- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.661
merhaba kızlar benim bebeğim bizi bıraktı regl le birlikte gitti hiç bişey işe yaramadı kaç gündür moral sıfır dolanıyorum evin içinde ama bi iyi yanı kürtaj felan olmama gerek kalmadı kendiliğinden gitti meleğim
portakal beni listeden çıkarabilirsin mafoldumbenmafoldumben
Portİcİm benİm gÜnÜm 5 marteklermİsİn?kırmızılar gelİrse dİrek asılama yaptırcam artık beklemek İstemİyorum.yaza kadar 3 sefer denİycem asılamayı oldu oldu....olmadı tÜp bebek artık bekleyemİycem ya..............
sağol berrakada bilmiyorum canım birden kanamam oldu dktra yetiştik ama gitmiş bile meleğim mafoldumben
merhaba kızlar benim bebeğim bizi bıraktı regl le birlikte gitti hiç bişey işe yaramadı kaç gündür moral sıfır dolanıyorum evin içinde ama bi iyi yanı kürtaj felan olmama gerek kalmadı kendiliğinden gitti meleğim
canım benim ilacın adı ginera ...inşallah atlatırız bitanem zaman geçtikçe stres artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun
Slm canım.Kendinizi alıştırıyorsunuz sonra gelmeyince de merak ediyoruz,bizi bıraktınız sanıyoruz.Bu arada sana yeni çizelge yapalım :))Slm kızlar..... Porticim ben coktandır giremiyordum....bu aralar asılama yapmaya karar verdim o yüzden onları arastırıyorum...sürekli bakamadıgım için yetişemiyorum sizeama arada bakınıyorum...bu arada kistin varmıs....gecmiş olsun canım...evet kist agrı yapar...ilişki esnasındada yapar..benimde vardı.....umarım en kısa zamanda gecer..ne kullanıyosun ilaç olarak?
Portİcİm benİm gÜnÜm 5 marteklermİsİn?kırmızılar gelİrse dİrek asılama yaptırcam artık beklemek İstemİyorum.yaza kadar 3 sefer denİycem asılamayı oldu oldu....olmadı tÜp bebek artık bekleyemİycem ya..............
selaaammm benimde rahmimde yar, kist oluyodu.. her jinekolojik muanemde bi sorunla karşılaşıyodum....reglilerimde düzensizdi iyi yumurtlamıorum dr um hamile kalmaya kjarar verdiğimde bana yardım edeceğini söledi....doğum kontrol hapını hamile kalmaya karar verene kadar bırakma demişti....tabii 5 yıl hap kullanmak sıkıcı artık o küçücük hap midemi bulandırdığı için bırakmıştım...annem de reglileri düzene sokuyomuş kistleri atıomuş soğan kaynat iç dedi:))) içtiimmm 38-45 gün araylada olsa 3 ay regl oldum...4. ay olmadım meğersem hamileymişim....ve sadece bir kere korunmasız ilişki yaşadım....tabii plansız bi gebelik olduğu için hamile olma ihtimalimi hiç düşünmedim bide dr um ben yardım etcem iğne vercem dediği için.....yani portikciğim sogan suyu işe yarıyooo bence iç....hatta bende içim aklıma gelmişken) ben 3 aydır gebe kalmaya çalışıyorum klomen-ovitrelle ile...ben ilk aydan aklıcağımı düşündüğüm için şimdiden yoruldummm ( e bide 6. yılı evliliğimin...biz istediğimizde hemen olur die rahat takıldık şuan şoktayız:O bilseydim böle zor 2-3 yıl önce başlardıımm.....:))) bide diğer hamileliğim anomalili olduğu için istanbulda birçoookk dr gittiğim ve herkese alttan 30-40 dk boyunca muayene olmak zorunda kladığım için psikolojim bozulduu.....ve kızlar muhakkak folik asit hamile kalmaya çalışanlar kullansıınn...tamam bitirioruumm... sen ne zamandır hamile kalmaya çalışıyosun portik??
Hoşgeldin cnm,sende valla ayda 1 kere uğrayanlardansın naniknanik.kızlar ben geldım nasılsınız bakalım gıremedım bayadır aklım sızde kaldı
İyi akşamlar gülüm
Bugün kimse uğramamış :umursamaz: :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?