• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek emzirmek

buseylzm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba hanımlar ikiz bebeklerim var sütüm yeterince var ama bebeklerim kesinlikle 2 ay oldu doğalı hala emmediler memeye yaklaştırdıkça çıldırıyorlar ağlıyorlar yemiyorlar sütüm biticek diye Korkuyorm nasıl onları alıstırablirm veya bana sütümü yeterince çekip sağıcak bir POmpa önerir misiniz cidden kafayı yemek üzereyim zaten küçük doğdular ikiz oldukları için anne sütü yemeleri onlar için çok iyi olucak lütfen yardımcı olun 🥺

Merhaba hanımlar ikiz bebeklerim var sütüm yeterince var ama bebeklerim kesinlikle 2 ay oldu doğalı hala emmediler memeye yaklaştırdıkça çıldırıyorlar ağlıyorlar yemiyorlar sütüm biticek diye Korkuyorm nasıl onları alıstırablirm veya bana sütümü yeterince çekip sağıcak bir POmpa önerir misiniz cidden kafayı yemek üzereyim zaten küçük doğdular ikiz oldukları için anne sütü yemeleri onlar için çok iyi olucak lütfen yardımcı olun 🥺
Emzirme danismanindan birebir destek alsaniz. Hastanelerde oluyor genelde. Birde meme ucu denedinizmi benim kizimda 11 ay meme ucuyla emdi asla mememi tutmak istemiyordu.

Benim de ikizlerim var. Sağarak verdim ben de hiç alıştıramadım. Kiwi kablolu ve babymom giyilebilir olan iki göğüs pompası almıştım. İkisinden de memnun kaldım. Mochi markayı çok öneriyorlar ama biraz pahalı tabi. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. 🥰

Bence emzirme danışmanı desteği deneyin öncelikle. Yok olmuyorsa Sonra da hastane tipi pompa kiralamanızı öneririm. Satın alacaksanız da medela ayarı markalar.
Daha küçükler bence hallederseniz meme işini 🙏

Ah seni cok iyi anlıyorum. Karşısina geçip sagardim esime verirdim biberonla icerirdi kizima.gel em dolaylı yoldan uğraşmayalım diye cok uğraştım. Kaç emzirme danışmanlığı,kaç hemşire derken mememi ellemeyen kalmadı resmen. Pompalar kablolar sagmalar arasında olmayacak böyle emecek dedim inat ettim, bir gün madem biberon formatında yukarıdan ağzına akış istiyorsun diye 41 günlükken amuda kalktım memeyi ağzına havadan verdim ve tuttu tam 3 gün amuda kalkarak emzirdim memeye alışsın diye ve 4. Gün oturduğum yerde verince memeyi kabul etti. Cok istekli olmasa 7 ay emzirebildim. Lütfen uğraş pes etme emzirmek muhteşem bir duygu. Hala geç değil duşa gir çıplak, teklif et her zaman hemşireler meme ucunu zorla ağzına tıkıyor emdiriyor ,yapabiliyorsan kalk amuda benim yaptığım gibi. Dilerim en kısa sürede basarirsiniz...

Ameda.

Emzirme danismanindan birebir destek alsaniz. Hastanelerde oluyor genelde. Birde meme ucu denedinizmi benim kizimda 11 ay meme ucuyla emdi asla mememi tutmak istemiyordu.
Merhabalar ben meme ucu kullanınca düşüyor geri memeden bir türlü beceremiyorum memede sabit durmuyor 🤦🏻‍♀️ nasıl yaptnz siz acaba

Merhabalar ben meme ucu kullanınca düşüyor geri memeden bir türlü beceremiyorum memede sabit durmuyor 🤦🏻‍♀️ nasıl yaptnz siz acaba
Ben wee markasini kullaniyodum parmaklarimla tutuyodum emerken

Pompa olarak hastane tipi spectra s1 ve s2 kiralayabilirsiniz bu marka cok iyi, satın alayim diyorsanız da spectra 9 plus var ben de memnunum. Medela da cok iyi bir marka, ancak sagim ile çıkan süt miktarının fazla olmasını istiyor iseniz size uygun flanş boyutunu bulmalısınız çoğu makinenin 24 veya 25 mm, bunlar kadınların yüzde 90 i icin cok büyük. Meme ucunuzu areola degil sadece uç kısmı cetvel ile ölçüp ona 2 3 mm eklediğinizde bu sizin flans boyutunuz, emzirmeden ya da sağımdan once uçlar büyümemiş iken olcmelisiniz buna uygun flanşlar internette satılıyor, ayni zamanda valfleri de düzenli sağımda bildiğim kadarıyla 3 ayda bir değiştirmek lazim.

Son düzenleme:
Back
X