- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.861
hoşgeldin gülüm nasılsın?
benim annemin akrabaları var her yaz geliyoz kırklareliye
iyiyim cnm ne olsun buraya bi girdim çıkamıyorum yemek yapıcamBu gün işyeri çok kalabalık valla kendimi şaştımmmm
İyiyim cnmmmm sen nasılsın bakiiimmmm opuyorumnanaktan
aramıza hoşgeldin ne zamandır çocuk düşünüyosun?merhabalar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüneymiş benide listeye eklermisinz acaba 21 şubat günüm
iyiyim cnm ne olsun buraya bi girdim çıkamıyorum yemek yapıcam
himm bende artik her yaz geliyorum canim:))) 24 yasima kadar ordaydim evlenince her yaz gelme oldu:))))hangi mahalledeler biz merkezde oturuyoruz postahanenin arkasi hemen
merhabalar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüneymiş benide listeye eklermisinz acaba 21 şubat günüm
merhabalar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüneymiş benide listeye eklermisinz acaba 21 şubat günüm
ohh rahatsın ne kursuna gidiyosun?cnmBenim 3 akşam kursum var
3 akşam kurtuldum yemekten
Benimki kızımla karnını doyuruyooo dışarıda kaydirigubbakcemile2
o o zaman yaz şenliklerinde hep orada olmuşsunuzdur ne kaaa güzel ben edirneyide kırklarıda çok seviyorum
KPSS YE GİRECEĞİM BU SENEohh rahatsın ne kursuna gidiyosun?cnm
kakava senliklerinimi diyosun canim,bu arada ünv.teyide edirnee okudum ben:)) güzel yerlerdir bizim oralar helede istasyon caddemiz
KPSS YE GİRECEĞİM BU SENE
BAKALIM HEM İŞ HEM EV HEM KURS ŞİMDİDE BEBİŞİSTİYOM
VALLA NASIL YETİŞECEĞİM BİLMİYORUM zemuszemus
slm canım ohh bebiş arada kaynar oluyo mu olmuyomu diyene olur sadece bebiş düşünsen stres yapardın zaten canım
eskiden daha güzeldi ama o istasyon caddesi canım bayramlar da falan şenlenirdi ya şimdi ya biz büyüdük yada eski eğlencesi yok gibi ama çok rahat ya karışanın görüşenin olmuyo rahat rahat dolaşıyosun
allah yardımcın olsun güzelim bu arada resimlerine baktım genç kız gibisin cnm ya kim der kocaman kızı varKPSS YE GİRECEĞİM BU SENE
BAKALIM HEM İŞ HEM EV HEM KURS ŞİMDİDE BEBİŞİSTİYOM
VALLA NASIL YETİŞECEĞİM BİLMİYORUM zemuszemus
allah yardımcın olsun güzelim bu arada resimlerine baktım genç kız gibisin cnm ya kim der kocaman kızı var
Ben aşırı heyecanlıyım. Herkezede süpriz olacak yani bu devrede yanlızım
sizlerde olmasanız
çatlıcaaam ortadan ikiyeeeee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?