Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlar , geçmiş olsun portakalcım.Bana da hamileliğimin başlangıcında reçetedekinden farklı ilaç veriyolardı , bulamazsınız bunu falan dediler.başka bir eczanede bulduk hemen. Ayrıca ben reçetenin alt nüshasını geri istiyorum.ılaç isimleri aklımda kalmıyo, ilaçları verdiklerinde kontrol edip öyle çıkıyorum eczaneden.

slm porticim nasılsın?

hoşgeldin canım,özlettin okudum pc yüzünden girememişsin biz de merak ettik seni.Ben hastayım :gitme: sen nasılsın?
slm cnm hoşgeldin,teşekkür ederim.
Evet bide o var bulamazsınız diye şart koşuyorlar,uyanıklar,ay çok sinirliyim.

iyiyim porticim bende sizi özledim valla 15 gün hergün servisi aradım oldumu diye adamlar artık bıktılar benden:) cnm inş.hamişsindir ya çok dikkat et kendine ay sabırsızlandım bak şimdi şu bir haftada geçse netice ortaya çıksa

Sıkılmışsındır bir de alışınca bşlgisayara,yokluğu çekilmiyor :))
İnşallah canım.tahlili yaptırmasam daha zor geçerdi bu bir hafta ama şimdi de belirsiz olmasına rağmen içim daha rahat 0.01 gibi bi değerler çıkmadığı için ne bileyim ümidimi kesmedim hiç değilse.
Senin de 3marta kalmış bakalım hayırlısı olsun canım

ümidini hiç kesme zaten inanmak yapmanın yarısıdır ben inanıyorum bu ay olucak geçmişi okuduğumda yazdıklarında hep kendine güven gördüm bu ay hiç karamsarlık yapmamışın zaten iş önce kafada bitiyo canımcım bu ay peşpeşe hamiş olalım inş..:Saruboceq:

evet 3 marta kaldık bakalım hayırlısı ama bende bu ay hamiş olayım diye beraber olmuyorum geçen ayki gibi erken test filan yapmak yok kafamdan attım hamişlik fikrini allahtan hayırlısını dileyip zamanını bekleyelimm

ay canım benim yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum daha bi güven geldi:1hug:
Hakkımızda hayılısı neyse o olsun canım.İnşallah ardı ardına hepimiz hamile kalırız aylardır hep bunu hayal ediyoruz.iki ay içinde şu listeyi sıfırlasak ne güzel olur zemuszemus

portakalaım cnm seni merak ettim bakayım dedim bide ne gördümki minik portakal geliyooooooo inşallah cnm benimmm dua edicem değerlerin kat kat artsın ve sağlıkla bebeğin gelsin inşallah cnm benim sen dikkat et bugünlerde fazla yorma kendini öptüm cnmm

sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrrr................

portim çok geçmiş olsun sana özelden mesaj attım birde burdan yazayım dedim bende adetim günümden bir hafta önce grip olmuştum ve ilaç kullanmadım hiç süründüm ama iyikide kullanmamışım,bence sen kesin hamişsin canım benim yaa

porticim tebrikler canımm ayy sen hiç kafana takma geldi bebişin inşlh bu sefer :teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ahanda haalayımı çektim
hayde ayağını sürü bacımm gelelim peşinden :teytey::teytey:

slm aysencim bende öyle dedim kim ilk hamiş olursa ayağını sürterek yazsın topice arkasından bizde gelelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…