- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
Bende aynı düşüncelerde iken plansız hamile kaldım. . İlk başta alışamadım çok zor geldi vs ama su an yanımda uyuyor Aman Allahım. . Ondan sonra eşimle bambaşka bir ilişkimiz oldu . Artık tam anlamıyla bir aile olduk.. hayatımda yaptığım en güzel şey. . Belki olmasaydı deliksiz uyurdum şimdi ama uyandığımda o minicik elleri yüzümde olmazdı. .
Olmasaydı belki kahvemi sıcak içerdim ama bana bakıp gülümsemezdi.. ya anlatamam.. kalbim 2 3 katına çıktı birden.. onu çok çok çok seviyorum. . Karşılıksız sevmenin ne demek olduğunu asla bilemezdim o olmasaydı.... en önemlisi de o olmasaydı ben asla anne olamazdim. .... diyeceğim tek şey sen bilirsin.. ben yapmasaymisim çok şey kacirirmisim. .
Olmasaydı belki kahvemi sıcak içerdim ama bana bakıp gülümsemezdi.. ya anlatamam.. kalbim 2 3 katına çıktı birden.. onu çok çok çok seviyorum. . Karşılıksız sevmenin ne demek olduğunu asla bilemezdim o olmasaydı.... en önemlisi de o olmasaydı ben asla anne olamazdim. .... diyeceğim tek şey sen bilirsin.. ben yapmasaymisim çok şey kacirirmisim. .