- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.501
merhaba ben aranıza yeni katılıyorum ,bende iki yıldır bebiş için uğraşıyorum bu ay çatlatma iğnesi vurdum bekliyorum olmazsa martta aşılama umarm allah hepimizin gönlüne göre verir benide listelerinize eklerseniz sevinirim
aramıza hoşgeldin cnm topicimiz uğurludur bizim aramiza yeni katılan çok arkadaş hamiş kaldı hemen umarım sende bu ay hamiş olursunmerhaba ben aranıza yeni katılıyorum ,bende iki yıldır bebiş için uğraşıyorum bu ay çatlatma iğnesi vurdum bekliyorum olmazsa martta aşılama umarm allah hepimizin gönlüne göre verir benide listelerinize eklerseniz sevinirim
aramıza hoşgeldin cnm topicimiz uğurludur bizim aramiza yeni katılan çok arkadaş hamiş kaldı hemen umarım sende bu ay hamiş olursun
assolistler en son çıkarmış kuşum :roflol:Bak sezencim orda haklısın kim varsa aramıza yeni katılan hamile kaldı hemen ama biz demirbaşlar sadece bekliyozzz gamyoncuiremsu
kendini anlatsana cnm kaç yıllık evlisin?kaç yaşındasın?sağol canım inşallah uğur getirirsiniz
son adet tarihim 28 .01.2010 ben iğnemi perşembe günü yaptırdım sonuca daha çok var umarım önce senin güzel haberini alırız........
assolistler en son çıkarmış kuşum :roflol:
kendini anlatsana cnm kaç yıllık evlisin?kaç yaşındasın?
15 günün birikimi var tatlım amin cnm hep beraber gülelim inş.:Saruboceq::roflol: :roflol: sezencim bugün yine formundasın tatlım,Allah da seni güldürsün alkisalkisalkis
hımm anladım eşin serm örneği verdimi bazen biz kendimizden şüpheleniyoruz ama sorun erkektede çıkabiliyocanım 5 yıllık evliyim iki yıldır korunmuyorum doktorlar herşey normal diyor ama bir türlü hamile kalamıyorum
28 yaşındayım
Ocak Listemiz
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27 Ocak
Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
Tuba373___________14 Şubat
skorpion74 _______ 14 Şubat
zorxx_____________16 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
anka1297_________24 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
d_kupcu__________26 Şubat
bafo_____________26 Şubat
Mart Listemiz
qusel ______________ 1 Mart
eren sezen _________ 3 Mart
ayseece____________4 Mart
bebiskom88________7 Mart
mirage1983________8 Mart
dilemma__________12 Mart
zamanı vardır tatlım stres yapma sen yeterki ben tedavi görmedim 2.5 ay önce düşük yaptım şimdide çalışıyoruz bakalım ne zaman olucak-tatlicadiarzu-canı eşim verdi sperm örneği normal ben hsg bile çektirdim hiçbir sorun yok ama olmuyor sizler ne tedavisi gördünüz ?
hımm anladım eşin serm örneği verdimi bazen biz kendimizden şüpheleniyoruz ama sorun erkektede çıkabiliyo
canı eşim verdi sperm örneği normal ben hsg bile çektirdim hiçbir sorun yok ama olmuyor sizler ne tedavisi gördünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?