bebek düşürme iğneleri

kınamayın diyorsun da bahsi geçen meleğin 5.5 aylık.bence sen en doğrusu bir psikoloğa falan git.doğuma kadar moralin düzelsin belki eşinle sorunlarınızı da düzeltirsiniz.
sakın sakın o kötü düşünceyi aklına bile getirme.bebeğini kucağına aldığında bunları düşündüğün için bile vicdan azabından için yanar.güçlü ol canım bebişin sağlıkla gelsin.kötü düşünceleri aklından sil lütfen.bir uzmandan yardım almalısın.

utandım...insanlığımdan utandım...allahım analığı çok isteyen, gerçekten yalvaran, her gece gözyaşı dökenlere nasip etsin!ben kalbi atmayan ilk bebeğimi küretaj masasına ağlayarak bıraktım, aylarca kendime gelemedim, insan içinde 5.5 ay yaşattığı birini öldürmeyi nasıl planlar?içimden çok ağır laflar geçiyor...allah sizi ıslah etsin!

arkadasım bellıkı bı anlık kızgınlıkla yazmıssın vazgectıgıne sevındım inş esınle aran duzelır saglıklı bı sekılde bebegını kucagına alırsın inş. buarada asagıdakılerı okursan bebegının 5. ayındakı gelısımını ogrenebılırsın :) anlayacagın alıncak yada dusurulecek bı bebek degıl.

- Bebeğiniz aktif duruma gelmiştir, çok tekme atar, döner.

- Bu dönem duyusal gelişim için çok önemlidir. Beyinde koku, tat, görme ve dokunma için özelleşmiş alanlar gelişir.

- Bebeğinizin cinsiyeti belirlenmiştir, isterseniz öğrenebilirsiniz
- Saçları vardır ve onu saran amniyotik sıvı içinde cildini koruyan vernix denen yağlı, beyaz bir madde gelişmeye başlar. Bazı bebekler doğduğunda da üzerinde hala beyazımsı bir örtü bulunur.

- Düzenli aralıklarla uyur ve uyanır.

- Göz kapakları tamamen gelişmiştir, hala kapalıdır.

- El parmak tırnakları büyümeye başlar.

- Doktorunuz kalp atışlarını duyabilecektir.

- Organları büyümeye ve gelişmeye başlar.

- Diş kökleri gelişmeye başlar.

- Bebeğinize şarkı söyler, kitap okur veya onunla konuşursanız belki sizi duyabilir. Bazı çalışmalar, bebeklerin rahim içindeyken okunan kitabı duyunca beslenme sırasında daha hızlı emdiklerini göstermiştir.

- Bebeğinizin boyutları geçen ayların iki katına çıkmıştır. Boyu yaklaşık 20 cm, ağırlığı 500 g civarındadır

ben açken fazla hareket etmeyip, bir iki lokma bişey yememle anında karnımda tepinmeye başlaması bile beni benden alıyo
resmen benimle nefes alıp benimle yaşıyo herşeyiyle bana bağımlı ne müthiş bir duygu ne büyük bir sorumluluk,
pişman olacağınız şeyler yapmadan önce lütfen iyi düşünün derim benim..
siz bu yola girdiğinizde onun seçme hakkı yoktu sonuçta, onun tek hakkı sizin vicdanınız

Öncelikle konu sahibinin bu fikrinde vazgeçmesine çok ama çok sevindiğimi belirtmek isterim.Çok yeride bir karar olmuş arkadaşım daha sonra pişman olacağın bir olay yaşamazsın.
Bende malesef ilk hamilelikten şüphe ettiğim zaman kendimi tamamen anneliğe hazır hissetmiyordum.''İnşallah hamile değilim'' diyordum.Hatta malesef bu duruma düşen ve psikolojisi bozulan her anne adayı gibi kürtaj fikirleri de malesef aklımdan geçiyordu.Sonra test yapmadan önce internette kürtajla ilgili bir yazıyı okudum ve gerçekten çok etkilendim ve kötü oldum.''Ben nasıl bir caniyim ki Allah'ın herkeze vermediği bu hediyeyi bu derece iğrenç bir şekilde öldürmeyi düşünüyorum?Benim maddi durumum mu yok?Hayır gayet yerinde.Benim anne olamayacak neyim eksik?Hiçbirşeyim.Eşim mi çocuk istemiyor?Hayır benden daha çok baba olmak istiyor.''
E sen hangi akla hizmet canının parçasını öldüreceksin?'' dedim.
Bakınız olmayanlar bizim de bir bebeğimiz olsun diye yana yakıla nereleri arşınlıyorlar.Şimdi bu durumda bizim bu Allah'ın hediyelerini reddetmek gibi lüksümüz olamaz.Şimdi bebeğim için herşeye katlanırım.kalp atışlarını duymak bile beni duygulandırıyor :)

lütfen yapma! hamile kalmaya çalışan öyle çok insan var ki.. ona kıyma lütfen. hem o doğduğunda herşey düzelir belki...

ne olursa olsun o senin bebeğin kocaman olmuş anlaşamıyuz sonlansınn nedemek allah korusun aama ona karnında bişey olursa ozaman anlarsın belki senelerce ağlarsın arkasından

arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. benim bir sorunum var. hamileyim. ama ya dış gebelik ya da gelişmeyen gebelik dediler. beta hcg oranlarım çıkmıyo. progesteronda yaptırdım. 4,43 çıktı. yani sağlıksız gebeliği destekledi. neyse sonuç olarak yarın son bi test daha yaptıcam ve ona göre karar verecekmişim. ilaçla sonlandırcaz dedi ya da iğne yapacaklarmış. nasıl oluyo bu kızlar bilgisi olan varmı?? 1 haftadır uyku uyuyamıyorum :(

bence sende annel,ik duyguları konusunda eksikliklik var gibi bi anne nasıl vazgeçer bebeğinden nasıl düşüne bilir hayatımdaki herkesi dışlayabilirim oğlum ve karnımdaki bebeğimden asla vazgeçemem böyle bi düşümceden dolayı kınanmayı hak ediyorsun bence

Back
X