• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek , düşük , psikoloji

bakin benimde sizin gibi oluyordu 5 düşüğün vardı gelişmediler doktor doktor gezdim sonunda kendime göre bir doktor buldm genetiklerinize baktirdinizmi bn de protein s soğukluğu çok ondan gelismedigini soyledi iğneye başladı şuan 2 çocuğum var pes peşe oldu
ne iğnesi başlandı ?

O aileye tırnağımı vermem
Kendim için istiyorum
Kendiniz için bebek yapamazsınız çünkü o bebek sizin değil eşiniz ile ikinizin. Size tavsiyem ya eşiniz ile terapilere devam edin ve psikolojik ve duygusal tüm sorunlarınızı halledin yada boşanın. Biraz mantıklı düşünün lütfen eşinizden kendiniz için bir çocuk yapamazsınız o çocuk doğduğu an tüm ailenin bebeğidir. Ve hayatı boyunca sizi istesenizde istemesenizde sizi eşiniz ve ailesi ile birbirinize bağlar.

Ben acıkcası hersey mukemmelken bu dusunce gucuyle bebek dusecegıne ınanmıyorum
Mutlaka herseyın bır acıklaması olmalı , bunu yapamıyorlarsa doktor degıstırmenız gerek

bakin benimde sizin gibi oluyordu 5 düşüğün vardı gelişmediler doktor doktor gezdim sonunda kendime göre bir doktor buldm genetiklerinize baktirdinizmi bn de protein s soğukluğu çok ondan gelismedigini soyledi iğneye başladı şuan 2 çocuğum var pes peşe oldu
Merhaba protein s nedir?

Esinizle problemler sizi psikolojik olarak etkiliyor ve çocuk olmuyor ama siz hala buna sebep olan adama cocuk vermeye çalışıyorsunuz garip once esinizle problemlerinizi cozmeye çalışın çocuk olunca hersey gullul gülistanlık olmayacak

Back
X