Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

inşallah inşallah canım ben şotayım uzun zamandır buralara gelmiyordum çün ki psikolojim çok bozuktu hamile kalamadığım için. ınşallah sorun yoktur gerçekten çizgiler doğrudur inşallah bilmiyorum inanamıyorum.

Cnm çok tebrik ediyorum seni...Zorluklar hep aşılmak için işte dimi opuyorumnanaktan

ya kelebekçim hani porti bize regl çizelgesi yapmıştı sen o günden beri adet olmadın dimi

Çizelgeden sonra adet oldum maalesef ilk defa bu ay adet olmadım. Aslında şöyle ben geçen ay 14'de adet oldum bu ay 8'inde çok az kanamam başladı, az az bu 12'si akşamına kadar sürdü ve birden kesildim. Biraz kendimde de değişiklikler hissettim bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. İnşallah sorun yoktur inşallah gerçektir.

Kan tahlilini aldım kızlar.Herşey normal çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem, cinsiyeti öğrenirim o zaman. bugün de girdim ultrasona ama anlamadı doktor yine. opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım, bende idrar testiyle öğrenmiştim.Bi kaç gün sonra kan testi yaptırdım. opuyorumnanaktan

canım allahın izniyel sorun çıkmaz yaşasın bi hamişimiz daha var

yoktur cnm yerleşme kanamasıdır

sen kaç aydır hamiş olmayı bekleyenlerdensin?

Bende daha kendimi zor ikna edenlerdenim cnm kaydirigubbakcemile3
eşimi edemedim :gitme: ama kendimi ettim zemuszemus

26 Şubattan itibaren beklemede olacağım ...
Ama hapla korunduğum için hemen olmaz diyorlarrrrr:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…