Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Cnm ben hapı bıraktığım için adet günüm değişti.
Cumartesi oldum ben yani 20 şubatta oldum.
2-3 gün içinde biter rgl..

Şimdi benim tarihim kaç olacak cnm.
Ne yazacağızzzz????sempatiksalakcinni

28 günde mi oluyordun?Ben şimdilik 28 güne göre hesaplıyım eksiği fazlası varsa sen söyle değiştiririz listeden.

19 Mart yeni tarihin.29 günde oluyorsan 20 Mart olacak.

Ümitlerini kırmak istemem cnm ama çok şeye tanık olduk burada aylardır.Herkeste farklı olabiliyor ama genel olarak hamilelik varsa geç döllenme değilse adet gününden 1-2 gün önce yapılanlarda da silik milik belli ediyor.Ben adet gününe kadar bekleyip testi tekrarlaman taraftarıyım.Zaten 2 gün kaldı inşallah vardır.

Sağol cnm,Tecrübe etmediğim ne varsa her ay tecrübe ediyorum,Henüz bebek sahibi olamadım ama Jinekolojide epey bilgi sahibi oldum
Geçmiş olsun canımmmmm, çok üzüldüm.İnşallah en kısa sürede düzelir. :teselli: Sıkma canını .:teselli:

Sağol canım,beklediğim bişeydi zaten.Çağırdım sanırım acaba diye diye...Allah daha beter dert vermesin.

off bu kistlere gıcık oluyorum sebebi yok engelleme şansı yok elden hiçbişey gelmiyor ..
geçen hafta yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin herkesin bebeğini inşallah ama benim de içim biraz buruldu :kedi:

Rabbim inşallah tez zamanda bizede nasip eder. Sen içini ferah tut cnm

Ümitlerini kırmak istemem cnm ama çok şeye tanık olduk burada aylardır.Herkeste farklı olabiliyor ama genel olarak hamilelik varsa geç döllenme değilse adet gününden 1-2 gün önce yapılanlarda da silik milik belli ediyor.Ben adet gününe kadar bekleyip testi tekrarlaman taraftarıyım.Zaten 2 gün kaldı inşallah vardır.[/QUOTE]

haklısın cnm birkaç gün daha bekleyeyim olmazsa kan testi yaptırayım başka çare kalmadı inş. geç döllenme filandır :Saruboceq:

Beklemek insanı yoruyorr. Planladım ya hemen olsun isityorum..
Bu bir kaç ay geçmez artık bana :kedi:

HADİ YA TATLIM SENDE DEMİ OLUŞTU YAAmafoldumben BU İLAÇLAR RESMEN MAFEDİYO BİZİ BÜYÜKMÜ KİSTLERİN ÖLÇÜLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİMİ ZATEN NİYE BİKERE VURDUMU KONTROL İÇİN ÇAĞIRMASI LAZIM DEĞİLMİYDİ BEN ÇATLATMA İNESİ VURULDUKTAN SONRA 2 GÜNDE BİR GİDİYODUM ÇATLADIMI ÇATLAMADIMI DİYE OFFFFFF CANIM ÜZÜLDÜM VALLA AĞRISI DA FENA ATEŞ YAPIYO BATMA GEÇMİYO İNŞ.BİDAHAKİ AY ATARSIN HEPSİNİ

Ölçülerini doktor, hemşireye söylerken duydum aslında ama bir kaç tane küçüklü büyüklü saydı bişeyler o moral bozukluğuyla aklımda tutamadım.(sanırım büyük)Hatta şimdi ilaca bile hangi gün başlayacağımı unuttum eczanede de söylediler ama ben bilgim var dedim o an. mafoldumben
Doktorum çok ilgili aslında neden iğneden sonra çağırmadı beni bende bilmiyorum,çağırdı da ben mi o heyecanla duymadım onu da bilmiyorum.Az ağrı çekmedim ama ben iğneden sonra hep çatlamadır,bebektir diye düşünmek istedik.Bir de kistin ağrısından durulmazmış,ben dayanabiliyordum ağrıya değildir diye düşündüm hamilelerle de konuşunca. Napalım canım hastalık da Allahtan olumunekankayizsmile

geçmiş olsun cnm sıkıntı hep üst üste gelirmiş bebiş hayalleri kurarken bide kist çıkmış allah sabrımızı deniyo canım biz sabredelim mükafatınıda alıcaz inş..

benim bu ay da olmadı galiba geçen ayki gibi sivilcem çıktı gögüslerde şişme yok dünden beride adet ağrım başladı ıslaklık hissi var adet belirtilerim var yani zaten daha önceki hamişlerimi hissediyodum bunda his mis de kalmadı

Haklısın engellenme şansı yok ama tedavisinin olması güzel.
Üzülme canım bir gün hepimiz yaşayacağız o duyguyu bu uzun bi süreç,engeller bizi yıldırmamalı

haklısın cnm birkaç gün daha bekleyeyim olmazsa kan testi yaptırayım başka çare kalmadı inş. geç döllenme filandır :Saruboceq:
Adet gününden önce kan testi yaptırmamanı tavsiye ederim az daha sık dişini inşallah Allah gönlüne göre verir. :Saruboceq: Sonucu bizimle paylaşmayı unutma

Beklemek insanı yoruyorr. Planladım ya hemen olsun isityorum..
Bu bir kaç ay geçmez artık bana :kedi:

Tatlım kafanda bi plan yaptın ya Kimseyle de paylaşamadığın için daha fazla stres yaşayabilirsin bu ay ve bu stres bize hiç iyi gelmiyor ben sana söyliyim,relax olmaya çalış zemuszemus bi tane yavrun var,diğeri de gelecek Allahın izniyle :Saruboceq:
porti kiste soğan kürü birebir bu ay dene lütfen sıkma canını hayırlısı olsun

Hemen tarifi alayım canım :hulya: detaylarıyla... kür uygulamadığım ve uygulamayı düşünmediğim için bu konuda yavanım :)) Yardımcı olursanız gözlerinizden öperim Şeniz

portim geçmiş olsun canım bozma moralini her şerde bi hayır vardır öyle düşün...tüh ya çok üzüldüm şimdi
Sağol cnm napalım hayırlısı olsun.

Kaş yapalım derken göz çıkarmak bu olsa gerek :roflol:

geçmiş olsun cnm sıkıntı hep üst üste gelirmiş bebiş hayalleri kurarken bide kist çıkmış allah sabrımızı deniyo canım biz sabredelim mükafatınıda alıcaz inş..
Sağol canım.
Haklısın sabrımızı deniyor sanırım.Tedavisi olmayan dertlerimiz olmasın canım.Zorlu ve uzun bir yol var önümde bunu kabul ediyorum artık.
olumunekankayizsmile

Sen daha iyi bilirsin tabiki.İnsan gerçekten hissediyor olup olmadığını ama şunu söyliyim sivilce çıktı diye adet olacağını düşünme,Hamilelikte de olduğuna şahidim.
Allah sağlık versin de canım ,bebekte olur inşallah
:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…