Doğuma Hazırlık Bebek eşyası hazırlığı fikir alışverişi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceylancihangirr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
130
93
13
32
herkese selam 28 haftalık hamileyim ara ara oluşan kanamalarımdan ötürü erken doğum olma ihtimaline karşı ufak ufak hazırlanıyorum. Bebek çantamı hazırladım diğer eşyalarımızda hemen hemen tamam yalnız ateş ölçerde ve oda termometresinde takıldım oda termometresi gerçekten lazımmı ve ateş ölçerlerden hangisi daha sağlıklı kulaktan ölçenmi alından ölçenmi yoksa bildiğimiz koltuk altı digital derecemi emin olmadım onun dışında yapmam gereken almam gereken varmı tecrübeli annelerden bilgi akıl almak istiyorum

ben klasik koltuk altı aldım ateş ölçer olarak memnun kaldım..Doktorlar da tavsiye ediyor zaten koltuk altı..ilk aylarda kolay oluyor emerken falan ölcüyorum ben kızım 5 aylık olmak üzre ..oda termometresi almadım ihtiyaç da hissetmedim açıkçası ben ne giyiyorsam kızıma bir ince kat fazla giydiriyorum..

Maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah bende öyle düşünüyorum oda termometresi gerek görmüyorum ve muhtemelen bende koltuk altı derecesi alırım tavsiyelerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…