Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşbulduk dilemmeacım nbr cnm?
ayse kız beklemediğin zamanlarda gelio bu bebekler belli olmaz cnm gönül hep olsun istiyoda hayırlısı

İyiyim canım.Seninle 2 gün var aramızda.17. gün bugün benim de.Hafta içi yumurta takibi için gittim.Yumurtlama günlerimmiş.Doktor da gün aşırı çalışın dedi.hihoyyytBir de 10 gündür vitamin kullanıyorum.Doktor yazmıştı.
İnşallah olur hepimiz artık:Saruboceq:

off valla insan birsüre sonra yoruluyo ya beynim yoruldu daha doğrusu düşünmekten oldumu olmucakmmı die saldım artıkkk bendeee

bizimde 1 sene oldu cnm geçen sene martta ameliyat olmuştum ben drlarda o sürenin geçmesini bekle dedi olmazsa aşılama yapıcam cnm artık bişiler yapmak gerekio .
buarada melike slm vermişti am gitmiş hoşgeldinnnnnnn
ayse ben hiç anlamıorum cnm bende yaptırmıştım ve normal demişti dr ama değerim nasıldı hatırlamıorum

selam kıslarr zorr napıyon kısss bende msn den yazdım sana az önceee opuyorumnanaktan

gül canım değişiklik yok bende merak etmişin eyvahedigeldismile

amin cnm inşallah hepimizin olur daha fazla üzülmeden beklemeden......senin ne kadar oldu cnm?daha önce yazdınmı bilmiyorumda ben bidaha sorayımm:)

hoşbulduk dilemma nasılsın canım
anacım ben seni hamile sanıyodum biliyonmuu kısss bilmiyorumkismile

Ah güzelim sen öyle söyleyince içim bi hoş olduboshayallersmile İnşallah Allah söyletmiştir
Takip yaptırıyom canım ya.İnşallah yakında bu güzel haberi veririm .Hepimiz inşallah:Saruboceq:

amin cnm inşallah hepimizin olur daha fazla üzülmeden beklemeden......senin ne kadar oldu cnm?daha önce yazdınmı bilmiyorumda ben bidaha sorayımm:)

Benim hikayem şöyle:
Geçen yıl nisanda ufaktan çalışmalara başlayalım dedik.Ama bir kez deneyebildik.O ay hemen hamile kaldım.Ama keseyi gördükten sonra ikinci kontrolde kalp atışı duyulmadı.Bu yüzden 6 haftalıkken kürtaj oldumsenağlama Yani 10 gün sürdü sevincim.
Yaazın ara verdim.6 aydır deniyoruz.Son iki ay adetim gecikti ki hiç geciktiğini bilmem.Meğer prolaktin yükselmiş.Bir aydır falan ilaç kullanıyorum.Bir de doktora gidiyorum,hastanenin tüp bebek bölümüne.
Olmazsa bu ay ilaçlı takip .Büyük tedavilere gerek kalmaz umarım

naber canımmm burdamısınn bu arada bizim topikte göremiyom seni gelseneee arada polis esleri topigine gülüm bende hastayım vallaa kafamçokkarıştı

iyi canımm ne olsun daha atlatamadınmı gribini bilmiyorumkismile
ya ben fazla girmiyom girincede oraya gelmek aklıma gelmiyo açıkcası kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…