- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.121
birde kızlar bişey ssorcam cevaplarsanız sevinirim. benim her ayın 14.ünde hafif bir kanama gelirdi. doktora sordum. yumurtlama belirtisi dedi.bazı kasınların akıntı yerine kan gelirmiş. ama ilk kez bu ay gelen yok.sarı akıntı var. bugün 17. günüm
niye umutsuzsun sen gün aşırı çalışmışsın tüm ihtimalleri değerlendirmişsin yani allah büyük:Saruboceq:yok be kuşum valla umutsuzum bu konuda keşke allahım hepimizin yüzünü güldürsün
sende bizim gibi gün aşırı çalışanlardanmısın?SaĞolun kızlar ama İnŞallah yumurtlamıŞımdır.bu ay İyİ ÇalıŞıyoruz. BıŞa gİtmez umarım
cnm heray düzenli o kanama geliyormuydu cnm olbilir belki kanama gelmeden yumurtlaman oldu bitti belkide.se yine devam et cnm çalışmalara ara verme sakın
bu topic uğurlu cnm bu ay olur inş..canımcığım valla 4 aydır doktor takibi yaptırıyorum ya çatlamıyo yada başka şeyle oluyo doktor dinlen bu ay dedi
sen 2 şubat ben 3 şubat cnmm bakalım ne olucakkinşalla cnm yumurtam geç çatlamaz. çatlamıştır ımarım.bu ay bir umut var içimde.
bu topic uğurlu cnm bu ay olur inş..
sen 2 şubat ben 3 şubat cnmm bakalım ne olucakk
kızlar zaten adete kadar çalışmayı bırakmayın en yakın örnek portakalımız bizdede oluyordur mutlaka geç yumurtlama hbrimiz yok tabi onun için devam:)
doğru söylüyon cnm son güne kadar bırakmamak gerek ne demişler( tedbir senden takdir allahtan)kızlar zaten adete kadar çalışmayı bırakmayın en yakın örnek portakalımız bizdede oluyordur mutlaka geç yumurtlama hbrimiz yok tabi onun için devam:)
aysece cnm farklı denedğin birşey varmı sen birde polen kullanıodun dimi biaralar aklımda kalmış nasıl kullanıyodun onu faydası varmıydı cnm?
canım ben kasım ayıydı galiba bal arı sütü polen karışımı üçünü karıştırıp yiyordum. Tadı kötü değil. Bal gibi.ama faydasını görmedim.2 aydır progestan kullanıyorum. Yumurta geliştiriyomuş. Benim progestan 9.8 çıktı. O yüzden çok mu düşük sence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?