Bebek , düşük , psikoloji

Tüm sayfaları okudum.
Ne yazık ki sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Kafanız çok karışık.
Eş ailesini obsesyon haline getirmişsiniz,
ayrıca kontrolcü ve mükemmeliyetçi kişilik özellikleriniz var gibi.
Yolunda gitmeyen bir evlilikte,güvenmediğiniz bir eşten,çocuk sahibi olmaya çalışmak,
işleri daha da içinden çıkılmaz hale getirebilir.
Bu durumdayken,bebek sahibi olmak,
en son düşüneceğiniz şey olmalı.
Psikolojik tedaviniz ve aile terapiniz bitene kadar,bebek fikrini tedavülden kaldırmanızı tavsiye ederim.
Yerinizde olsam bebek sahibi olmayı bırakın,korunurdum.
Yaşınız nedeniyle acele ediyorsanız yumurtalarınızı dondurup saklatabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar
Ben dördüncü kürtajımı oldum şurup durup ağlıyorum
Gelişmiyor bebekler
Bu kürtajımı kimse ile paylaşmadım Annemler dahil
Bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu, bir önceki kürtajım Mayıs’ta olmuştu ve sonra psikoloğa başlamıştım
Psikoloğum eşini kabullenmezsen vücudun bebeği de risk olarak algılar ve atar demişti , fiziksel olarak sebep olarak dr lar bi şey bulamıyorlar , görünen bir sebep Yok düşükelrim için , bugün konuştuğum arkadaşım da aynısını söyledi
Ben eşimin ailesi yüzünden ( ve tabi eşimin akılsızlığı ) ilk yollar ciddi sorunlar yaşadım içten içe büyüttüm ve ailesine zerre güvenin Yok zerre ....
Bebek olursa kv bela olur mu korkusu hep içimde
Hatta elti kişisi için içten içe hep dua ettim Benden önce kzı evladı olsun diye , çünkü kv nin kız çocuk hasreti vardı , şuan bi kız bi erkek torunu var , bizim hala evladımız olmadı , bu gebeliğimi öğrenir öğrenmez yine beynime bi sürü şey üşüştü , yine sorunlarım artar kv yüzünden eşimle tartışırım vs va binlerce şey doldu beynime hemen psikoloğa koştum
Ama sonuç değişmedi ve bebeğim gitti :KK43:
Sizce bu psikoloji bebek düşürmeye sebep mi ?
Şuan içimde eşime karşı nefret var , aşırı üzgünüm
Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin sana inşallah

Tüm sayfaları okudum.
Ne yazık ki sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Kafanız çok karışık.
Eş ailesini obsesyon haline getirmişsiniz,
ayrıca kontrolcü ve mükemmeliyetçi kişilik özellikleriniz var gibi.
Yolunda gitmeyen bir evlilikte,güvenmediğiniz bir eşten,çocuk sahibi olmaya çalışmak,
işleri daha da içinden çıkılmaz hale getirebilir.
Bu durumdayken,bebek sahibi olmak,
en son düşüneceğiniz şey olmalı.
Psikolojik tedaviniz ve aile terapiniz bitene kadar,bebek fikrini tedavülden kaldırmanızı tavsiye ederim.
Yerinizde olsam bebek sahibi olmayı bırakın,korunurdum.
Yaşınız nedeniyle acele ediyorsanız yumurtalarınızı dondurup saklatabilirsiniz.
Bebek sahibi olmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum
Psikolojik tedavime devam ediyorum bu süreçte

Bebek sahibi olmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum
Psikolojik tedavime devam ediyorum bu süreçte
Ben psikolojik danışman olarak böyle düşünmüyorum.
Kaldı ki bebek büyütmek,bazen en yolunda giden evlilikleri bile sarsan bir tecrübe.
Üstelik 'bana veya evliliğimize iyi gelecek'
diye dünyaya bir can getirme fikrini de sağlıklı bulmuyorum.
Adı üstünde 'bir can',sağlıklı bir ailede doğup büyümek onun en doğal ve temel hakkı.
Maddi ve manevi şartlar uygun ve yeterli değilse,
o can dünyaya getirilmemeli.
Sonra yazık oluyor o canlara.
Not: Doğan Cüceloğlu 'İletişim Donanımları' adlı kitabında bu 'can' meselesini çok güzel anlatmış.

Son düzenleme:
Canım, sana annemin 4 gebeliğini ve babaannemlerle geçirdiği 16 seneyi anlatsam inan ki şaşıp kalırsın. Elbette derdin büyüğü küçüğü olmaz ama senin kv, benim babaannemin, dedemin ve annemin eltisinin yanında melek kalır büyük ihtimalle. Sallaaaaa gitsin, takma.

merhaba arkadaşlar
Ben dördüncü kürtajımı oldum şurup durup ağlıyorum
Gelişmiyor bebekler
Bu kürtajımı kimse ile paylaşmadım Annemler dahil
Bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu, bir önceki kürtajım Mayıs’ta olmuştu ve sonra psikoloğa başlamıştım
Psikoloğum eşini kabullenmezsen vücudun bebeği de risk olarak algılar ve atar demişti , fiziksel olarak sebep olarak dr lar bi şey bulamıyorlar , görünen bir sebep Yok düşükelrim için , bugün konuştuğum arkadaşım da aynısını söyledi
Ben eşimin ailesi yüzünden ( ve tabi eşimin akılsızlığı ) ilk yollar ciddi sorunlar yaşadım içten içe büyüttüm ve ailesine zerre güvenin Yok zerre ....
Bebek olursa kv bela olur mu korkusu hep içimde
Hatta elti kişisi için içten içe hep dua ettim Benden önce kzı evladı olsun diye , çünkü kv nin kız çocuk hasreti vardı , şuan bi kız bi erkek torunu var , bizim hala evladımız olmadı , bu gebeliğimi öğrenir öğrenmez yine beynime bi sürü şey üşüştü , yine sorunlarım artar kv yüzünden eşimle tartışırım vs va binlerce şey doldu beynime hemen psikoloğa koştum
Ama sonuç değişmedi ve bebeğim gitti :KK43:
Sizce bu psikoloji bebek düşürmeye sebep mi ?
Şuan içimde eşime karşı nefret var , aşırı üzgünüm
Hani oda olabilir duaya hocaya inanırmısın bilmem ama kendini okutmanda üzerine bi nuska takman da fayda olabilir. Hayırlısı ile olur inş.

Hani oda olabilir duaya hocaya inanırmısın bilmem ama kendini okutmanda üzerine bi nuska takman da fayda olabilir. Hayırlısı ile olur inş.
Bu tip yorumların yasak olduğunu hatırlatırım.
Siteden bir iki gün uzaklaştırma sebebi,bilginize.

Ben psikolojik danışman olarak böyle düşünmüyorum.
Kaldı ki bebek büyütmek,bazen en yolunda giden evlilikleri bile sarsan bir tecrübe.
Üstelik 'bana veya evliliğimize iyi gelecek'
diye dünyaya bir can getirme fikrini de sağlıklı bulmuyorum.
Adı üstünde 'bir can',sağlıklı bir ailede doğup büyümek onun en doğal ve temel hakkı.
Maddi ve manevi şartlar uygun ve yeterli değilse,
o can dünyaya getirilmemeli.
Sonra yazık oluyor o canlara.
Not: Doğan Cüceloğlu 'İletişim Donanımları' adlı kitabında bu 'can' meselesini çok güzel anlatmış.
İlgine teşekkür ederim
Şuan tüp bebek sürecindeyim ve ilaçlar bana ciddi yan etkiler yapıyor , bu da extra yıpranma sebebi
Bencilliğim için o can ı getirme düşüncesi beni çok rahatsız ediyor , ona çok güzel bir anne olacağımı düşünüyorum , kendimi bırakmadım bırakmak istemiyorum ,
Daha daha sağlıklı mantıklı bir birey haline gelebilmek için çabalamaya devam edeceğim ...

bakin benimde sizin gibi oluyordu 5 düşüğün vardı gelişmediler doktor doktor gezdim sonunda kendime göre bir doktor buldm genetiklerinize baktirdinizmi bn de protein s soğukluğu çok ondan gelismedigini soyledi iğneye başladı şuan 2 çocuğum var pes peşe oldu

Bakıldı öncekilerde
Az miktarda bar pıhtılaşma
Ocak’taki düşüğümde bebeğe genetik bakıldı ama sorun yoktu
Bu defa da genetiğe yolladık
Bakalım ne çıkacak
Dr pgt ile tüp bebek deneyelim dedi ama bebekte genetik bozukluk çıkmazda pgt nin ne anlamı var ki ?
Dr um sabrın varsa normal dene sorun yok diyor
Yaşım35
Arkadaşım bebeğe genetik bastırma bişey cukmaz sen kendine baktirdın mi benimde gelismeyip düşüyordu kan verip genetik tahlil yaptırdım dengeli translakasyon çıktı bide azad olsa pihtilasma varsa kan sulandıraci kullanmak gerekiyor nereye gidiyorsun dr hangi şehirdesin

bakin benimde sizin gibi oluyordu 5 düşüğün vardı gelişmediler doktor doktor gezdim sonunda kendime göre bir doktor buldm genetiklerinize baktirdinizmi bn de protein s soğukluğu çok ondan gelismedigini soyledi iğneye başladı şuan 2 çocuğum var pes peşe oldu
Benim de eşimin de genetiğine bakıldı , protein s diye birşey hiç duymadım
Benim de tutuyor bebekler ama gidiyor
Siz nerdesiniz

Arkadaşım bebeğe genetik bastırma bişey cukmaz sen kendine baktirdın mi benimde gelismeyip düşüyordu kan verip genetik tahlil yaptırdım dengeli translakasyon çıktı bide azad olsa pihtilasma varsa kan sulandıraci kullanmak gerekiyor nereye gidiyorsun dr hangi şehirdesin

Ankaradayım
Benim de eşimin de genetiğine bakıldı sorun yok dendi
Ayrıntıları bilmiyorum ama

Back
X