Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kizilderililerin genç reisi 18 yasina geldiginde cani kadin ister.
Kabilenin büyücüsüne gider, der ki:
- "Oturan Boga kadin ister." Büyücü:
- "Oturan Boga ormana gitsin, üzerinde delik olan bir agaç gövdesi bulsun ve onun üstünde egitim yapsin, hazir olunca gelsin. 15 gün sonra reis geri gelir.
Der ki:
- "Oturan Boga hazir." Büyücü de kabiledeki en güzel kizi ona verir. Reis alir kizi çadira girer.
- "90 derece egil" der. Kiz egilince, kiza bir tekme vurur. Kiz çiglik atarak bunu niçin yaptigini sorar.
Reis söyle cevap verir:
- "Oturan Boga akillandi, önce yaban arilarini kontrol!"

ya arkadaşlar birşey sorucam çalışma taktiğiniz nasıl hep yumurtlama gününümü bekliyorsunuz yoksa adetten hemen sonra başlıyormusunuz çünkü biz ilk denediğimizde adetten hemen sonra başladık ve 2 günde bir çalıştık 19. güne kadar o ay hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldu ama geçen ay doktor ise bize 12-13-14-15. günler hergün çalışın dedi olmadı o yüzden sizin çalışma taktiklerinizi merak ettim

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
saol cnm valla azcık gülemye ihtiyacımız varrr

kıs nasıl silcem silmeyi bilmiyom zatiii :roflol::roflol:
atarlarsada kk bayanlarını güldürmek için atılan ilk kk üyesi olurum :roflol:

alıntı yaptığın yerde kendi mesajında edit yazıyor ya onu tıklayıp,kendi mesajını düzenliyorsun.sen tamamen silip edit.. yazacaksın. Neyse ama bence buna gerek yok,çok mustehcen değil.atılma sebebi olmaz heralde :roflol: :roflol:

tatlım ya bu güne kadar planlı çalıştık ta ne oldu .herbirimiz birer robot olduk sen kendini bizim gibi strese sokma canınız ne zaman isterse o zaman çalışın tabi bu benim fikrim inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine bizim çektiğimizi çekmezsin senağlama

Hoşgeldin aramıza canım

Biz artık doktorların verdiği o taktiklere pek inanmıyoruz.Adet bitiminden gelene kadar gün aşrı çalışıyoruz.Yani genel olarak burada herkes her çeşit uygulama yaptı.Bu yumurtlama gününü bilip bilmemekle ilgili bişey bence.garanti olsun diyorsan tüm ay çalış ama doktor kontrolündeysen doktorun söylediği günlerde.Çünkü bende takip yaptırdım ve bu ay sadece 3gün çalışmışlığım var,tutarsa onunla tutacak.Önemli olan günü yakalamak,yoksa fazla efor sarfetmeye gerek yok :))

ayyy gülünn kuşlarım gülünnnnn
atın kötü düşünceleri kafanızdan gözlerinizi kapatın kendiinizi sessiz bi kıyı kentinde dalga seslerini ve rüzgar seslerini duyarken düşünün ohhh arada kuş seslerii bi yandada içeceğiniz eee portiylen zorum ve benim içinde bide cigara oldummuuuu
daha ne olsunnn
kaydirigubbakcemile3

arkadşım hergün çalıştık olmadı,günaşırı denedik olmadı onun için boşver kafana göre takıl birgün çalışığ bebeği olan var olucaksa oluyo takma ve çalışmaya devam ett

Bak bebek yoksa bile sigarayı azaltmama vesile oldu bunda da bi hayır vardır derler ya bebek gelmeyince,Benim hayrım da bu olacak heralde,düne kadar günde 1 sigara içtim,dün yarım,bugün de hiç içmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…