Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm porti co.k gecmis olsun canim yaa.nerden cikti ki bu kistler vurduklari igne mi yapti yumurta catlasin diye yapiyolar catlamiyo sonrada kist mi yapiyo cok ilginc bir ilac dogrusu.birdahaki aya hepsi temizlenir insallah sagligina kavusursun.
Merhaba kızlar a.s.

Bugün doktora gittim.
Gidip gitmemekte o kadar kararsızdım ki sabah bile iptal edebilirdim ama nedense hep ya kist oluştutsa gitmezsem bilemem diye düşündüm ve gittim.
Aklıma gelen başıma geldi.Bebek olmaması çok normalmiş zaten bu ay benim yumurtam çatlamamış. mafoldumben
Bir çok da kist oluşmuş.Doktor Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi ve bu ay birşey yapmıyoruz,kendi haline bırakıyoruz.Önümüzdeki ay tekrar klomen ve iğne uyguluyoruz,olmazsa sonraki ay rahim filmi dedi.
Kasıklarımda ağrı olup olmadığını sordu,bende çok ağrı çektiğimi söyledim uzun süre sebebi yumurtanın çatlamaması,kistlerin oluşmasıymış.

Bendeki son gelişmeler bunlar kızlar
[/QUOTE]

[/QUOTE]

Cnm üzüldüm. Ama moralini bozma lütfen herşeyin tedavisi var.
Benim kuzenimdede oldu bunlar şimdi anne oldu bile
Rabbim sanada yardımcı olacaktır.boshayallersmile

slm porti co.k gecmis olsun canim yaa.nerden cikti ki bu kistler vurduklari igne mi yapti yumurta catlasin diye yapiyolar catlamiyo sonrada kist mi yapiyo cok ilginc bir ilac dogrusu.birdahaki aya hepsi temizlenir insallah sagligina kavusursun.

Selam canım.Teşekkür ederim inşallah çabuk geçer bu durum
İğneden çok yumurtaları geliştirici ilaçla ilgili sanırım bu.Kısa sürede olgunlaştırıyor.Yumurta resmen hormonlu oluyor :))

Cnm üzüldüm. Ama moralini bozma lütfen herşeyin tedavisi var.
Benim kuzenimdede oldu bunlar şimdi anne oldu bile
Rabbim sanada yardımcı olacaktır.boshayallersmile

Üzülme canım,bugün daha iyiyim alıştım bu duruma da 1 günde.İnsan ne kadar yıkılsada bazı şeyleri mecburen çabuk kabulleniyor.Nasip ne zamansa o zaman.
Kuzeninde ne kadar süre sonra oldu bebek?

günaydın kıslarropuyorumnanaktan

günaydın sezencim hoşgeldin

Hamdolsun anacım iyiyim :)) seni sormalı ? Ne var ne yok sende?
ay ne biliyim valla son hafta salaklaşıyorum böyle beklemek ne zorr adet belirtim başladı karnım ağrıyo yüzümde sivilce çıktı hamişlik belirtisi yok ne gögüslerde sızı ne bel ağrısı sadece vücu tısım yüksek ateş ölçme topiğinde okudum ama adet adet oluyum ateşimi ölçücem hergün bidahaki ayda öyle deniycem

valla canım bu ay hep kist haberi aldık ne kullanıcan şimdi doğ.kontrol hapımı

Hayırlısı be sezenim,sağlığın bozulmasında olur inşallah.Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle dene hayatım.Neye inanacağımızı,ne yapacağımızı şaşırdık valla.
valla canım bu ay hep kist haberi aldık ne kullanıcan şimdi doğ.kontrol hapımı

İlacın adı Cyclo-Progynova 20 gün falan bunu kullanacağım.doğum kontrol hapı özelliği yok,kistler için.Doktor da eczacı da doğum kontrol hapı olmadığını söyledi.

hımmm yuvarlak bişi değilmi kullandım ondanda

Kızlar sabah ayrı akşam ayrı bakıyorum ama asıl sohbetlerinizi öğleden sonra yapıyosunuz.O zaman da ben olmuyorumbenneyaptımki

Portakal , hayırlısı olsun canım.En azından bu ay ara vermiyorsun.Kistlerin gitmiş olur,çalışmalara da devam edersiniz. Ama bu ilaç,iğne,vs sıklıkla kist oluşturuyor ilk ay sanırım..Bu topikten çok okudum. Olmazsa önümüzdeki ay da bana uygulanacak sanırım.
Allah hayırlısını nasip etsin hepimizea.s.

gunaydin kisslaarr,,,nasilsiniz bakem yine bikac gundur gelemiyorum siteye 2-3 dk ligina girip bakip cikiyodum hemen,,,bugun biraz vakit buldum hemen kostum geldim,,,portakalim cok uzuldum cnm kist cikmasina ilaclari duzenli kullanmaya dikkat et tatlim( hergun ayni saatte gibi) cunku duzene oturunca daha cabuk etki eder diye biliyorum (bilmiyorum yanlismi biliyorum amanin buda nasil bi cumle oldu :) ) umarim en kisa zamanda kistlerin gider yerlerini bebis(ler) alir tatlim,,,

hımmm yuvarlak bişi değilmi kullandım ondanda
Evet canım yuvarlak ve yarısı açık renk,yarısı koyu renk.Sona doğru koyu renge geçiliyormuş.Sen hangi gün başlamıştın?

Hoşgeldin canım,bugün yakaladın bizi :)
Evet iğneye ara versek de sevüşmeye ara vermiyoruz,bu ay zevk için sevüşcem Şeniz :kedi:
adetin 3. günündeyim ama kistlerden dolayı hala kasıklarımda ağrı var,bacağıma bile vuruyor.
Önümüzdeki ay doktorun sana uygularsa tecrübelerimizi paylaşırız.

Günaydın tatlım hoşgeldin,sende yoksun ortalarda bi süredir.Neler yapıyorsun?

Doğru biliyorsun bende dün prospektüs bilgilerine bakarken öyle okudum günün her hangi bir saati içebilirsiniz ama her gün o saatte içmeye özen gösterin gibi bir şey yazıyordu.Tüm ilaçlar için geçerli bu aslında.

hosbuldum tatlim,,,evet yaa buaralar giremedim fazla is guc okul fln derken,,,bende napim cocuk derdi yokya kendi derdimle ugrasiyorum dil seviyemi yukseltmek icin dil kursuna yazildim bikac gundur onla ugrasiyodum kagit kurek isleri sonunda formu doldurdum yolladim dun bakalim sonuc bekliyorum simdi eeger yeterli katilim olursa nisanda baslayabilirsin dmisti adam simdi dua ediyorum yeterli sayida katilim olsun diye :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: cunku dil seviyemi biraz yukseltebilirsem amaclarima biraz daha yakinlasmis olucam,,,hmm demekki yanlis bilmiyomusum tatlim ozaaman hergun ayni saatte icmeye ozen goster,,,bende oyle yapiyodum bi ara ilac kllanirken gunde 5 ilac kullaniyodum 1 de igne yiyodum hepsinin saat duzenini aklimda tutmak zor oluyodu bende telefonuma saat ayari duzeni yapmistim 6 tane saat kurmustum konusuna da hangi ilaci icecegimi yada ignenin saati geldigini yazmistim ottugu zaman iciyorum ilacimi yada ignemi yaptiriodumm,,,

Valla seni tebrik ederim.Ne kadar idealistsin.Ne zamandır,okuldu kurstu hep bişeyler için çırpınıyorsun,boş durmuyorsun.Kendini geliştirmek için elinden geleni yapıyorsun.İnşaallah Allah gönlüne göre verir.İstediğin mesleğe kavuşursun,vatandaşlık hakkını da alırsın bebeğinde doğru zamanda annesini üzmeden gelir :Saruboceq:
Arkadaşımın ablası da orada evli ama eşi türk değil onun(seninki de öyle mi bilmiyorum)Eşiyle tanışmasına bile kardeşi aracılık etmişti hep iki arada ceviri yapıyordu.. Aşk işte..Evlendiler kız hırs yaptı önce ingilizcesini geliştirdi sonrada hollandaca öğrendi.Vatandaşlık alana kadar bebek bile yapmadı.Herşeyi oturtana kadar zor günleri oldu eşiyle ve eşinin ailesiyle ama zamanla herşey düzeldi şimdilerde doğurdu doğuracak,arkadaşım hollandaya gitti doğuma :))

Darısı başına :))

cok saol tatlim yaa walla ne guzel moral veriyosun allah razi olsun cnm benim,,,evet aslinda bu seviyeyle bi meslek bolumune baslayablirim ama ben istemiyorum benim amacim polis olmak onun icin once kolaydan baslayip guvenlik gorevliligi yapicam bunun icinde biraz daha dil seviyemi yukseltmem gerekecek ama olsun allahin izniyle onuda yapariz ins ins ins,,,aay ne guzel dua etmissin tatlim yaa umarim en en en ama en kisa zamanda bebisinde veya bebislerinde seni daha fazla bekletmeden gelirler ins ins ins,,,yok benim esim turk ama olabilir iste ask nelere kadir gercekten yeni baslayana zor gelen bi dil aslinda zorda ama iste ask neler yaptiriyo insana demi,,,bende arkdsni tebrik ederim walla iyi azmetmis helal olsun,,,ne guzel simdi hersey yoluna girmis tabiki emek olmadan yemek olmuyo umarim arkddsn da hayirlisiyla ve kolaylikla bebisini kucagina alir sagsalim ins ins ins ,,,,ne guzel vatandasliginida almis bebiside zten yari tarafdan hollandali olcak ooh bide hollandada dogcak ne guzel dil derdi olmucak,,bazen bende diyorum keske kucukken gelme imkanim olsaymis dilim daha iyi olurdu simdi diyorum ama hic bisey icin gec kalinmis sayilmam ,,,,elimden geldigince cabalicam yapabildigim yere kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…