- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.741
günaydın kızlar yeni ay yeni umutlarla gelsin hepimizeeopuyorumnanaktan
slm kızçeler ben adet oldum kanımca 18.gününde lekelenme oldu dünde arttı
Selam kızlar. a.s.
slm arkadaşlar....hepimize mart ayı hayırlı uğurlu olsun...
hayırlısı canım ya üzülme olurmu napalım demekki hayırlısı böyleymiş inşallah bu ay senden de iyi haberi alırız inşallahhhhhhhhhhh:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
ekobero :CüvCüv:
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
haksever :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv:
bafo :CüvCüv:
eren sezen :CüvCüv:
Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
Mart Listemiz
qusel ______________ 1 Mart
eren sezen _________ 3 Mart
ayseece____________4 Mart
cicvir41____________ 5 Mart
kerem34gul_________6 Mart
bebiskom88________7 Mart
mirage1983________8 Mart
derindenizzz_______8 Mart
dilemma__________12 Mart
zorxx_____________12 Mart
skorpion74 _______14 Mart
Ayten35__________? Mart
d_kupcu__________19 Mart
portakal_suyu _____21 Mart
kardelen_cicegi____22 Mart
anka1297_________23 Mart
slm portakalım sezencimm valla sezen akşam burdadık ama sbh bakamadım bende napıosun cnm nasıl gidiyo hamilelik başladımı bulantı falan?
portakalım napıosun cnm benim özledim hayatım ya sende yoğunsun denk gelemiyoruz birtürlüü
iyiyim gülüm sen nasılsın?evet ya denk gelemiyoruz bi türlü bende bulantı yok canım daha doğrusu belirtim pek yokk karnımda batma kasılma akıntım çoğaldı bide çok ateşlendim sıcak basıyo hepp gece bile üstümü açıyorum ara araslm portakalım sezencimm valla sezen akşam burdadık ama sbh bakamadım bende napıosun cnm nasıl gidiyo hamilelik başladımı bulantı falan?
portakalım napıosun cnm benim özledim hayatım ya sende yoğunsun denk gelemiyoruz birtürlüü
valla cnm bende bişi yok hayatım aynen devam tembellik var buay buayda boş yaniii malesef hiç beklentim olucak die umudum yok manyadım artık rahatımda aksine sempatiksalakcinni
sen naptın cnmm adet oluncamı gidiceksin doktora?kist noldu die inşallah erimiştir
buarada aysen msnden yazmış kan testi vermeye gitmiş ama olmamış damar bulamamışlar sonra evde test yapmış negatif çıkmışşş
fifri aklından çıkarman iyi olmuşş stresten uzak olursunn ve bu ay müjdeyi verirsin inş..aman olsun cnm ne güzel ah keşke bizdede olsa o ateşlerrr akıntılarr bulantılarrr... ama artık öleki çok saldım buay olursa mucize olurkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?