Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bana verdiği ilaç: Cyclo-Progynova

Doğum kontrol hapı değil ama kistler için sadece.Doktor bana da bu ay bişey yapmıyor,kendi haline bırakalım dedi.

aay cnm yaa nasil mutlu oldum yazini okuyunca anlatamam,,,olurda birgun anne olursam kiziminda benim gibi azimli olmasini isterim gercekten,,,evet ilk gunlerimi dusunursek heleki etrafimdaki senelerdir burda olupda benden dil konusunda yardim isteyen insanlari gordukce demekki biseyler basarabilmisim diyorum etrafimdakileride dil ogrenmeye tesvik ediyorum ama herkesin bi bahanesi var nedense CADIARZU kaydirigubbakcemile3 yok tatlim diyemem suan oyle bisey imkansiz gibi cunku biz korunuyoruz yeniden,,,esimle anlastik okul bitene kadar bisey yapmicaz,,,sonrasinda allah nasip ederse olur olmassada yaradanin takdiri deriz napalim,,,evet en onemlisi o zaten hayirli evlatlar saglikli evlatlar nasip etsin rabbim,,,

anacim bugun anca bu saatte gelebildim camasir, yemek,ege derken i$ saatim gelivermis dolayisiyla ugramaya vakit mi kaldi(digerlerinde hic bilgim yok seker bende görmedim aysen haric oda e$i nöbette oldugu icin annelerine gitmisti.
Zorxx,aysen,gül,skorpi hepiniz nerdesiniz? :umursamaz:

Bugün anlaşmış gibi hiç biriniz uğramadı. mafoldumben

valla büyüdüm zaten acaip patlıcam akında kaydirigubbakcemile3 ya neden kimse yok bugünnn offffffffffff

ya arkadaşlar benim bugün mens günümdü ama olmadı ama karnım ve belim çok ağrıyor o yüzden umutlanmıyorum yarında olmassam test yapıcam bana dua edinde bu ay olsun allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm kızlar a.s.
ben geldim ama kimse kalmamış topikte yaaaaaaaaaaaaaaaa
anka tatlım dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla güzel haberi alırsın tatlım meleğin seninledir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…