ettim.önce rabbimin büyüklüğüne sonra dualarıma sığınıyor ve güveniyorum canı gönülden edilen duaların kabul olacağına inanıyorum.
Arkadaşlar yumurta takibini her doktor yapmıyor.Ben size kendi yaptığımı yazayım.Ben hem ateş ölçtüm.Hemde ovulasyon kiti kullandım.Ovulasyon kitini 3 gün kullandım.İlk gün çizgi yoktu.İkinci gün oluştu.üçüncü gün yoktu.Çizgilerin silikleştiği gün benim ateşimde düştü ve ilişki ogün oldu.Ertesi gün ateşim tekrar yükseldi.Şuan hamileyim.Ayrıca bir dua var.Suyun içine atıyosun ve Adet geçtikten sonra sabah namazı vakti sudan içip 2 rekat namaz kılıyosun.
yalnız bu ay çin takvimi kız gösteriyordu bana.ama ben yinede denedim ve hamile kaldım çünkü 6 aydır yorulmuştum açıkçası.
şu an belli değilmi güzelim ne olduğu ? hayırlı olsun bu arada , derlersede desinler demmeki hakkımızda hayırlısı buymuş deriz.
Bende sen hamile değilsin sanıyodum
hadi hayırlısı anım
sen nasıl yaptın banada anlatırmısın doktor çatladı dedide öylemi yaptın ?
bu ay başka bir doktora gittim.ilaçsız sadece yumurtlama takibi istedim.adetimin 17.günü yumurtan çatlamış dedi.3-4 gün gün aşırı ilişki önerdi.şimdi hemen ilşki olursa iyi olur dedi.öğleden sonraydı ilşki odu.ilk ilişkiden 36 saat sonra ikinci ilişki oldu ve dün öğrendim HAMİLEYİM.alkisalkisalkis:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?