Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Olsun canım , benim içimden beklemen gerektiği geçmişti zaten. bilmiyorumkismile

portakalcım belki görürsün yazımı profiline yazıyım dedim ama yok neden anlamadım iyiyim canımben sizler nasılsınız bebişmi var yoksa şimdi biraz geçmişe baktımda hayırlısı hakkında ama varsa çok sevinirim ben çok fazla girmiyorum siteye malum zaman yaklaştıkça elimi etegimi yoluna koymaya çalışıyorum öyle yani siz iyi olunda ben arada haberlerinizi okuyorum hadi kendine iyi bak

BU SABAH İTİBARİYLE FOLİC PLUS ALMAYA BAŞLADIM ARKADAŞLAR.
GÜN DE 3 TANE ALINACAKMIŞ. TOK KARNINA.
İÇİNDE 90 TANE TABLET VAR .
HAMİLELİK PLANLAYAN VE HAMİLE OLAN KADINLARIN KULLANMASI İÇİN GEREKLİ boshayallersmile

Günaydın kızlar a.s.

Size süper bi haberim var :))

3 gün kalmasına rağmen dayanamadım sabah sidik testi yaptım veee sonuç negatiiif :))

Her zaman olduğu gibi son değişmedi, silik çizgi bile göremedim.Hamile değilim bu ay da
opuyorumnanaktan

günaydın canlarım

ayyyy portii okurken dedimmm ahannnnnnnnnnnnn geliyooo mişimizz :gitme:
ama canım sidik testine güven olmas biliyosun sende inanmıyodun sidik testine demi ama CADIARZU

ay allah canını almasın kıssss süper bi haber deyince bende hamiş haberi vericen sandım cümlenin sonunda ne çıktı karşıma -tatlicadiarzu-

kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaaaa CADIARZU

off off karabahtım kör taliğim,hiç şansım yok bu sidik testlerinde çift çizgi göremeyeceğim sanırım.
Benim hesaplarıma göre testte de çıkması gerekirdi.Döllenmeden sonra 2 hafta geçmiş oluyor.Bugün çıkmayacak da ne zaman çıkacak offf offf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…