Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet sen bişeye üzülmüştün anlatmadın kimseye içine attın tabi stres yaptın neyse şaka bi yana pazartesi doktora git canım nedenmiş öğrenn belki ilaçlar yan etki filan yaptıı

öleee yani tatlım belkim erken adet olucam bu ay zatii gögüslerimde şiş karnımda şişti sen napıyon tatlım koçişe söyledinmi kan testi yaptırdınmı

günaydın canlarım umarım iyisinizdir.........porti seninle aynı durmdayız benimde kist olmuş bu ay doğum kontrol habı kullanacam hayırlısı nisanda aşılama yapıcam doktorum hiç bi sorun yok tamamen kafayla alakalı dedi ve kafam rahat olmazsa aşılama tutmaz dedi offfffffffffffffff ya bilmiyorum kafam nasıl rahat olsun 2.5 yıldır hiç bir sorun olmadan bekliyorummmmmmmm kim olsa çıldırır dimi ama pikoloğamı gitsem bende hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemez...........

üzülme canım,en azından içine atma birileriyle paylaş.

Ne geliyorsa stres,sıkıntı ve üzüntüden geliyor zaten

öyle canım valla ne gelirse üzüntüden geliyo sende dur daaa ne depresyonu ohoooo bi kerem kistin oldu benim her ay kistim var bak bana delleniyomuyumkaydirigubbakcemile3

portakalım valla hiç niyeti yok işlerim bozuk dio sinir etti beni bende gelmişken takılayım bari biraz dedim..
buaada bende kist vardı biliosun hemde çift taraflı ama hiç ağrım olmuyordu aslında olurmuş normalde geçer cnm sen takma eriyip gider merak etme .
ay aysende bi bomba patlatsa ne ii olcak arkasından bizde geliriz inşallahh

hoşgeldin cnm.
geçmiş olsun.Doktor bana doğum kontrol hapı vermedi,benim kullandığımın o özelliği yokmuş,seninkinin adı ne? inşallah bu günleri de atlatacağız canım üzülme,derdi veren Allah dermanını da verir.

canım bende de aynı sorun var doktora sordum aşılama yapalımmı diye sende bu stres devam ederse aşılama tutmaz dedi

slm canımm evet bende 2 hafta sonra doktoramı gitsem acaba diyorumm hem keseyide görmüş olurun

O patronun boyu devrilsin emi kaç ay oldu çıkalı işten klava:

ya benim stresim kistten de değil,sorunum da yok ama hayattan tat almaz hale geldim.hiç bişey yapasım yok offf

O patronun boyu devrilsin emi kaç ay oldu çıkalı işten klava:

ya benim stresim kistten de değil,sorunum da yok ama hayattan tat almaz hale geldim.hiç bişey yapasım yok offf

canım kafa dağıtacak bişiyler bul canım artık arkadaşlarınlamı takılırsın yoksa evinde değişiklikmi yaparsın bişeyler bul benim 2 ay önceki halim gibisin hiç ağlayamayan ben hep ağlardım

kızlar öptüm sizi ben müsait olunca gene girerim bu ara lekelenme hakkında bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim :))))))))))

canım benim ilacın adı ginera ...inşallah atlatırız bitanem zaman geçtikçe stres artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun

sizi öpüyorum kızlar,çıkmak zorundayım,akşam görüşürüz.

ayseni görürseniz buraya mutlaka ne olduğunu yazmasını iletir misiniz
merak ediyorum arada bakarım

Slm kızlar..... Porticim ben coktandır giremiyordum....bu aralar asılama yapmaya karar verdim o yüzden onları arastırıyorum...sürekli bakamadıgım için yetişemiyorum size ama arada bakınıyorum...bu arada kistin varmıs....gecmiş olsun canım...evet kist agrı yapar...ilişki esnasındada yapar..benimde vardı.....umarım en kısa zamanda gecer..ne kullanıyosun ilaç olarak?

öyle canım valla ne gelirse üzüntüden geliyo sende dur daaa ne depresyonu ohoooo bi kerem kistin oldu benim her ay kistim var bak bana delleniyomuyumkaydirigubbakcemile3

canım senin neden sürekli kistin oluyo
benimde cıkıyodu,doktorum hormon testi yaptı,megerse troidlerim fazla calısıyormus bu yuzden verdiği klomeni kullandıgımda yumurtalıklarımda hemen kist cıkıyodu.sen hiç hormon testi yaptırdınmı?

Portıcım benım gÜnÜm 5 mart eklermısın?kırmızılar gelırse dırek asılama yaptırcam artık beklemek ıstemıyorum.yaza kadar 3 sefer denıycem asılamayı oldu oldu....olmadı tÜp bebek artık bekleyemıycem ya..............

tatlım bende var troid guatr nodülüm var bir tane ama ilaç kullanmıyorum doğru diysun klomen 2 ay kullandım kiste çevirdi

merhaba kızlar benim bebeğim bizi bıraktı regl le birlikte gitti hiç bişey işe yaramadı kaç gündür moral sıfır dolanıyorum evin içinde ama bi iyi yanı kürtaj felan olmama gerek kalmadı kendiliğinden gitti meleğim
portakal beni listeden çıkarabilirsin mafoldumbenmafoldumben

Aaaaaa çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. :1no2: Neden oldu ki? :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…