Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

merhabalar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüneymiş benide listeye eklermisinz acaba 21 şubat günüm

himm bende artik her yaz geliyorum canim:))) 24 yasima kadar ordaydim evlenince her yaz gelme oldu:))))hangi mahalledeler biz merkezde oturuyoruz postahanenin arkasi hemen

o o zaman yaz şenliklerinde hep orada olmuşsunuzdur ne kaaa güzel ben edirneyide kırklarıda çok seviyorum

kakava senliklerinimi diyosun canim,bu arada ünv.teyide edirnee okudum ben:)) güzel yerlerdir bizim oralar helede istasyon caddemiz

eskiden daha güzeldi ama o istasyon caddesi canım bayramlar da falan şenlenirdi ya şimdi ya biz büyüdük yada eski eğlencesi yok gibi ama çok rahat ya karışanın görüşenin olmuyo rahat rahat dolaşıyosun

slm canım ohh bebiş arada kaynar oluyo mu olmuyomu diyene olur sadece bebiş düşünsen stres yapardın zaten canım

Ben aşırı heyecanlıyım. Herkezede süpriz olacak yani bu devrede yanlızım
sizlerde olmasanız
çatlıcaaam ortadan ikiyeeeee kaydirigubbakcemile3

galiba biz büyüdük canim:))olgunlastik ,oturaklastik eski gencligimizdeki cilginlik kalmadida ondandir.yaslari kücük olanlar icin kani kaynayanlara sorsak onlara eglencelidir kesin:))ama kesinlikle cok rahat bir yer güvenli en azindan.

allah yardımcın olsun güzelim bu arada resimlerine baktım genç kız gibisin cnm ya kim der kocaman kızı var

ayyy cnm sağolasınnn işte bende
2 çocuk annesi çıtır olmak istiyorummmm
kızımı büyüttüm okula başladı şimdi
sıra diyerindeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…