- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.941
ay nasıl da denk geldik valla 4ümüzde burdayız öpücem hepinizi
zorŞeniz olumunekankayizsmile
aysenŞeniz olumunekankayizsmile
gül Şeniz olumunekankayizsmile
ağlamayın kıslar size bi fıkra yazam da gülün ama biraz açık kk dan atmasınlar beni sonra kaydirigubbakcemile3
ağlamayın kıslar size bi fıkra yazam da gülün ama biraz açık kk dan atmasınlar beni sonra kaydirigubbakcemile3
kıs nasıl silcem silmeyi bilmiyom zatiii :roflol::roflol:
atarlarsada kk bayanlarını güldürmek için atılan ilk kk üyesi olurum :roflol:
ya arkadaşlar birşey sorucam çalışma taktiğiniz nasıl hep yumurtlama gününümü bekliyorsunuz yoksa adetten hemen sonra başlıyormusunuz çünkü biz ilk denediğimizde adetten hemen sonra başladık ve 2 günde bir çalıştık 19. güne kadar o ay hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu ama geçen ay doktor ise bize 12-13-14-15. günler hergün çalışın dedi olmadı o yüzden sizin çalışma taktiklerinizi merak ettim
ya arkadaşlar birşey sorucam çalışma taktiğiniz nasıl hep yumurtlama gününümü bekliyorsunuz yoksa adetten hemen sonra başlıyormusunuz çünkü biz ilk denediğimizde adetten hemen sonra başladık ve 2 günde bir çalıştık 19. güne kadar o ay hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu ama geçen ay doktor ise bize 12-13-14-15. günler hergün çalışın dedi olmadı o yüzden sizin çalışma taktiklerinizi merak ettim
ayyy gülünn kuşlarım gülünnnnn
atın kötü düşünceleri kafanızdan gözlerinizi kapatın kendiinizi sessiz bi kıyı kentinde dalga seslerini ve rüzgar seslerini duyarken düşünün ohhh arada kuş seslerii bi yandada içeceğiniz eee portiylen zorum ve benim içinde bide cigara oldummuuuu
daha ne olsunnn
kaydirigubbakcemile3
portakalım ve diğer şekerler avatarımı beğendiniz mi sizin için değiştirdim
portakalım ve diğer şekerler avatarımı beğendiniz mi sizin için değiştirdim
kızlar ben çıkıyrum öptüm hepinizi film izlicez
Ya farkettim canım sağol,ya söylemiyim diyorum alıncaksın diye ama cidden senle ilgisi yok,bu defa da resme bakınca ona bakmış gibi oluyorum :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?