- 24 Ekim 2017
- 1.368
- 1.523
- 48
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atmadim.. sukur asilamayla hamile kaldim
Ilkinde tutmustu kucagimda zaten cnm.. Rabbim tun isteyenlere sanada saglicakla versin cnmsağlıcakla kucağına al inşallah. ilk aşılaman mı tuttu? bende yaptırmayı düşünüyorum hesaplarımı toparlayıp. ama tutmazsa daha çok yıpranırım diye korkuyorum.
çocuğu kafandan atınca hamile kalacagına ben ınanmıyorumevet sorum başlıkta. hamile kalmak istiyorum. pko var. zor hamile kalan kimle konuşsam çocuk düşüncesini beyninden at hamile kalırsın diyorlar. ama atamıyorummçalışıyorum okuyorum hayatım baya dolu dolu ve yoğun. ama yine de atamıyorum. sürekli aklımda sürekli....
Atmadim.. sukur asilamayla hamile kaldim
eşinle sende sıkıntı ne?sağlıcakla kucağına al inşallah. ilk aşılaman mı tuttu? bende yaptırmayı düşünüyorum hesaplarımı toparlayıp. ama tutmazsa daha çok yıpranırım diye korkuyorum.
maşallah ilk aşılama ile tutan çok az:)Atmadim.. sukur asilamayla hamile kaldim
Tatlim nasil bi iste calistigina bagli.. ofisteyim ben en fazla yuksekteki dosyalara uzanirim.. onu bile yapnadim.. ordan burdan atlayip ziplamadim agir kaldirmadim ve asilamadan sonra 3 gun iliski yasadim.. ben dikkat ettim yani..ben çalışıyorum ve pko hastasıyım. tedavi sürecinde işten çıkmam gerekirmi aşılamada felan dinlenmek gerekirmi
Yumurta buyumesi ve catlamasi..nasipte varsa oluyor tatlim..bende inanamamistim.. birsey olur diye bebegin yatagini bile son 4 haftada almis biriyim :) Allahim her isteyene sizlerede saglikla versin insallahmaşallah ilk aşılama ile tutan çok az:)
sıkıntı neydi sizde peki
bende ofisteyim muhasebede çalışıyorum ağır bir işim yok yaniTatlim nasil bi iste calistigina bagli.. ofisteyim ben en fazla yuksekteki dosyalara uzanirim.. onu bile yapnadim.. ordan burdan atlayip ziplamadim agir kaldirmadim ve asilamadan sonra 3 gun iliski yasadim.. ben dikkat ettim yani..
bende ofisteyim muhasebede çalışıyorum ağır bir işim yok yaniTatlim nasil bi iste calistigina bagli.. ofisteyim ben en fazla yuksekteki dosyalara uzanirim.. onu bile yapnadim.. ordan burdan atlayip ziplamadim agir kaldirmadim ve asilamadan sonra 3 gun iliski yasadim.. ben dikkat ettim yani..
Canımm sana bişey sorcam;Tatlim nasil bi iste calistigina bagli.. ofisteyim ben en fazla yuksekteki dosyalara uzanirim.. onu bile yapnadim.. ordan burdan atlayip ziplamadim agir kaldirmadim ve asilamadan sonra 3 gun iliski yasadim.. ben dikkat ettim yani..
eşinle sende sıkıntı ne?
ben iki aşılama süreci gecirdim
ikisi de negatif
sırada tüp bebek var ama onun da yok garantisi
Pco bende de varmıs bılıyor musuneşimde hiç bir sıkıntı çıkmadı değerleri çok güzel maşallah
ama bende pko...
manken gibi kadınım kilom yok kıllanmam yok saç dökülmem yok ama malesef inci gibi pkolarım var :) klomen kullandım 10 mmde kaldı yumurta. KLOMENLE BİLE BÜYÜMÜYOR....
benim sıkıntım biraz da yaş. eşim 34 yaşında. daha fazla geç kalmak istemiyorum.
eşim rahat oldukça,
cocuk olsada olmasa da seninle mutluyum diyor ama ben çok taktım bu konuyu kafama![]()
37yaşına kadar pco oldugun ortaya cıkmadı mı? Ne gibi belirtilerin vardı canımPco bende de varmıs bılıyor musun
ve ben bunu 37 yasında öğrendim
ikinci aşılamamı olacagımzaman öğrendim
ben de kilolu değilim
pco falan bahane
tv de izlemedin mi hamile bir kadın hamıleyken hamıle kalmıs
hersey Allahtan isteyince veriyor , istemeyince de ufacık birsey engel oluyor
inşallah olur kısa zamanda
ama bu kadar istiyorsan aşılama ya da tüp bebek sürecine girmelisin
sen kaç yasındasın?
atmak mümkün değil yA ben hiç berecemedim Cnm kürleri deneyebilirsin inşallah tez zaman da kavuşursun yavrunaevet sorum başlıkta. hamile kalmak istiyorum. pko var. zor hamile kalan kimle konuşsam çocuk düşüncesini beyninden at hamile kalırsın diyorlar. ama atamıyorummçalışıyorum okuyorum hayatım baya dolu dolu ve yoğun. ama yine de atamıyorum. sürekli aklımda sürekli....