Ovulasyon testi kullanın testin pik olduğu günü ve sonraki bir iki günü değerlendirmeniz yeterli olur. Genelde adetin 14. Günü yumurtlama olur derler ama bu kişiye göre değişiyor adetten hemen sonra yumurtlayan bile oluyor. Yani denk getirmek biraz zor o yüzden en iyisi ovukasyon testi.Arkadaşlar biz neredeyse iki yıldır korunmuyoruz çocuk istiyoruz. Ama açıkçası bunun için hormon testi yaptırmaktan fazlasını yapmadık. Biliyorum doktora gitmemiz gerek artık. Ama ilişkiye girme sıklığınızı merak ediyorum. Bazı arkadaşlarım gün aşırı beraber oluyor. Bizim araya üç gün beş gün bazen yoğunluktan yedi gün girdiği bile oluyor. Canımız ne zaman isterse o zaman beraber oluyoruz. Hiç ovulasyon testi kullanmadım yumurtlamayı nasıl takip ederim bilmiyorum doktora gitmekten başka. Sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Bebek isteyen çiftler sıradan zamanlara göre daha mi sık beraber olur
Onu da araştırmıştım zamanında ama testlerin güvenilir olmadığı söyleniyor diye ilgilenmemistimOvulasyon testi kullanın testin pik olduğu günü ve sonraki bir iki günü değerlendirmeniz yeterli olur. Genelde adetin 14. Günü yumurtlama olur derler ama bu kişiye göre değişiyor adetten hemen sonra yumurtlayan bile oluyor. Yani denk getirmek biraz zor o yüzden en iyisi ovukasyon testi.
Labquik marka kullanıyorum ben 2 kerede hamile kaldım güvenilir bir marka başka güvenilir markalarda var araştırabilirsiniz.Onu da araştırmıştım zamanında ama testlerin güvenilir olmadığı söyleniyor diye ilgilenmemistim
A öyle mi çalışıyor yani bu yöntem. Hemen sipariş vereyim bu markadan. Bu ayda böyle deneyeyim. Sağolun yaLabquik marka kullanıyorum ben 2 kerede hamile kaldım güvenilir bir marka başka güvenilir markalarda var araştırabilirsiniz.
Yumurta takibini regl uygulamasından yaptım ben. Çok şükür ilk denemede oldu. Yumurta takibi önemli.Arkadaşlar biz neredeyse iki yıldır korunmuyoruz çocuk istiyoruz. Ama açıkçası bunun için hormon testi yaptırmaktan fazlasını yapmadık. Biliyorum doktora gitmemiz gerek artık. Ama ilişkiye girme sıklığınızı merak ediyorum. Bazı arkadaşlarım gün aşırı beraber oluyor. Bizim araya üç gün beş gün bazen yoğunluktan yedi gün girdiği bile oluyor. Canımız ne zaman isterse o zaman beraber oluyoruz. Hiç ovulasyon testi kullanmadım yumurtlamayı nasıl takip ederim bilmiyorum doktora gitmekten başka. Sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Bebek isteyen çiftler sıradan zamanlara göre daha mi sık beraber olur
Valla bende bu ay reglden sonra 2 günde bir ilişkiye girdim ama sonuç malesef regl oldumArkadaşlar biz neredeyse iki yıldır korunmuyoruz çocuk istiyoruz. Ama açıkçası bunun için hormon testi yaptırmaktan fazlasını yapmadık. Biliyorum doktora gitmemiz gerek artık. Ama ilişkiye girme sıklığınızı merak ediyorum. Bazı arkadaşlarım gün aşırı beraber oluyor. Bizim araya üç gün beş gün bazen yoğunluktan yedi gün girdiği bile oluyor. Canımız ne zaman isterse o zaman beraber oluyoruz. Hiç ovulasyon testi kullanmadım yumurtlamayı nasıl takip ederim bilmiyorum doktora gitmekten başka. Sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Bebek isteyen çiftler sıradan zamanlara göre daha mi sık beraber olur
Biz de kafamıza estiği gibi yapıyorduk, doktor adet bittikten sonea günaşırı yapın dedi. Eşim işten gelince yorgun olduğu için 1 günden sonra 2 gün ara verip diğer gün yaptık. 48 ya da çok sağlıklı sperm ise 72 saate kadar canlı kalabildiği için ona güvendim.Arkadaşlar biz neredeyse iki yıldır korunmuyoruz çocuk istiyoruz. Ama açıkçası bunun için hormon testi yaptırmaktan fazlasını yapmadık. Biliyorum doktora gitmemiz gerek artık. Ama ilişkiye girme sıklığınızı merak ediyorum. Bazı arkadaşlarım gün aşırı beraber oluyor. Bizim araya üç gün beş gün bazen yoğunluktan yedi gün girdiği bile oluyor. Canımız ne zaman isterse o zaman beraber oluyoruz. Hiç ovulasyon testi kullanmadım yumurtlamayı nasıl takip ederim bilmiyorum doktora gitmekten başka. Sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Bebek isteyen çiftler sıradan zamanlara göre daha mi sık beraber olur
Rica ederim inşallah güzel haberi alırsınız.A öyle mi çalışıyor yani bu yöntem. Hemen sipariş vereyim bu markadan. Bu ayda böyle deneyeyim. Sağolun ya
Merhaba arkadaşlar ikinci gebelik için korunmayı bıraktık ama ilk gebeliğimde hiç yumurtlama dönemi falan takip etmemiştim bu 48-72 saat canlı ve daha sağlıklı sperm konusu nedir aydınlatabilirmisiniz kızım 9 yaşında ama ben sudan çıkmış balık gibiyim hiç birşey bilmiyormuş yada bildiklerim yanlışmış hissiyatına kapılıyorum birde bu dönemde folik asit kullanıyormusunuz?Biz de kafamıza estiği gibi yapıyorduk, doktor adet bittikten sonea günaşırı yapın dedi. Eşim işten gelince yorgun olduğu için 1 günden sonra 2 gün ara verip diğer gün yaptık. 48 ya da çok sağlıklı sperm ise 72 saate kadar canlı kalabildiği için ona güvendim.Bu ay regl olmazsam tutmuş demektir olmazsa zamanı değil deyip devam edeceğim ve ovülasyon testi alacağım.
Adetiniz bitikten 1-2 gün sonra gün aşırı ilişki 15 gün boyuncaOnu da araştırmıştım zamanında ama testlerin güvenilir olmadığı söyleniyor diye ilgilenmemistim
Valla bende bu ay reglden sonra 2 günde bir ilişkiye girdim ama sonuç malesef regl oldumGercekten herseyın zamanı var diye dusunuyorum cokta kafaya takmamak lazım
Biz de kafamıza estiği gibi yapıyorduk, doktor adet bittikten sonea günaşırı yapın dedi. Eşim işten gelince yorgun olduğu için 1 günden sonra 2 gün ara verip diğer gün yaptık. 48 ya da çok sağlıklı sperm ise 72 saate kadar canlı kalabildiği için ona güvendim.Bu ay regl olmazsam tutmuş demektir olmazsa zamanı değil deyip devam edeceğim ve ovülasyon testi alacağım.
Adetiniz bitikten 1-2 gün sonra gün aşırı ilişki 15 gün boyuncavalla ben ovülasyon testine uğraşamam diye bulaşmadım . Bunu sık yaparsanız denk gelir sağlık sorunu yoksa
Ben şokuzun sure ovu takibi yapip biraktik, reglden hemen sonra baslayip 21. Gune kadar gun asiri yani iki gunde bir yaptik.
Eger sperm sorunu varsa 3 -2 günde bir de olur.
Hamileliklerin %28 i yumurta catlamadan onceki birlikteliklerden oluyormus yani ovu takibi yaparsaniz da iki kirmizi cizgi olana kadar beklemeyin onceki gunleri de degerlendirin
Biz de öyle düşündük hiç korunmadığımız sürede ha bu ay ha diğer ay derken baktık olmadı. Doktora gittim tedavi sürecim oldu ama dediğim gibi doktor günaşırı önerdi ki ben 2 gün boşluk bırakmama rağmen eşim artık bırak peşimi ne istiyorsun benden diye kaçmaya başladı.Ben şokiki günde bir ilişkiye can mı dayanır demek bu işler böyle yürüyor aslında. Ben de bugün sıcak bugün soğuk bugün geç oldu diye diye istediğin tarihe attım ilişkiye girmeyi. Tabi ki yumurtlamadan haberim var ama ben 1.5 yılda illa ki denk gelirdi demek ki olmuyor kafasindaydim. Gerçi hala biraz öyleyim ama. Dur ben ovulasyon testini deneyim bif ay. İkinci ay gün asiriyi deneyeyim
Günaydın.Merhaba arkadaşlar ikinci gebelik için korunmayı bıraktık ama ilk gebeliğimde hiç yumurtlama dönemi falan takip etmemiştim bu 48-72 saat canlı ve daha sağlıklı sperm konusu nedir aydınlatabilirmisiniz kızım 9 yaşında ama ben sudan çıkmış balık gibiyim hiç birşey bilmiyormuş yada bildiklerim yanlışmış hissiyatına kapılıyorum birde bu dönemde folik asit kullanıyormusunuz?
Denk gelebilirdi aslında ama gerekli testleri de yaptırmanızı öneririm bi doktora gidip .Ben şokiki günde bir ilişkiye can mı dayanır demek bu işler böyle yürüyor aslında. Ben de bugün sıcak bugün soğuk bugün geç oldu diye diye istediğin tarihe attım ilişkiye girmeyi. Tabi ki yumurtlamadan haberim var ama ben 1.5 yılda illa ki denk gelirdi demek ki olmuyor kafasindaydim. Gerçi hala biraz öyleyim ama. Dur ben ovulasyon testini deneyim bif ay. İkinci ay gün asiriyi deneyeyim
2 günde 1 ilişkinin nesi anormal? 7 gün arayla girilen ilişkilerde nasil denk gelecek? Eşinizin spermlerinde bir sorun var mı?Ben şokiki günde bir ilişkiye can mı dayanır demek bu işler böyle yürüyor aslında. Ben de bugün sıcak bugün soğuk bugün geç oldu diye diye istediğin tarihe attım ilişkiye girmeyi. Tabi ki yumurtlamadan haberim var ama ben 1.5 yılda illa ki denk gelirdi demek ki olmuyor kafasindaydim. Gerçi hala biraz öyleyim ama. Dur ben ovulasyon testini deneyim bif ay. İkinci ay gün asiriyi deneyeyim
Ay ciddili soruyorsunuz ya ben gerçekten şaşırıyorum2 günde 1 ilişkinin nesi anormal? 7 gün arayla girilen ilişkilerde nasil denk gelecek? Eşinizin spermlerinde bir sorun var mı?
Demek ki karı koca seyrek ilişki sizin için normal. Birinizden biriniz rahatsızlık duymadıysanız sorun yok. Ama bebek için bu seyreklikte yumurtlamayi kaçırırsınız.Ay ciddili soruyorsunuz ya ben gerçekten şaşırıyorumarkadaşım bana ilk dediginde yok artık tadında yaşıyordum okudukça baktıkça bebek isteyenlerin böyle sıklikla ilişkiye girdiğini gördüm. Ay ne kör cahil birşey olmuşum bu konuda. Bu ay ben hsg cektirecegim. Eşim spermyogram vermişti normal cikmisti sonuçlar. Bir ay ovulasyon testi bir ayda gün aşırı ilişki deneyeceğiz. Demek böyle olması gerekiyor. Yine olmazsa aşılama yumurtlama takibi falan en olmadı tup bebeğe gideriz artık. Ben hala şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?