- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.881
galiba biz büyüdük canim:))olgunlastik ,oturaklastik eski gencligimizdeki cilginlik kalmadida ondandir.yaslari kücük olanlar icin kani kaynayanlara sorsak onlara eglencelidir kesin:))ama kesinlikle cok rahat bir yer güvenli en azindan.
ilahi canım ya sırnaşık şey
byyyyyy cnm görüşürüzkızlar ben çıkıyorum
Eşime süpriz olacak.
Aylar sürerse valla nasıll dayanırım yaaaamafoldumben
Allahım hemen olsa ama hapı bıakınca çokkk zor dedi arkadaşlarrrrr bilmiyorumkismile
benimkide anaokuluna başladı bu sene ama ikinci naz yapıyo gelmedi dahaayyy cnm sağolasınnn işte bende
2 çocuk annesi çıtır olmak istiyorummmm
kızımı büyüttüm okula başladı şimdi
sıra diyerindeeeee
kızlar ben çıkıyorum
canım bende tembellik yaptı ben bir sene kullandım yasmin düzensizlikte vardı ben kendi kendime yapmışım meğersem
hadi git be yavv kovalımmı illa ablanla son gecenanacım kopamıyom buradan :lepi:
benimkide anaokuluna başladı bu sene ama ikinci naz yapıyo gelmedi daha
benimki çok istiyo ne zaman kardeşim gelicek diye sorup duruyoayyy ne güzel benim kide 1. sınıfta...
Ama istemiyor benim kız odasını vermezmişşş zilli
Alem yaaaa:kedi:
kuşum olucak tatlım ben yaşçada büyüğüm senden burda hamişlerimizi beraber büyütücez tatlımsezenimopuyorumnanaktan d_kupcu opuyorumnanaktan olan var olmayan demi ama bak biz birinciyi beceremedik
Bende yasmin kullandım 3 yıl mafoldumben
hadi git be yavv kovalımmı illa ablanla son gecen
kuşum olucak tatlım ben yaşçada büyüğüm senden burda hamişlerimizi beraber büyütücez tatlım
byyyyyy öptüm seni yarın görüşürükkcanım benim bünyeden bünyeye değişir 2.si seni çok bekletmez inş.tez zamanda olur ilk ayında tutunur inş.inş.inş.Şeniz
aman be gidiyom sen 2 kelam ettirmiyom :lepi:lülülülülülü
görüşürüz cnm kendine iyi bak byyyyyyBen çıkıyorum canlarım. Herkeze iyi akşamlar... Güzel haberlerle gelin yarınnn.
İnşalllllahhh.... Öpüldünüzzzzzzzzopuyorumnanaktan
mirage1983 cnm benim olur olur bir başla 1 2 3 gider öle
eren.sezen .... ah bu ufaklıklar varya aklımızı aldılarrrr
byeeeeeeeeeeezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?