- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.641
ya tatlım doktorun nosu yok yarın döncem zatiolmazsa pazartesi doktora giderim bu hafta üzüntülü şeyler yaşadım vucüt isyanmı etti acep
evet sen bişeye üzülmüştün anlatmadın kimseye içine attın tabi stres yaptın neyse şaka bi yana pazartesi doktora git canım nedenmiş öğrenn belki ilaçlar yan etki filan yaptıı
üzülme canım,en azından içine atma birileriyle paylaş.
Ne geliyorsa stres,sıkıntı ve üzüntüden geliyor zaten
günaydın canlarım umarım iyisinizdir.........porti seninle aynı durmdayız benimde kist olmuş bu ay doğum kontrol habı kullanacam hayırlısı nisanda aşılama yapıcam doktorum hiç bi sorun yok tamamen kafayla alakalı dedi ve kafam rahat olmazsa aşılama tutmaz dedi offfffffffffffffff ya bilmiyorum kafam nasıl rahat olsun 2.5 yıldır hiç bir sorun olmadan bekliyorummmmmmmm kim olsa çıldırır dimi ama pikoloğamı gitsem bende hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemez...........
günaydın canlarım umarım iyisinizdir.........porti seninle aynı durmdayız benimde kist olmuş bu ay doğum kontrol habı kullanacam hayırlısı nisanda aşılama yapıcam doktorum hiç bi sorun yok tamamen kafayla alakalı dedi ve kafam rahat olmazsa aşılama tutmaz dedi offfffffffffffffff ya bilmiyorum kafam nasıl rahat olsun 2.5 yıldır hiç bir sorun olmadan bekliyorummmmmmmm kim olsa çıldırır dimi ama pikoloğamı gitsem bende hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemez...........
slm canımm evet bende 2 hafta sonra doktoramı gitsem acaba diyorumm hem keseyide görmüş olurunSelam kızlar.bugün kocam geç gidiyo işe , o yüzden geç geldim nete.Nasılsınız.Sezencim , direk doktora git sen, doktora gittiğinde zaten kan testi ve idrar testi yapıyyüzden ayrıca kan testi yaptırmana gerek yok.Ben direk doktora gitmiştim. :))
O patronun boyu devrilsin emi kaç ay oldu çıkalı iştenklava:
ya benim stresim kistten de değil,sorunum da yok ama hayattan tat almaz hale geldim.hiç bişey yapasım yok offf
hoşgeldin cnm.
geçmiş olsun.Doktor bana doğum kontrol hapı vermedi,benim kullandığımın o özelliği yokmuş,seninkinin adı ne? inşallah bu günleri de atlatacağız canım üzülme,derdi veren Allah dermanını da verir.
öyle canım valla ne gelirse üzüntüden geliyo sende dur daaa ne depresyonu ohoooo bi kerem kistin oldu benim her ay kistim var bak bana delleniyomuyumkaydirigubbakcemile3
canım senin neden sürekli kistin oluyo
benimde cıkıyodu,doktorum hormon testi yaptı,megerse troidlerim fazla calısıyormus bu yuzden verdiği klomeni kullandıgımda yumurtalıklarımda hemen kist cıkıyodu.sen hiç hormon testi yaptırdınmı?
merhaba kızlar benim bebeğim bizi bıraktı regl le birlikte gitti hiç bişey işe yaramadı kaç gündür moral sıfır dolanıyorum evin içinde ama bi iyi yanı kürtaj felan olmama gerek kalmadı kendiliğinden gitti meleğim
portakal beni listeden çıkarabilirsin mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?