Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum ,bende iki yıldır bebiş için uğraşıyorum bu ay çatlatma iğnesi vurdum bekliyorum olmazsa martta aşılama umarm allah hepimizin gönlüne göre verir benide listelerinize eklerseniz sevinirim

ay hadi bakalım aysencim salı günü güzel haberi sen verirsin de ayağını sürtersin.salı zorxx un günü oluyor bir de dime ayy hadi bakalım kırmızılar gelmesin de bebekleriniz gelsin.Bu ay bayram edelim

Aramıza hoşgeldin. a.s.

Adet tarihini verirsen hemen eklerim listeye.

Ben de çatlatma iğne yaptırdım sonucu bekliyorum.Sen ne zaman yaptırmıştın?

aramıza hoşgeldin cnm topicimiz uğurludur bizim aramiza yeni katılan çok arkadaş hamiş kaldı hemen umarım sende bu ay hamiş olursun

son adet tarihim 28 .01.2010 ben iğnemi perşembe günü yaptırdım sonuca daha çok var umarım önce senin güzel haberini alırız........

perşembe derken 4 gün öncesi değil mi?Daha çok yeni bakalım sen de neler olacak benim 1 hafta boyunca çok kasık ağrım olmuştu,bacağıma kadar vuruyordu.Bazı yerlerde iğneden dolayı olduğunu yazmışlar.İnşallah bebektendir o ağrılar.Progestan da verdi mi doktor.

Tatlım yalnız listeye adet olduğumuz tarihi değil olmamız gereken tarihi yazıyoruz.Kaç günde bir oluyorsun onu da söylesen hesaplar yazarım ben

Bekleyen adaylarımız buyrunnnnnnnnn

Tarihleri değişenler bilgi verirse sevinirim.

canı eşim verdi sperm örneği normal ben hsg bile çektirdim hiçbir sorun yok ama olmuyor sizler ne tedavisi gördünüz ?

Eşimde de, bende de bir sorun yok Biz de 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Ben geçen ay yumurta takibi yaptırdım.O ay yumurtam gelişmedi.Sonrasında da klomen verdi doktor ve çatlatma iğnesi yaptı 2şubatta. iğneden bi kaç gün sonra da bebeğin tutunması için progestana başladım,hala kullanıyorum.Sonucu bekliyoruz
Seninle aramız da fazla yok aslında benden bi kaç gün sonra seninde günün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…