Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

zorxx sana bişey sorcam tatlım. cevaplarsan sevinirim. ya benim adet günüm salı. ama dün çok az kahve leke ve azda çizgi şeklinde kan olmuş ama nokta gibi. devamı yok. doktorumda bana progestandiye bir hap verdi. dediki adet olunca içmeyi bırak. ben şimdi adetmiyim değilmiyim anlamadım.bugün yık yok.ilacı içeyimmiki

Canım devamı gelmemişse adet olmamışsındır.2 Gün mü var adetine? Yerleşme kanaması olabiliyomuş,adete bir hafta kala falan. Kızlar hep söylüyo burda.
Ama progestan da yapabilir belki?

ay aysecim yeni gördüm ya drlara göre adet normal yoğun kanamanın başladığı gün olarak sayılıyormuş cnm içip içmemek olayına sen karar ver ..inşallah yerleşme kanamasıdır cnmzemuszemus

aysecim oluyomudu normalde böle benim mesela öle kahverengi lekelenme falan olmaz direk pat die gelir belkide dilemmmanında dediği gibi yerleşme kanamsıdır..

hoşbulduk dilemmeacım nbr cnm?
ayse kız beklemediğin zamanlarda gelio bu bebekler belli olmaz cnm gönül hep olsun istiyoda hayırlısı

herkese ii akşamlar sekerlerr nasılsınız bende grip oldum acayip hastayım o yüzden pek ugrayamıyorum k.ib sekerlerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…