bebek düşüncesi

Konu bu değil ama ailelerle görüşülmeme kararı mı alındı , tamam görüşmeyelim mi dediniz , sen kendi aileni evine hiç alamıyor Musun eşin görüşmüyor muş ya ? O niye görüşmüyor onu anlamadım , bayramda seyranda hastalıkta ölümde nasıl oluyor bu görüşmeme kararı alındıktan sonra ? Merakımdan ..

3 aydır kimse kimseyle görüşmüyor aileler gelmiyor herkes kendi ailesine gidiyor. inanırmısınız 3 aydır maşallah çok güzel gidiyor evliliğimiz çünkü artık annen bana şu lafı soktu ablan bu hareketi yaptı diyecek bişeyim yok.
düğünden 1 hafta önce ailesinin olay çıkarmasıyla başladı herşey en son görümcemin üstüme yürümesiyle son buldu. eski konumda yazıyor :) şimdi kafam rahat

hanımlar iyi günler

ben artık anne olmak istiyorum. biraz sağlık sorunlarım var sonrasında artık düşünelim diyorum eşime ama korkularım var.
1- ben şuan çalıştığım yerden çıkıp bi mağazaya geçecem hamile kalırsam orayı da bırakmak zorunda kalacam ki ben zaten çok nazlı aman hastayım diyen bi tipim oturarak çalışıyor olsam da bırakırım o işi.
2- ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum eşim benim ailemle görüşmüyor ve böyle çok mutluyuz. bebek olacağı dönemde eşimin ailesiyle görüşmek zorunda kalıp aynı sıkıntıları yaşamak ve başa dönmek en büyük korkum.
3- eşim 2bin tl alıyor 750 ev kirası var. borcumuz da 2 ay sonra bitecek. benim çalışmadığım dönemde geçim sıkıntısı çok çekermiyiz?

benim yaşım 25 eşimin 29. evet daha gencim ama çokta geç kalmak istemiyorum.

Bence bebek düşünmeyi birakin,
bebek düşünme düşüncesine bile girmeyin.
Şimdiden bu kadar korku ve endişeye kapiliyorsaniz sonralari düşünemiyorum.
Aldiginiz karar da duydugum en sacma karar olmus kusura bakmayin.

Doğum ücretinden önce geçim sağlayabilir misiniz?Yardım edecek bir aile de yok sanırım.Ve bu ailevi sorunlar ilerde probleme yol açar mı?Aklımda kalan eşinin biraz sana karşı vurdumduymaz olduğuydu.Şu an düzeldiyse biraz da birikim varsa olabilir...Öncelikle hamile kalmayı dene kimisi hemen kalamıyor.Doğum işine sonra bakarsın bence.

3 aydır ailelerle görüşmüyoruz ve maşallah çok güzel giden bi evliliğim var yoksa bende düşünmezdim daha çocuk. onu perişan etmeye hakkım yok çünkü. geçimden çok eşimin ailesi beni korkutuyo yine aynı şeyleri yaşatırlarsa. az çok biliyormuşsunuz konularımı şuan hasta olma nedenim bi bakıma onlar yüzünden.

Konu bu değil ama ailelerle görüşülmeme kararı mı alındı , tamam görüşmeyelim mi dediniz , sen kendi aileni evine hiç alamıyor Musun eşin görüşmüyor muş ya ? O niye görüşmüyor onu anlamadım , bayramda seyranda hastalıkta ölümde nasıl oluyor bu görüşmeme kararı alındıktan sonra ? Merakımdan ..

tam senlik düzen aslında keşke sen de sizinkilerle görüşmesen şehir değişti ama dert değişmedi

tam senlik düzen aslında keşke sen de sizinkilerle görüşmesen şehir değişti ama dert değişmedi

eğer ailesiyle sorunlar yaşanıyorsa en temizi bu hanımlar kimse kimsenin ailesini görmek sevmek hatta katlanmak zorunda değil. ailelerimiz evimize gelmeyince bişeyde eksilmiyor varsın gelmesinler herkesin evinde huzuru olsun o yeter.

eğer ailesiyle sorunlar yaşanıyorsa en temizi bu hanımlar kimse kimsenin ailesini görmek sevmek hatta katlanmak zorunda değil. ailelerimiz evimize gelmeyince bişeyde eksilmiyor varsın gelmesinler herkesin evinde huzuru olsun o yeter.
Ok gelmesinler de aynı ildesiniz iki aile ile de sanırım

3 aydır kimse kimseyle görüşmüyor aileler gelmiyor herkes kendi ailesine gidiyor. inanırmısınız 3 aydır maşallah çok güzel gidiyor evliliğimiz çünkü artık annen bana şu lafı soktu ablan bu hareketi yaptı diyecek bişeyim yok.
düğünden 1 hafta önce ailesinin olay çıkarmasıyla başladı herşey en son görümcemin üstüme yürümesiyle son buldu. eski konumda yazıyor :) şimdi kafam rahat
Peki eşin senin aile ile neden ilişiği kesti ? Onlar da mı eşini hasta etti

walla ben eşimin ailesi ile görüşmesem müstahak ama o Benim ailemle hangi bahane ile görüşmeyecek onu anlamam mümkün olmaz

ben size hemen örnek vereyim;
görümcem üstüme yürüdü sokağın ortasında ve eşim ağzını açmadı bende ablama mesaj attım durum bu ben geliyorum diye. anında annem aradı bırak gel dedi
ben annemin evine gittim arkamızdan kp eşim ve eniştesi geldi annem eşime sen kızımı bi türlü arkana alamadın o senin için hepimizi karşısına aldı dedi abim sen sevmiyosun dedi.
eşim annem bana gel dedi diye ailemle görüşmek istemiyo.
sizlerin görümcesi üstünüze yürüse aileniz kızım dur bide dayak ye sonra bakarız mı diyecek?
eşlerimiz bi şekilde ayarlar lafı cımbızla çeker ve ailemizle görüşmek istemezse görüşmez. asıl nedeni de benim ailesini istememem

ben size hemen örnek vereyim;
görümcem üstüme yürüdü sokağın ortasında ve eşim ağzını açmadı bende ablama mesaj attım durum bu ben geliyorum diye. anında annem aradı bırak gel dedi
ben annemin evine gittim arkamızdan kp eşim ve eniştesi geldi annem eşime sen kızımı bi türlü arkana alamadın o senin için hepimizi karşısına aldı dedi abim sen sevmiyosun dedi.
eşim annem bana gel dedi diye ailemle görüşmek istemiyo.
sizlerin görümcesi üstünüze yürüse aileniz kızım dur bide dayak ye sonra bakarız mı diyecek?
eşlerimiz bi şekilde ayarlar lafı cımbızla çeker ve ailemizle görüşmek istemezse görüşmez. asıl nedeni de benim ailesini istememem
Eveeett anladım , klasik erkek bahanesi , karımın üstüne neden yürüdün diye görümceme küseceğinr seni koruyan annene küsüyor .... neyse canım siz zaten şimdi böyle mutlusunuz , çocuk da neden olmasın ama çocuk olunca illa göreceksin onun ailesini , aynı hisler bend e de var , yüzde yüz görüşmüyoruz z değil ama mümkün mertebe görüşmüyoruz , ama asla görmek de istemem tercih bana kalsa, çocuk olunca nasıl olur diye aynı kara düşüncelerdeyim hoş bebek olmuyor da

Eveeett anladım , klasik erkek bahanesi , karımın üstüne neden yürüdün diye görümceme küseceğinr seni koruyan annene küsüyor .... neyse canım siz zaten şimdi böyle mutlusunuz , çocuk da neden olmasın ama çocuk olunca illa göreceksin onun ailesini , aynı hisler bend e de var , yüzde yüz görüşmüyoruz z değil ama mümkün mertebe görüşmüyoruz , ama asla görmek de istemem tercih bana kalsa, çocuk olunca nasıl olur diye aynı kara düşüncelerdeyim hoş bebek olmuyor da

seninki de iyi en güzeli uzak durmak evliliklerimiz böyle gayet güzel. bende burda ki yorumlardan sonra biraz beklemeye aldım

Bebek fikri çok güzel. Olacak dediğiniz zaman bebek gelmeyebilir. Garanti değil. Masraflar bir şekilde çözülür. Bebeğim 6 aylık. Bu arada lohusa dönemi çok zor. Kvalide sorunları çok oluyor. Ben halen asamadim

Bebek fikri çok güzel. Olacak dediğiniz zaman bebek gelmeyebilir. Garanti değil. Masraflar bir şekilde çözülür. Bebeğim 6 aylık. Bu arada lohusa dönemi çok zor. Kvalide sorunları çok oluyor. Ben halen asamadim

ahhhh kv derdi çok oluyosa ben bitmişim. bizimkilerle baş etmek imkansız. aslında düğün döneminde falan kalplerini kırmadan hiç bişeye karıştırmadım umarım bebişte de aynı şekilde karıştırmam

ahhhh kv derdi çok oluyosa ben bitmişim. bizimkilerle baş etmek imkansız. aslında düğün döneminde falan kalplerini kırmadan hiç bişeye karıştırmadım umarım bebişte de aynı şekilde karıştırmam

Benim k.valide kendisini lohusa sandı. Olur olmaz küstü. Annem ona birşey yapmadığı halde onun yüzünden intihar ettim dedi. Eşime ihtiyacım olduğu halde sürekli çağırdı. Kendi geldiğinde de emzirmeye alıştırmaya çalıştığım bebeği kucağından indirmedi. Ben doyuracağım dediğimde mama verdirmedi bana diye eşimi fişekledi. En sonlara doğru küstü bir süre görüşmedi. Sonra barıştı. Düzeldik de. O yaptıklarını unutmuyorum. 2. Çocuk yapın diyor. İstemiyorum. Tekrar yaşayamam.

Baştan konuş eşinle. Ne düşünüyorsan

Back
X