Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sağol berrakada bilmiyorum canım birden kanamam oldu dktra yetiştik ama gitmiş bile meleğim mafoldumben

çok geçmiş olsun canım hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda tekrar meleğine kavuşursun......

canım bende nisanda aşılama yaptıracam sen ne zamandır bekliyorsun ? bende senin gibi 3 aşılama deniyeceğim olmazsa tüp bebek hayırlısı olsun

sağol berrakada bilmiyorum canım birden kanamam oldu dktra yetiştik ama gitmiş bile meleğim mafoldumben

Üzülme canım.:teselli: Düşüklerin sebebi bebeklerin sağlıklı olmaması diye duymuştum ben.O yüzden allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin. :Saruboceq:

selaaammm benimde rahmimde yar, kist oluyodu.. her jinekolojik muanemde bi sorunla karşılaşıyodum....reglilerimde düzensizdi iyi yumurtlamıorum dr um hamile kalmaya kjarar verdiğimde bana yardım edeceğini söledi....doğum kontrol hapını hamile kalmaya karar verene kadar bırakma demişti....tabii 5 yıl hap kullanmak sıkıcı artık o küçücük hap midemi bulandırdığı için bırakmıştım...annem de reglileri düzene sokuyomuş kistleri atıomuş soğan kaynat iç dedi:))) içtiimmm 38-45 gün araylada olsa 3 ay regl oldum...4. ay olmadım meğersem hamileymişim....ve sadece bir kere korunmasız ilişki yaşadım....tabii plansız bi gebelik olduğu için hamile olma ihtimalimi hiç düşünmedim bide dr um ben yardım etcem iğne vercem dediği için.....yani portikciğim sogan suyu işe yarıyooo bence iç....hatta bende içim aklıma gelmişken) ben 3 aydır gebe kalmaya çalışıyorum klomen-ovitrelle ile...ben ilk aydan aklıcağımı düşündüğüm için şimdiden yoruldummm( e bide 6. yılı evliliğimin...biz istediğimizde hemen olur die rahat takıldık şuan şoktayız:O bilseydim böle zor 2-3 yıl önce başlardıımm.....:))) bide diğer hamileliğim anomalili olduğu için istanbulda birçoookk dr gittiğim ve herkese alttan 30-40 dk boyunca muayene olmak zorunda kladığım için psikolojim bozulduu.....ve kızlar muhakkak folik asit hamile kalmaya çalışanlar kullansıınn...tamam bitirioruumm... sen ne zamandır hamile kalmaya çalışıyosun portik??

geçmiş olsun sevecen...vardır bunda da bi hayır kafana takmamaya çalışşşş......evet problemli olcak gebelikler genellikle düşükle sonuçlanırmıışşş....(

cok cokk gecmis olsun canim.herseyde bir hayir vardir.gene hamile kalirsin insallah tez zamanda.

Günaydın,herkese iyi pazarlar opuyorumnanaktan

canım benim ilacın adı ginera ...inşallah atlatırız bitanem zaman geçtikçe stres artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Stres artıyor ve ne geliyorsa bu stresten geliyor.Herşey de bi hayır aramak lazım.Ben soğan kürüne de başladım dün.İnşallah önümüzdeki aya bişey kalmaz cnm.:1hug:

Slm canım.Kendinizi alıştırıyorsunuz sonra gelmeyince de merak ediyoruz,bizi bıraktınız sanıyoruz.Bu arada sana yeni çizelge yapalım :))
İlaç olarak Cyclo-Progynova kullanıyorum.Yuvarlak 11 tanesi beyaz,10tanesi kahverengi.
Bu ay bebekten umudum olmadığı için bi de ağrı yaşamak istemem o yüzden merak ediyorum.İnşallah bu ay geçer

Tarihini yazıyorum canım.Az kalmış hayırlısı olur inşallah.Olmazsa da üzülmek yok,olacak bi şekilde.Bekleme zaten,bişeyler yapmak en iyisi ama bu uzun bi süreç,kafanın rahat olması lazım,pozitif olman lazım opuyorumnanaktan

Canım benim geçmiş olsun çok üzüldüm.mafoldumben Allah sabır,dayanma gücü versin.Herşeyde bir hayır vardır,gebeliğin sağlıklı değilmiş demekki sonlanmış.Yine olur yeterki sen beden ve ruh sağlığına dikkat et :teselli:

Planlamadığın kafan rahat olduğu için hamile kalmışsın,aklına bile gelmemiş,şimdi istiyorsun ya uğraştırır.Ha deyince gerçekten olmuyor.Korunmayı bırakınca sanki hemen hamile kalacağımı sanıyordum ama niyetine girince bir sürü şey çıktı.Kısmet nasip,mucize..Hakkımızda hayırlısı olsun,herşeyden önce sağlık ve hayırlı evlatlar versin Allah :Saruboceq:
Benimde 13ay oldu.Henüz hamile kalamadım..

kızlar ben geldım nasılsınız bakalım gıremedım bayadır aklım sızde kaldı
Hoşgeldin cnm,sende valla ayda 1 kere uğrayanlardansın naniknanik.
İnşallah bize güzel haberlerle gelirsin opuyorumnanaktan

yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar nerdesiniz ya
aysen canım ya nerdesin kıs ortaya bi bomba atıp kaybolmuşsun ortadan bi haber ver
canım ya çok merak ediyoruız inşallah bebişin gelmiştir kıs

iyi cnm ya ne olsun baya oldu ama değişen bişi yok aynen devam çalış,bekle,belirti ara ve yıkım aynı şeyler sen naptın cnmm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…