- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.841
bi dahaki aya inş.doktorun moralinide düzeltmiş ne güzel bakolmadı ne yazıkki hamile değilim beta hcg 0,40 yani yokun da yokusenağlamaama oradan çıkımca başka bir doktora gittim bütün tahlillerimi gösterdim ve doktorumu sonunda buldum.çok içim rahatladı iğne verdi 3 gün içinde adet olucanm ve sıfırdan bir tedavi başlıyacak.olumsuz tabloyu yok etti resmen çok mutluyum :lepi:
hosbulduk.ee nihayet bitirdin tatilini hakkatten sükür kavusturana,nasil gecti tatilin bendekide soru tatil olupta güzel gecmezmi hic:)))
olmadı ne yazıkki hamile değilim beta hcg 0,40 yani yokun da yokusenağlamaama oradan çıkımca başka bir doktora gittim bütün tahlillerimi gösterdim ve doktorumu sonunda buldum.çok içim rahatladı iğne verdi 3 gün içinde adet olucanm ve sıfırdan bir tedavi başlıyacak.olumsuz tabloyu yok etti resmen çok mutluyum :lepi:
hoşgeldin canım , iyiyiz , sen nasılsın ? birazdan kocişim gelicek , çıkıcam ben. Ama yine gelirim.Gerçi daha gelmesine yarım saat var.:roflol:
evet canım aslen tekirdağ çorluluyuım doğma büyüme sülale epten trakyalıyız beasempatiksalakcinni
iyi olmaniza sevindim.bizde iyiyiz oturuyoruz oglusla.sana güle güle sonra görüsmek üzere.
evet canım aslen tekirdağ çorluluyuım doğma büyüme sülale epten trakyalıyız beasempatiksalakcinni
Bana yakınsın o zaman . kaydirigubbakcemile3 Silivrideyim ben.Eşimin akrabaları Tekirdağ'da .Babası Tekirdağlı da. delikafadulden
yok canım ya ne kadar güzel olursA Olsun çocuksuz hiçbi anlamı yok :gitme::gitme::gitme:
bende kirklareliliyim üjj- bejjlerden:))corluyada geliodum hep teyzemin kizi oturuyodu.özledim oralari orion da gezmeyii
oda olacak insallah en yakin zamanda canim.karamsarliga kapilmak yok
tek gelişme portim adet sendromu yaşıyo ağrıları başlamış
kaç yaşındasın? cnm tanışık çıkmayalım
yok canım yok bende bu şans oldukça zor hiç umudum kalmadı neredeyse :gitme:
burdaki herkes nerdeyse doktora basladi canm sende bir doktor bulsan belki yardinci olur.
canım perşembe günü gitmeyi düşünüyorum doktora inşallah kötü bişey çıkmaz
bende kirklareliliyim üjj- bejjlerden:))corluyada geliodum hep teyzemin kizi oturuyodu.özledim oralari orion da gezmeyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?