Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hayırlısı canım ya üzülme olurmu napalım demekki hayırlısı böyleymiş inşallah bu ay senden de iyi haberi alırız inşallahhhhhhhhhhh:saruboceq::saruboceq::saruboceq:

inş.tatlım kendimi hormonlu gibi hissediyorum artık gögüsler şiş karın şiş geçen aydan beri hiç inmedi

Mart ayında listemiz hamilelerle dolup taşsın inşallah :Saruboceq:

Günü gelen-geçen arkadaşlar bilgi verir misiniz?

slm portakalım sezencimm valla sezen akşam burdadık ama sbh bakamadım bende napıosun cnm nasıl gidiyo hamilelik başladımı bulantı falan?
portakalım napıosun cnm benim özledim hayatım ya sende yoğunsun denk gelemiyoruz birtürlüü

valla cnm bende bişi yok hayatım aynen devam tembellik var buay buayda boş yaniii malesef hiç beklentim olucak die umudum yok manyadım artık rahatımda aksine sempatiksalakcinni
sen naptın cnmm adet oluncamı gidiceksin doktora?kist noldu die inşallah erimiştir
buarada aysen msnden yazmış kan testi vermeye gitmiş ama olmamış damar bulamamışlar sonra evde test yapmış negatif çıkmışşş

İyiyim canım.seni gördüğüme çok mutlu oldum.
Denk gelemedik pek ya işteyim ya gezmede valla :)) uyumaya zor vakit buluyorum :)
Kistlere rağmen çalışmalara tam gaz devam kaydirigubbakcemile Şeniz
Soğan kürü uyguluyorum bu arada
Sen neler yapıyorsun?

iyiyim gülüm sen nasılsın?evet ya denk gelemiyoruz bi türlü bende bulantı yok canım daha doğrusu belirtim pek yokk karnımda batma kasılma akıntım çoğaldı bide çok ateşlendim sıcak basıyo hepp gece bile üstümü açıyorum ara ara

aman olsun cnm ne güzel ah keşke bizdede olsa o ateşlerrr akıntılarr bulantılarrr... ama artık öleki çok saldım buay olursa mucize olurkaydirigubbakcemile3

Ya ne şanssız ya hastaneye kadar gidip de damar bulamamak ne demek?
Testte negatifse demek ki bu ay da olmadı ,gecikme yaşıyor,üzüldüm.Nolcak onunda bu gecikmeler ya döngüsü mü uzuyor acaba?
Ben ilac kullanıyorum canım kist için.Reglin 2. günü gideceğim doktora,sanırım rahim filmi çekecek bu ay.Sıkıldım artık.
Sen pes etme çalışmaları aksatma,öyle ya da böyle olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…