Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet biliyorum ben ahmet merterde okudum kemal has liseyi bitirdim pepsi kolanın orda geçti çocukluğum ben caminin yukarısındayım kerestecilere doğru

evey kıyafet konusunda haklısın orda tekstil firmaları çok var hemde ucuz oluyo benim halamda 500 evlerde oraya gittimmi bana öel bi ucuz geliyoki sanki başka memleket bizim buralarda az kıyafet var hemde pahalı oluyo :1ninca:

bak benim yiğenim çok terbiyeliymiş göstermiyo şeyini aferin ona
canım ben zaten demiştim ya şubatın 15 gelicem diye dediğim tarihte geldim ayrıca sağolun kızlar ya beni düşündünüz unutmadınız iyiki varsınız :gitme:

Ne terbiyesi canım , gayet bacaklarını rahatça açıyo ultrasonda :roflol:.Ama doktor anlamadı kız mı erkek mi.Şu an kızın da erkeğinde orasında hafif bi şişlik oluyomuş.Tam emin olmadan söylemiyim dedi.2 hafta sonra gidicez işte o yüzden. kaydirigubbakcemile3

olmadı ne yazıkki hamile değilim beta hcg 0,40 yani yokun da yokusenağlamaama oradan çıkımca başka bir doktora gittim bütün tahlillerimi gösterdim ve doktorumu sonunda buldum.çok içim rahatladı iğne verdi 3 gün içinde adet olucanm ve sıfırdan bir tedavi başlıyacak.olumsuz tabloyu yok etti resmen çok mutluyum :lepi:

mutlu olmana sevindim insallah birdaha ki aya hamile olursun canim.bu arada daha öncede sormustum ama cvp göremedim aslen tekirdaglimisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…