- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.081
hoşgeldin cnmMeraba kızlara.s.
ya benimde karışık heran bırakabilirim,bugün zor tuttum kendimi çekip gitmemek için,bilmiyorum ne yapacağım,kafam karışık
mrb cnm,test yaptırmaya niyetim vardır ama malesef planladığım gibi olmadı işten çıkamadım,çok sinirliyim o yüzden.bekleyeceğim sanırım en azından cumaya kadar
hoşgeldin cnm
of benimde derdim var,moralim bozuk,hiç keyfim yok,yorgunum,çıkıyorum sonra görüşürüz kızlar.
İyi akşamlar
çok erken yapmışsın daha belli olmaz cnmgeçen hafta ya da test yaptım negatif çıktı şimdi 19 u bekliyorum
bakalım ne olacak beklemek ne kadar zor yaaa
Günaydın kızlar a.s.
Size süper bi haberim var :))
3 gün kalmasına rağmen dayanamadım sabah sidik testi yaptım veee sonuç negatiiif :))
Her zaman olduğu gibi son değişmedi, silik çizgi bile göremedim.Hamile değilim bu ay da opuyorumnanaktan
ay allah canını almasın kıssss süper bi haber deyince bende hamiş haberi vericen sandım cümlenin sonunda ne çıktı karşıma -tatlicadiarzu-Günaydın kızlar a.s.
Size süper bi haberim var :))
3 gün kalmasına rağmen dayanamadım sabah sidik testi yaptım veee sonuç negatiiif :))
Her zaman olduğu gibi son değişmedi, silik çizgi bile göremedim.Hamile değilim bu ay da opuyorumnanaktan
merhaba cnmmm mirage portim ayşen sizede merhaba kızlaropuyorumnanaktanMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?