Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Güncellenmiş listemiz opuyorumnanaktan

Ayten35, cicvir41 yeni tarihlerinizi vermemişsiniz kızlar olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kuzum ben de öyle bi konuşma hatırlıyorum ama baktım baktım listeye göremeyince,arada kaynamış sanırım senin tarih.Ya son günlerde neden böyleyim? mafoldumben

ya tatlım üzülme bu kadar strese hangimiz dayanabiliyoruz ki hangimiz şu anda normaliz ki eşim sürekli arayıp duruyo şu anda nasılsın hiç bişey için üzme kendini deyip duruyo nolucak bu bizim halimiz bilmiyorum ya offfffffffffsenağlama

ay evt gül değiştir cnm ya nerden buldunn ?kaydirigubbakcemile3
daha iç açıcı güsel şeyler anımsatıcak bişiler bull bu avatarı sevmiyoruzz

ay evt gül değiştir cnm ya nerden buldunn ?kaydirigubbakcemile3
daha iç açıcı güsel şeyler anımsatıcak bişiler bull bu avatarı sevmiyoruzz

kızlar ya bu günlerde kendime en yakın avatar bu o yüzden bunu koymak istedim lütfen kızmayın gerçekten çok umutsuzum ve çok kötüyüm senağlamasenağlamasenağlama

ah gülcüm be farklımıyızz cnm bende geçen ağladım zırladım ama geçti yapıcak bişi yok çünkü cnm sende üzme kendini biliyorum elde değil ama yıpratma kendini cnmm

ne kızıyosun ya mafoldumbenmafoldumben
bak şimdi bunada ağlıycam senağlamasenağlama

kızlar ya bu günlerde kendime en yakın avatar bu o yüzden bunu koymak istedim lütfen kızmayın gerçekten çok umutsuzum ve çok kötüyüm senağlamasenağlamasenağlama

Off gül ya ağlayan başka karı yok muydu koycak mafoldumben

Görmekten hiç hoşlanmıyoruz onu ve anımsattığı kişiyi alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…