Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Merhaba kızlar a.s.

Bugün doktora gittim.
Gidip gitmemekte o kadar kararsızdım ki sabah bile iptal edebilirdim ama nedense hep ya kist oluştutsa gitmezsem bilemem diye düşündüm ve gittim.
Aklıma gelen başıma geldi.Bebek olmaması çok normalmiş zaten bu ay benim yumurtam çatlamamış. mafoldumben
Bir çok da kist oluşmuş.Doktor Cyclo-Progynova diye bir ilaç verdi ve bu ay birşey yapmıyoruz,kendi haline bırakıyoruz.Önümüzdeki ay tekrar klomen ve iğne uyguluyoruz,olmazsa sonraki ay rahim filmi dedi.
Kasıklarımda ağrı olup olmadığını sordu,bende çok ağrı çektiğimi söyledim uzun süre sebebi yumurtanın çatlamaması,kistlerin oluşmasıymış.

Bendeki son gelişmeler bunlar kızlar
[/QUOTE]

geçmiş olsun canım ya üzme kendini. benimde kırmızılar geldi bugün :çok üzgünüm: yeni tarihim 22 mart inş. bu sefer olur bebiş :Saruboceq:

Sende sağol cnm,Allah hepimizden razı olsun. opuyorumnanaktan Hiç bir şey için geç değil,sende çok yol katettin ilk günlerini hatırlasana.Hem önünde daha çok uzun bir zaman var Allahın izniyle.Bi yerden başla ben inanıyorum devamı gelecek.Sen daha erken gelemedin belki ama senin bebeğinde orada doğacak dil derdi olmayacak :)) Senin gibi azimli bi annesi varsa kendisi kim bilir nasıl azimli olacak.Sahip olmakta zorlandığın ya da sahip olamadığın tüm imkanları onun önüne sereceğine eminim o yüzden çok şanslı olacak :ecrin_bebek:
zaten bu koşuşturmaların arasında bi gün gelip de kızlar ben hamileyim dersen hiç şaşırmam senden bekliyorum öyle bir süpriz.Sessiz sedasız bitireceksin bu işi Şeniz :kedi:
İnşallah Hepimizin bebişleri bizi daha fazla bekletmeden gelir.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :Saruboceq: :Saruboceq:

kardelen_cicegi;
geçmiş olsun canım ya üzme kendini. benimde kırmızılar geldi bugün :çok üzgünüm: yeni tarihim 22 mart inş. bu sefer olur bebiş :Saruboceq
:

Sağol tatlım,ben iyiyim şimdi.Sende üzülme hayırlısı olsun şubat ayı hepimiz için pek iyi bir ay olmadı zaten.Ocakta 10dan fazla hamile olurken bu ay söndük.İnşallah diğer aya tam gaz devam ederiz

Selam kızlar
19/12/2010 Cuma günü doktora gittim. Çok kötü bir gündü 5 hafta 1 günlük hamile olduğum gün. Doktor rahimden ulturoson ile baktı ve bebeği göremedi. Doktor göremedim kan testi yapalım beta hcg yüksekse Dış Gebelik olabilir dedi. Tabiki kan testinini yaptırıp sonucu alana kadar kafayı yedim. Sonuş Daha bete Hcg düşükmüş görmemesi doğalmış. Ama haftaya yine bakacam göremessem yine kan testi yapacaz dış gebelik olup olmadığına bakacaz dedi. Hafta sonum rezil oldu. Dün başka doktara gittim daha ilk günlerden beni böyle sıkıntılara sokan kişiye asla gitmem. Sonuç hamileliğim normal gebelik Cuma günü yine gidecem. Bu arada geç bebek sahibi olduğumuz için Progestan diye bir ilaç verdi bebeğin tutunmabilmesi için dışarıdan takviye. Aslında bu ilaç düşük tehlikesi olanlara veriliyormuş. Ama artık doktorlar düşük olmasada veriyormuş bebeğin tutunabilmesi için. Hayırlısı ile bir kucağıma alabilsem çok mutlu olacam. Geç hamile kalmak insanı çok pipirikli yapıyor. Allahım olmayan herkeze nasip etsin. Şuanda hamile kalanlarada sağlıklı hamilelikler geçirir inşallah.

Kelebeem içini ferah tut demedim mi? haklısın pimpirikli olmakta ama bundan sonra kötü düşünme,hep iyi düşün iyiye yor.İğneden sonra ben de kullandım progestan bebek olursa tutunsun diye o yüzden sakın acaba benim düşük tehlikem mi var da verdi doktor bunu diye düşünme,sadece tedbir amaçlı olduğunu düşün ben bile kullandım yani :))
hakkında hayırlısı olsun canım.Başka doktora gitmen de iyi olur bundan sonra.Bazen öyle dengesizler çıkabiliyor işte insanların hayallerini umutlarını düşünmeden pat diye bi lafla berbat edebiliyorlar.Bundan sonraki gelişmelerden de haberdar et cnm.Geç oldu ama oldu mu oldu Allahın izniyle,Allah keseyi görmeyi de ,kalp atışlarını duymayı da,kucağına almayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Portakal canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda kistlerinden kurtulur bebeğine kavuşursun.

Teşekkür ederim canım çok sağol inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
portakal suyu canım topiğe yazdımopuyorumnanaktan
mirageye haber verecektim kaç gündür bakıyorum göremiyorum onu

canım ben onu evlenmeden önce düzensizlik olmuştu ozman başadım aldığım gün hemen ama evlendikten sonra kullanmadım

canım iki ay evveldi,hatta bir ay doğum kontrol hapı kullandım,ama tam geçmemişti.doktorum diğer ay vermedi kendi haline bırakalım dedi.ve ben o ay hamile kaldım..ki tam anlamıyla sökülememiştim bile...sana herhangi bir ilaç verdimi tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…