- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.101
bende cnm senin gibi gün aşırı çalışıyorumm bakalım sonuç ne olcak o kadar emek verdik boşa gitmese baribilmiyorumkismile
benimde 3 şubat cnm adet tarihimminş.canım ya senin kaç gün kaldı eyvahedigeldismile
benimde düne kadar karnımda batmalar vardı sağ tarafımda bir ağırlık bugün geçti birşeyim yok adet ağrısı hamişkende oluyomuş cnm adete yorma sen bide gögüşlerde şişme oluyomuş sende varmı?benim arada kasıklarım ağrıyo adet yakınladı galiba
inşallah canımm :Saruboceq:Teşekkür ederim erencim.hepimiz bu ay ugurlu oluruz inşallah.önümüzdeki ay bizde kırmızılar yerine çift cizgiler görürüz..
benimde düne kadar karnımda batmalar vardı sağ tarafımda bir ağırlık bugün geçti birşeyim yok adet ağrısı hamişkende oluyomuş cnm adete yorma sen bide gögüşlerde şişme oluyomuş sende varmı?
hamilelik belirtiside gögüslerde şişme ve sızlamadır hamiş olmayasın cnmkaydirigubbakcemile2o var canım ama adete yakın şişyolar benim bu sefer koçiş farketti çok şişmiş dedi:kedi:
daha yumurtan çatlamamış olabilir cnm bazen adete 1 -2 gün kala bile çatlama oluyomuşşakannehirbirde kızlar bişey ssorcam cevaplarsanız sevinirim. benim her ayın 14.ünde hafif bir kanama gelirdi. doktora sordum. yumurtlama belirtisi dedi.bazı kasınların akıntı yerine kan gelirmiş. ama ilk kez bu ay gelen yok.sarı akıntı var. bugün 17. günüm
ayseece hoşgeldin cnm napıosun görüşemedik vet gelsene biz hep burdayız cnm sen girmiyosun fazla herhalde sen ne alemdesin cnm kaçıncı gündesin ?
mirage cnm bak burda bir arkadaşımızda vardı pko ve hamile umarım sende en kısa sürede hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?