- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.921
ah gülcüm be farklımıyızz cnm bende geçen ağladım zırladım ama geçti yapıcak bişi yok çünkü cnm sende üzme kendini biliyorum elde değil ama yıpratma kendini cnmm
Sor anam sor,çekinmenize gerek yok etkilenmiyorum ben hiç bir şeyden. :1shok:
Karnıma arada adet sancısı giriyor,bide açım aç cokacimcoook
memlekete gittim geldim sen hala açsın portakalım ya nolucak bu senin halin cokacimcoookŞeniz:roflol:
neden canım ya ne oldu kimi anımsatıyo benim neden haberim yok biri bana anlatsın kızlar ya kafamçokkarıştı
ah kıyamam gel ablacım sen bana hazırlayım sana bişiler.artık yorum yapmıycam var yada yok die zamana bırkalım madem inşallah üzülmeyizz
selam kıslar ağlaşmanıza benide katın dicem ama ben öle bi relax ım ki
test yaptım tabiki tek çizgi ama zerre kadar üzlmedim zaten biliyodum başında bile durmadım testinn zemuszemuszemuszemuszemuszemus
selam kıslar ağlaşmanıza benide katın dicem ama ben öle bi relax ım ki
test yaptım tabiki tek çizgi ama zerre kadar üzlmedim zaten biliyodum başında bile durmadım testinn zemuszemuszemuszemuszemuszemus
aysen üzülme sakın cnm ama zaten üzülmemişsinbilmiyorumkismile neyse var herhalde zamanı beklicezzz
portakalım ben anşlattım durumu güle oda zaten bizim gibi duygularıı
h.g aysen oh canım ya çok şükür gülen biri çıktı içimizde zemuszemus
portim ben sana yollim pastırmalı kuru fasulye pilav turşuu birde cacıkk
muhteşem dörtlü bir arada ama uygunsuz misafirleri saymazsak tabikiii
anlayan anladı demi kıslarrr kaydirigubbakcemile3
kuzum,sağol ellerine sağlık pilav ve turşuyu alayım da kuru fasulyeden nefret ederim :dilcikar: asla yemem,almam,pişirmem :dilcikar:
kıslar süpersiniz valla :roflol:
kıslar ben topiğimden ve sizlerden memnunum en azından sallanmıyoruz burda :roflol::roflol:
bende çok seviyorum topiği ve sizi buneya duygularımız depreşti birdenn gelin hepinizi öpücemmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canımcım
amann bu da gelir geçer ne yapalımm sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?