- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.341
Cnm ben hapı bıraktığım için adet günüm değişti.
Cumartesi oldum ben yani 20 şubatta oldum.
2-3 gün içinde biter rgl..
Şimdi benim tarihim kaç olacak cnm.
Ne yazacağızzzz????sempatiksalakcinni
sağol canım ya test yaptım negatif çıktı adette olamadım belirtimde yok kafam çok karıştı :bbo: genelde adetlerim düzenlidir ama erken mi test yaptım acaba? ama silikte olsa çıkardı değil mi galiba boşa umutlanıyorum :1no2:
portakalım geçmiş olsun ya nerden çıktı bu kistler ya off en çok korktuğum şey ama hemen 1 ayda geçer seninkiler merak etme cnm üzülmede builaçlar hep yapıo sanırım bunu.beklices bakalım bekle bekle nereye kadarrr offffff
Geçmiş olsun canımmmmm, çok üzüldüm.İnşallah en kısa sürede düzelir. :teselli: Sıkma canını .:teselli:
selammm portakal suyu .....
Selam hoşgeldin jarnana Nasılsın?
iyiyim ne olsun bugün ne yemek yapsam diye düşünüp duruyorum kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın?
Pek iyi değilim moral olarak ama bu günümüze de şükür diyelim.
Şimdi çıkmak zorundayım,sonra görüşürüz
28 günde mi oluyordun?Ben şimdilik 28 güne göre hesaplıyım eksiği fazlası varsa sen söyle değiştiririz listeden.
19 Mart yeni tarihin.29 günde oluyorsan 20 Mart olacak.
off bu kistlere gıcık oluyorum sebebi yok engelleme şansı yok elden hiçbişey gelmiyor ..
geçen hafta yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin herkesin bebeğini inşallah ama benim de içim biraz buruldu :kedi:
bunu dün akşam yazdım ve daha öncede kist oluşmasından korktuğumu belirtmiştim,bilenler bilir.
Merhaba kızlar a.s.
Bugün doktora gittim.
Gidip gitmemekte o kadar kararsızdım ki sabah bile iptal edebilirdim ama nedense hep ya kist oluştutsa gitmezsem bilemem diye düşündüm ve gittim.
Aklıma gelen başıma geldi.Bebek olmaması çok normalmiş zaten bu ay benim yumurtam çatlamamış. mafoldumben
Bir çok da kist oluşmuş.Doktor Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi ve bu ay birşey yapmıyoruz,kendi haline bırakıyoruz.Önümüzdeki ay tekrar klomen ve iğne uyguluyoruz,olmazsa sonraki ay rahim filmi dedi.
Kasıklarımda ağrı olup olmadığını sordu,bende çok ağrı çektiğimi söyledim uzun süre sebebi yumurtanın çatlamaması,kistlerin oluşmasıymış.
Bendeki son gelişmeler bunlar kızlar
HADİ YA TATLIM SENDE DEMİ OLUŞTU YAAmafoldumben BU İLAÇLAR RESMEN MAFEDİYO BİZİ BÜYÜKMÜ KİSTLERİN ÖLÇÜLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİMİ ZATEN NİYE BİKERE VURDUMU KONTROL İÇİN ÇAĞIRMASI LAZIM DEĞİLMİYDİ BEN ÇATLATMA İNESİ VURULDUKTAN SONRA 2 GÜNDE BİR GİDİYODUM ÇATLADIMI ÇATLAMADIMI DİYE OFFFFFF CANIM ÜZÜLDÜM VALLA AĞRISI DA FENA ATEŞ YAPIYO BATMA GEÇMİYO İNŞ.BİDAHAKİ AY ATARSIN HEPSİNİ
geçmiş olsun cnm sıkıntı hep üst üste gelirmiş bebiş hayalleri kurarken bide kist çıkmış allah sabrımızı deniyo canım biz sabredelim mükafatınıda alıcaz inş..Ölçülerini doktor, hemşireye söylerken duydum aslında ama bir kaç tane küçüklü büyüklü saydı bişeyler o moral bozukluğuyla aklımda tutamadım.(sanırım büyük)Hatta şimdi ilaca bile hangi gün başlayacağımı unuttum eczanede de söylediler ama ben bilgim var dedim o an. mafoldumben
Doktorum çok ilgili aslında neden iğneden sonra çağırmadı beni bende bilmiyorum,çağırdı da ben mi o heyecanla duymadım onu da bilmiyorum.Az ağrı çekmedim ama ben iğneden sonra hep çatlamadır,bebektir diye düşünmek istedik.Bir de kistin ağrısından durulmazmış,ben dayanabiliyordum ağrıya değildir diye düşündüm hamilelerle de konuşunca. Napalım canım hastalık da Allahtan olumunekankayizsmile
off bu kistlere gıcık oluyorum sebebi yok engelleme şansı yok elden hiçbişey gelmiyor ..
geçen hafta yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin herkesin bebeğini inşallah ama benim de içim biraz buruldu :kedi:
Adet gününden önce kan testi yaptırmamanı tavsiye ederim az daha sık dişini inşallah Allah gönlüne göre verir. :Saruboceq: Sonucu bizimle paylaşmayı unutmahaklısın cnm birkaç gün daha bekleyeyim olmazsa kan testi yaptırayım başka çare kalmadı inş. geç döllenme filandır :Saruboceq:
Beklemek insanı yoruyorr. Planladım ya hemen olsun isityorum..
Bu bir kaç ay geçmez artık bana :kedi:
porti kiste soğan kürü birebir bu ay dene lütfen sıkma canını hayırlısı olsun
Sağol cnm napalım hayırlısı olsun.portim geçmiş olsun canım bozma moralini her şerde bi hayır vardır öyle düşün...tüh ya çok üzüldüm şimdi
Sağol canım.geçmiş olsun cnm sıkıntı hep üst üste gelirmiş bebiş hayalleri kurarken bide kist çıkmış allah sabrımızı deniyo canım biz sabredelim mükafatınıda alıcaz inş..
benim bu ay da olmadı galiba geçen ayki gibi sivilcem çıktı gögüslerde şişme yok dünden beride adet ağrım başladı ıslaklık hissi var adet belirtilerim var yani zaten daha önceki hamişlerimi hissediyodum bunda his mis de kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?