Doğuma Hazırlık Bebek eşyaları konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cerenery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
616
445
18
Kızlar merhaba,
Çok şükür üzüntülü dönemleri atlattım.
Şimdi alış veriş zamanı.
Tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız?
  1. Park yatak mı? Chicco Next2Me mi?
  2. Park yatak mı beşik mi?
  3. Bebek yatağı (bebek odasındaki) sallanmalı mı? Sabit mi olmalı?
  4. Yatak içine aldığınız yatak şiltesini nereden alacaksınız? Nasıl bir şey seçeceksiniz/seçtiniz?
  5. Ana kucağı (ev tipi) için önerileriniz var mı? Tiny Love diye bir şeye bakıyorum tipi çok güzel ama karar veremedim
  6. Bebek arabası tercihleriniz ne?
  7. Biberon aldınız mı? Hangi marka alacaksınız? Madela Calma'yı çok tavsiye ediyorlar. Etrafınızdan duyduğunuz iyi başka marka var mı? Klasik Philips mi alacaksınız yoksa?
Bu 7 sorunun cevabını yazar mısınız?
Sadece fikirlerinizi almak istedim :)

İlk üç soru: sallanan özellikte en 70 cm olan bir park yatak :)
4. Yatak olarak kraft yataş düşünüyoruz.
5. tiny love bana gereksiz pahalı geldi. baby&plus 6 in 1 aldık e-bebekten. bu markanın sıkça indirimleri oluyor. 250 tl üzerine 50 tl indirim çeki vardı. 300e bunu aldık, 50 tl hediye çeki ile de bunun içinde rahat etsin diye 59 tl'lik sünger şilte aldık (ubaby gibi bi şeydi adı sanırım...) yani 310 tlye hallettik.
6. kraft bukle kırmızı siyah renkte travel araba. valla çok hafif ve kullanışlı. görüntüsü de güzel. twistler çok ağır, yan yana test edince kesin kararımızı verdik...
7. biberon henüz almadık. almak gerekli mi şu an ona da karar veremedik. ama eylülde işe tekrar başlayacağım için bana pompa da gerekli olabilir. sanırım biberon ve pompayı aynı markadan alıcam. madela, phlips ve dr.brown öne çıkanlar arasında şu anda...

:) Çok teşekkür ederimmmm

1.next2me cok pahalı bence degmez o fıyata ama guzel gorunuyor.
2.besıkler nefıs gorunuyor ama kısa sure kullanabılırsın
3.bebegı sallamaya alıştırmamak lazım ama yatakların cogu sallanıyor ıstersenız
4.ozel bısey almadım
5.fısher price yagmur ormanı fılan var tavsıye ettıler ondan alacagım
6.ınglesına aldım
7.bıberon kullanmasan daha ıyı ,bıberona alışan cocuk memeyı zor alır genelde

Süpersin :)
Ben de next to me alamadım parama kıyamadım :)
Yatağı da - daha doğrusu odasını - ikea dan aldım valla, yatak sallanmıyor :)
Biberonu da ihtiyaç olmadan alamaycağım

1-park yatak kraftınkını aldım gayet memnunum
2park yatak
3kesınlıkle salanmalı zaten bebk doğunca buyukıhtımal sallanmadan uyumayacak o yüzden sallanaı almanı tavsıye ederım
4-şıiltesı kraftın urettıgı bı şilte vıscomu ne degısık bır urun gayet memnun ladım park yatakla beraber almıştım e bebekten
5-ana kucağı almadım puset gayet ısımı gördü halada gorunuyor ayağımdad sallıyorum bunun ıcın reflu yatağı almıştım sallarken cok rahat oluyor
6-bebek arabası kesınlıkle travel sıstem derım ben chıconun lıte way plusunu aldım memnunum
7-bıberonlarım avent sırf gaz sancısı cok olduğu ıcın antıkolık sıstem olduğu ıcın aldım ama 4. ayda bıberonu almadı kabul etmedı

Teşekkür ederim canım :) Ben daha yatak kısmına geçmedim tavsiyeleri dikkate alacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…