Bebek,ev,kv,ve kayinlar

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Söyle ufaktan bir derdimi anlatayım başlıktan da belli olduğu gibi kv ile aynı binadayiz ilk bebeğimde çok sıkıntılar yaşadık 40 bebeği zıplatıp kalçasını,çıkarmalar doğumda evimdeki misafirleri kovmalar,bebeğimin besin alerjisi olmasına rağmen alerjisi olan yiyecekleri vermek vitamin alması gerekirmiş,... İlk yavrumda sevinç yerine ağlamalar dertler kaldı
Bebeğim 3 yaşında herkesten korkuyo sevmek isterken canını yakiyirlar biri eve gelince arkama saklanır kalabalık ortlara girmek istemiyo etrafımda hiç çocuklu kimseler yok yaşıtlarıyla hiç iletişim kuramıyor ben bu duruma çok üzülüyorum çocuk doğurmak çok istiyorum çocukları çok severim korkumdan yine aynı şeyleri yaparlar diye çocuk yapamıyorum yavrumu tek büyütüyorum onun üzüntüsü içerisindeyim eşimle çok dil döktüm çok konuştum bu evden çıkalım diye param yok diyo birikmiş altinlarimizi aldılar ben ciddi anlamda o kadar kötüyüm ki yavruma kardeş bile yapamıyorum üçüncü kişiler yüzünden ..içimi dökmek istedim tşk ederim..

Kocanız, kendi öz çocuğuna karşı yapılan bu davranışlara karşı bir tepki göstermiyor mu? Çünkü doktorun besin alerjisi olduğunu söylediği şeyleri veren, çocuğunda kalça cikgina neden olacak zorlayan annesi olsa da tepki göstermesi gerekir. Eğer gerekli tepkiyi göstermiyorsa, sizin sorununuz kocanizla , çünkü izin veren kişi kocanız

Bence bir süre daha bu fikri aklınızdan çıkarın daha ilk çocuğunuza psikolojik olarak güzel bir ortam sunamamissiniz. İnsanlara sınır çizmeyi öğrenmelisiniz hayat şartlarınızı bilemem yargılamak haddime de değil fakat 3 yaşında çocuğunuzu parklara varsa bebek kutuphanelerine mahallelerde çocukların aralarına karıştırmakla başlayın işe önce kendinizi sonra çocuğunuzu sosyallestirin önce dünyaya gelmesine vesile olduğunuzu onarın daha sonra başka bebek düşünün ben fikir olarak şuan ikinci bir bebeğe hazır bir aile ortam mekan ve psikoloji göremedim kusura bakmayın..

Yazık yavruya ya hiç huzurlu ortamı yok.Bebeğinizin bu kadar canı yanarken hadi kocanız görmezden gelmiş siz nasıl tepki vermezsiniz.Birisi benim bebeğimin kalçasını çıkartıcak çıldırırım.Ayrıca sevicez diye ağlatıyorlarmış ta! Böyle sevgi olmaz bile bile sizin hırsınızı çocuktan çıkarıyorlar.Ben böyle ortamda kalp malp bırakmam dağıtırım.Ayrıca ikinciyi yapmayın onunda işkence çekmesini görmek istemezsiniz herhalde

Benim çocuğuma zarar verecekler bende duracağım eşimin babalık yapmasını geçtim boşarım direk kusura bakmayın. Benim bebeğim karnımda ayaklarını içe çekmiş sürekli öylr kaldığı için eğiklik vardı açılarla anca düzeldi yoksa ameliyat olacaktı 29 yaşına gireceğim hayatımdan 29 yıl geçti o her ağladığında canı yandığında. Kusura bakmayın yetiştirdiğiniz çocuk ilerde toplumda ne kendini ifade edebilir ne de tek başına ayakta kalabilir böyle insanlar çevresinde varken

böyle pasif bir anneye babaya,manyak bir kv’ye ikinci az gelir, üçüncüyü dördüncüyü yap hiç elini korkak alıştırma.

ben küçükken annem 150 boylarında minyon bir şeydir garibim, sırf beni korumak için 2 metrelik dev gibi adamın yakasını toplayıp havaya kaldırıp duvara çarpmıştı bir keresinde. anne dediğin yeri geldiğinde böyle olmalı kusura bakma.

Birde konuyu açıp çıkmışsın önemli olan cevap değil zaten değil mi sende biliyorsun zaten yanlış yaptığını evladını korumaktan aciz bir anne olduğunu yetmez ikinciyi yapacak ona mı kismet sakatlık artık ya hiç mi okul okumadın hiç ağzını açmadın

İkinciyi yapamıyorum diye de hayıflanmış aynen. O kadar sinirlendim ki yani normalde ılımlı olurum ama yok arkadaş artık bana evladını koruyamayan ana babalardan bıkkınlık geldi. Sizin gibiler yüzünden büyüyünce psikiyatri kapılarında geziyoruz heeeeyyy !!! Anne sıfatını alınca baba sıfatını alınca ebeveyn olunmuyor o çocuk dünyaya geldiyse ko ru ya cak sı nız !!!

çocuğunuzun kalçası çıkarılırken, kendisine alerjik gıdalar verilirken siz nerdeydiniz?

Kafanız nasıl bir algoritmayla çalışıyor bilmiyorum;ama böyle bir ortamda, daha ilk çocuğunuza düzgün bir büyüme ortamı sunamamışken, böyle bostan korkuluğu bir kocanız varken sizce bir tane daha çocuk yapmak mantıklı mı? Çocuğunuzu kreşe verin, sosyalleşsin; bir tane daha çocuk yapmayın, neden doğurmaya bu kadar meraklısınız?

Daha ayrı eve çıkamıyorsunuz,altınlarınız bile sizde kalmamış eşinizin ayrı ev açmaya bile parası yok haliyle kaynana sayesinde eviniz var maddi olarak da bağlısınız ki eşiniz laf diyemiyor ama tek derdini 2. Çocuk tabi yapın yapın geç kalmışsınız..yalnız savunmak için demiyorum da kaynananız da çocuk bakmış büyütmüş daha 40 ı yeni çıkan çocuğu kalçası çıkacak kadar nasıl zıplatabiliyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…