- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.381
cok saol tatlim yaa walla ne guzel moral veriyosun allah razi olsun cnm benim,,,evet aslinda bu seviyeyle bi meslek bolumune baslayablirim ama ben istemiyorum benim amacim polis olmak onun icin once kolaydan baslayip guvenlik gorevliligi yapicam bunun icinde biraz daha dil seviyemi yukseltmem gerekecek ama olsun allahin izniyle onuda yapariz ins ins ins,,,aay ne guzel dua etmissin tatlim yaa umarim en en en ama en kisa zamanda bebisinde veya bebislerinde seni daha fazla bekletmeden gelirler ins ins ins,,,yok benim esim turk ama olabilir iste ask nelere kadir gercekten yeni baslayana zor gelen bi dil aslinda zorda ama iste ask neler yaptiriyo insana demi,,,bende arkdsni tebrik ederim walla iyi azmetmis helal olsun,,,ne guzel simdi hersey yoluna girmis tabiki emek olmadan yemek olmuyo umarim arkddsn da hayirlisiyla ve kolaylikla bebisini kucagina alir sagsalim ins ins ins ,,,,ne guzel vatandasliginida almis bebiside zten yari tarafdan hollandali olcak ooh bide hollandada dogcak ne guzel dil derdi olmucak,,bazen bende diyorum keske kucukken gelme imkanim olsaymis dilim daha iyi olurdu simdi diyorum ama hic bisey icin gec kalinmis sayilmam ,,,,elimden geldigince cabalicam yapabildigim yere kadar...
:kardelen_cicegi;
geçmiş olsun canım ya üzme kendini. benimde kırmızılar geldi bugün :çok üzgünüm: yeni tarihim 22 mart inş. bu sefer olur bebiş :Saruboceq
Selam kızlar efsane geri döndüüüüüüüüüüü
Kelebeem içini ferah tut demedim mi? haklısın pimpirikli olmakta ama bundan sonra kötü düşünme,hep iyi düşün iyiye yor.İğneden sonra ben de kullandım progestan bebek olursa tutunsun diye o yüzden sakın acaba benim düşük tehlikem mi var da verdi doktor bunu diye düşünme,sadece tedbir amaçlı olduğunu düşün ben bile kullandım yani :))Selam kızlar
19/12/2010 Cuma günü doktora gittim. Çok kötü bir gündü 5 hafta 1 günlük hamile olduğum gün. Doktor rahimden ulturoson ile baktı ve bebeği göremedi. Doktor göremedim kan testi yapalım beta hcg yüksekse Dış Gebelik olabilir dedi. Tabiki kan testinini yaptırıp sonucu alana kadar kafayı yedim. Sonuş Daha bete Hcg düşükmüş görmemesi doğalmış. Ama haftaya yine bakacam göremessem yine kan testi yapacaz dış gebelik olup olmadığına bakacaz dedi. Hafta sonum rezil oldu. Dün başka doktara gittim daha ilk günlerden beni böyle sıkıntılara sokan kişiye asla gitmem. Sonuç hamileliğim normal gebelik Cuma günü yine gidecem. Bu arada geç bebek sahibi olduğumuz için Progestan diye bir ilaç verdi bebeğin tutunmabilmesi için dışarıdan takviye. Aslında bu ilaç düşük tehlikesi olanlara veriliyormuş. Ama artık doktorlar düşük olmasada veriyormuş bebeğin tutunabilmesi için. Hayırlısı ile bir kucağıma alabilsem çok mutlu olacam. Geç hamile kalmak insanı çok pipirikli yapıyor. Allahım olmayan herkeze nasip etsin. Şuanda hamile kalanlarada sağlıklı hamilelikler geçirir inşallah.
Portakal canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda kistlerinden kurtulur bebeğine kavuşursun.
anam geldimde borçlum para yatırmış icraya gidip gelcem
Benim test tarihim 19 Mart
[ı]evet canım yuvarlak ve yarısı açık renk,yarısı koyu renk.sona doğru koyu renge geçiliyormuş.sen hangi gün başlamıştın?
[/ı]
[ı]hoşgeldin canım,bugün yakaladın bizi :)
evet iğneye ara versek de sevüşmeye ara vermiyoruz,bu ay zevk için sevüşcem şeniz :kedi:
Adetin 3. Günündeyim ama kistlerden dolayı hala kasıklarımda ağrı var,bacağıma bile vuruyor.
önümüzdeki ay doktorun sana uygularsa tecrübelerimizi paylaşırız. [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?