• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek evliliği kurtarır mı?

Ben suana kadar bebegin evliligi kurtardigini gormedim.

Hem onun ne sucu var sorunlu bir ortama getireceksiniz o bebegi. Allah korusun da suan bir prob yasayinca aglarsiniz. Ama kucaginizda sizin ilginize muhtac hic bir seyden haberi olamayn masum gozlerle sizi seyreden bebeginiz olsa daha cok aglarsiniz.

Once sorunlarinizi halledin. Siz mutlu bir anne bebisinizde mutlu bir bebek olsun insallah...

bebek evliliği diyelim renklendirdi!
bebeğin dünyası nasıl renklenicek?
nasıl sağlıklı bir ortam yaratılacak;
sorunları sürekli devam eden bir evde?:19:

Kendine bile yetemeyen, kendi ihtiyaçlarını göremeyen bir bebek sorunları olan bir evliliği nasıl kurtarır?

Daha doğmamış bir çocuğa bu kadar sorumluluk yüklemek bencillik değil mi?

kurrtarmaz mı cocuk olunca herşey süt liman olur hiç birşeyine karışmazlar toz pembe geçer hayatınız.........

çocuk olunca herşeye daha çok karışıcaklar,ilk önce sorunlarınızı halletmeye çalışın,size sürekli karışıp kavga etmenize sebep oluyorlarsa,bebek olunca mecburen daha içli dışlı olucaksınız..karar sizin

koamla hiç sorunumuz yok.
sadece ailesi bize çok karışıyor. ve kavgalar oluyor.
beni beğenmiyorlar onlar kusursuzmuş ben saygısızmışım güya
ve kocamı yönlendiriyorlar
bende bebek yapmak istiyorum. ama korkuyorum
sizce evliliğime renk katarmı?
yoksa daha kötümü olur
tecrübeli bayanlardan cvp bekliyorum

bebek BOYA mı ki renk katsın????!!
değişiklik olsun diye çocuk mu yapılır?
yapmayın Allah aşkına. eğer eşin de istiyor ve sana destek olacak gibi duruyorsa yapın.

sizin derdiniz eşinizle değil ki,
eşinizin ailesi ile
hadi eşiniz size, evine düşkün olmaz
siz de dersiniz ki bebeğimiz olsun da adam eve bağlansın
bir derece anlamlı bulurum
ama eşinizin ailesi ile ilgili sorunlar mevcutken, bir bebekten ne bekliyosunuz anlamayadım
çocuğunuz babaannesinin ve dedesinin karşısına geçip "sevgili büyüklerim, lütfen anneciğimin canına doyurmayın" mı diyecek?

düzen aynen devam edecek..

ayrıca açtığınız topiclere bakılırsa,
5 gün önce tohumu atmışsınız, sizin tabirinizle..
ne diyelim, hayırlısı olsun..

sizin derdiniz eşinizle değil ki,
eşinizin ailesi ile
hadi eşiniz size, evine düşkün olmaz
siz de dersiniz ki bebeğimiz olsun da adam eve bağlansın
bir derece anlamlı bulurum
ama eşinizin ailesi ile ilgili sorunlar mevcutken, bir bebekten ne bekliyosunuz anlamayadım
çocuğunuz babaannesinin ve dedesinin karşısına geçip "sevgili büyüklerim, lütfen anneciğimin canına doyurmayın" mı diyecek?

düzen aynen devam edecek..

ayrıca açtığınız topiclere bakılırsa,
5 gün önce tohumu atmışsınız, sizin tabirinizle..
ne diyelim, hayırlısı olsun..

ahahahah tohum atmak ne bee :D tarla sulamak falan :D içeri almasınlar bizi sonra Aziz Başganın yanına :D

koamla hiç sorunumuz yok.
sadece ailesi bize çok karışıyor. ve kavgalar oluyor.
beni beğenmiyorlar onlar kusursuzmuş ben saygısızmışım güya
ve kocamı yönlendiriyorlar
bende bebek yapmak istiyorum. ama korkuyorum
sizce evliliğime renk katarmı?
yoksa daha kötümü olur
tecrübeli bayanlardan cvp bekliyorum

evliliği renk katsın diye dünyaya bir bebek getirmek biraz bencilce değil mi?sırf evliliğinizi kurtarmak için bir çocuk yaparsanız önce kendinize sonrada bebeğinize yazık edersiniz.

bebek kötü giden bir evliliği kurtarmaz eşleri birbirine zorunlu olarak bağlar bu forumdada çevermizdede çocuğu için boşanmayan yada boşanamayan birsürü kadın var

Valla cnm söyle deyim kocamı seviyorum oda beni seviyor
ama gel gelelim hayat görüşlerimiz bir değil
hayatta paylaşacak ortak pek fazla zevklerimiz yok
iki tane çocuğum var ...
Eğer çocuklarımız olmasa idi muhtemelen suan eşimden ayrılmış olurdum

çocuğu eve renk getirme zihniyeti olarak gören ebeveynler yüzünden sorunlu kişiler hayatta tutunmaya çalışıyorlar.
evlilikte çocuk bir araç değildir kötü giden bir evliliği çocuk yapıp düzeltmek demek olan çocuklara oluyor demektir,
ama biz ne desek boş bu zihniyet değişmez ,sen de günün birinde tekrar bir konu açarsın ,
aldığın cevaplar da çocuğun için evliliği sürdürmek gerek olur,
yıllardır bu sitede açılan konular ve verilen yanıtlar hep aynıdır ...

Bebek,sorunlu bi evliliği renklendirmek şöyle dursun;sapasağlam bi evliliği bile zaman zaman çeşitli zorluklarla sınayan,büyütülmesi için ömür adanan varlıktır..
Uzun uzun sayfalarca yazabilirim bu konuda ama gerek yok..Pek çok kişi söylemek istediklerimi yazmış zaten..
Sadece şunu söylemek istiyorum;sakın sorunlu bi evliliğe bi melek hediye etmeyin..Altının değerini sadece sarraf anlar..

aile hayatıma karştrmayım derken bebek düşünüp dünyaya getirp iyice çıkmaza giriceksiniz

sonuç mutsuzluk olacak,karışmasıınlar diye yaptıgın bebiş orda burda savrulucak

yapmayın lütfen evlilğiniz otursun birkaç sene daha
sonra iyi oldugunu anladııgınz zaman da çift çift yapın
karar sizin:50:

arkadaşim bence yanlış düşünüyosün sen en iyisi eşinin ailesiyle iyi geçinmeye bak
bebek yanlış ve çıkmaz yol eşinle konuş oda istiyorsa yapın yok eşimin ialesi beni istemiyo bebek yapıyım kabu ettiriyim kendimi demee sakın
bi bebeğin sorumluluğu çok büyük çünkü.sen başka yollar dene.:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Back
X