• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek doğduktan sonra eşle yaşanan problemler

her bebek aynı değil kabul ediyorum her annede aynı değil kimi anneler bunu pekala başarabiliyorlar
annelik yaparım evimede bakarı ayaklarımın üstündede durabilirim diyebilen kadınları severim idealim güçlü kadın güçlü anne
kimisi gücü farklı anlar bağırıp çağırma olduğunu zanneder ama alakası yoktur
eşinizi ile ettiğiniz kavgalar bile boşuna gitmesin konu sahibi
Bu dediginiz yapılıyor da zaman aliyor sistemin oturmasi.
Bebegin ilk aylari en guclu kadını bile sarsabiliyor.
Bebeginiz var mi bilmiyorum, hos her bebek de ayni olmuyor ya.
Ozellikle gece gunduz farkini ayirt etmekte zorlanan bebekler anneyi tüketiyor gercekten.

burdan güçlü anneye nasıl yurudunuz anlamadım kadınlar her ise koşmak zorunda değil bunun güçlü olmakla alakası yok bence fazla fedakarlik ben fazlasıyla sakin bir yapıya sahibim bağırıp cagirmam hele bu yüzden eşimle hiç kavga etmem çocuklarına cok düşkün bir babadır işten gelir gelmez yapisir kızım babasına uyuyana kadar vakit geçirirler her anne aynı değil derken kimisi basarabiliyor demişsiniz bunun başarı ile alakası yok çocuğu durmayan anneler mi başarısız yanlış yorum yapmışsınız bence umarım kolik ve huysuz bir çocuğunuz olmaz
evet her anne her baba aynı değil
ne diyorsunuz eşim her anlamda yardımcıdır konu sahibi ne diyor eşim yardımcı değil diyor burda iki baba örneği var ve ikisi birbirlerinden farklı
anne var anne var bakın burda bir üye konu açmış bekar kayınlarımın odalarını kv bana temizletiyor ve odaları berbat durumda buda bir anne örneği 27 boyunca kişisel bakımı bile öğretememiş çocuklarına anne tanıyorum altı erkek çocuğuyla dul kalmış her altısıda en iyi üniversitelerde okumuş iyi insanlar olmuş iyi babalar olmuştur ve ben o annenin önünde eğilirim evet güçlü anneler var ve gene söylüyorum her anne aynı değil

Bu dediginiz yapılıyor da zaman aliyor sistemin oturmasi.
Bebegin ilk aylari en guclu kadını bile sarsabiliyor.
Bebeginiz var mi bilmiyorum, hos her bebek de ayni olmuyor ya.
Ozellikle gece gunduz farkini ayirt etmekte zorlanan bebekler anneyi tüketiyor gercekten.
bencede tecrübe lazım yılmamak lazım

konu sahibi iyi anne profili sizinle alakalı değil üzerinize alınmayın
dediğim gibi tecrübe ile sabır size lazım olan bu

Sanırım eşini kolaya alıştırmışsın birde eşin saat kaçta işten eve geliyor özel sektör berbat bazıları akşam 9 veya 10 buluyor tabi o vakit pek yardımı dokunmaz ama erken geliyorsa çocuğa bakabilir birde akşam çocuk ağlarken kalkıp bakan bir babaya şahit olmadım çoğunluk arkasını dönüp yatıyor ,

Yeni bir anneyim 2 aylik henuz ama esim saolsun her konuda yardimci gercekden ilk tecrube cok zor 2 ay oldu daha yeni yeni hem evimi hem bebegime bol bol yetiyorum ondada haftada bir evi silip supuruom yemek koyarken odaya 20 kere geliorum aglio susturuom birsey dograyip geri geliom yero gelio yapamiorum esim gelince birseyler ayarlariz dio gece uyumadigm icin sut olmuo bakiyor 3 4 saat uyuyorum dinlenince sut oluo vs vs daha bircok konuda yardm edio aksam onu bekliom dort gözle sizin gibi bir esle inanin insan gercekden perisan olur birakin ev pis olsun yikamyin camasirlari yapmayin yemegi evde ters giden seyleri gosterin ki yardim etmek zorunda kalsin

Sanırım eşini kolaya alıştırmışsın birde eşin saat kaçta işten eve geliyor özel sektör berbat bazıları akşam 9 veya 10 buluyor tabi o vakit pek yardımı dokunmaz ama erken geliyorsa çocuğa bakabilir birde akşam çocuk ağlarken kalkıp bakan bir babaya şahit olmadım çoğunluk arkasını dönüp yatıyor ,

Benimki bakiyor canim ya şükür cok yardimci bana pazar gunu ben uyuyum die oturma odasina gider ogluyla 2 saat sonra acikinca getirir yanima saolsun

evet her anne her baba aynı değil
ne diyorsunuz eşim her anlamda yardımcıdır konu sahibi ne diyor eşim yardımcı değil diyor burda iki baba örneği var ve ikisi birbirlerinden farklı
anne var anne var bakın burda bir üye konu açmış bekar kayınlarımın odalarını kv bana temizletiyor ve odaları berbat durumda buda bir anne örneği 27 boyunca kişisel bakımı bile öğretememiş çocuklarına anne tanıyorum altı erkek çocuğuyla dul kalmış her altısıda en iyi üniversitelerde okumuş iyi insanlar olmuş iyi babalar olmuştur ve ben o annenin önünde eğilirim evet güçlü anneler var ve gene söylüyorum her anne aynı değil
Siz galiba beni anlamadınız evet hiç bir insan aynı değildir ben ne diyorum siz ne yazıyorsunuz altı çocuğuyla dul kalan kadına geldiniz evet helal olsun o kadına ama ne alaka ya

Erkeğin bencili ne çocuğa bakar nede evişine zaten bunu evlenmeden önce bazı tavırlarıyla gösterecektir ondandır evlenmek için aşk yeterli değil karekterli olması önemli
Benimki bakiyor canim ya şükür cok yardimci bana pazar gunu ben uyuyum die oturma odasina gider ogluyla 2 saat sonra acikinca getirir yanima saolsun

Erkeğin bencili ne çocuğa bakar nede evişine zaten bunu evlenmeden önce bazı tavırlarıyla gösterecektir ondandır evlenmek için aşk yeterli değil karekterli olması önemli

Canım ilk fırsatta bir çamaşır kurutma makinesi al,beko arçelik en optimistik fiyat kalite olarak 750 falan,inan bana hayat kurtarıcı küçük bebekle,maalesef eşine diyecek lafım yok, kimisi koynunda pışpışlıyor kimisi böyle ben anlamam deyip sıyrılıyor ,halbuki bir iki saat aralıksız uyumak sizede ne kadar iyi gelecek

bebekleri anneler tek başına mı yapıyor,, bebeğin sorumluluğu sadece annede mi olmalı anlamıyorum ki.
yapmayın. ya bebeğe baksın siz yemek yapın ya siz bebeğinize bakın o yemek yapsın. poposunu kaldırıyoruz bu erkeklerin paşa gibi yaşıyorlar yaşatmayın, sorumluluk alsın işe gidip gelmekle olmuyor. :KK51:

Back
X