- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.781
evet aklımda o isimler ama beren erkeğede konuluyo ebru şallı koydu oğlunaSağlıkla seninde kızın olur inşallah cnm.
kız olursa ceren(beren de olabilir) de sizin aileye tam uyumlu olur ha eren ceren(beren) sezen :))
slm hoşgeldin
Napıyosunuz kızlar ? bayanssulusmile Yarından itibaren bi kaç gün yokum.annemlere gidicem .Pek giremem nete . bayanssulusmile
Napayım cnm bildiğin gibi,bir değişiklik yok,sen nasılsın?slm canım hoşbulduk e napıyosun
Napıyosunuz kızlar ? bayanssulusmile Yarından itibaren bi kaç gün yokum.annemlere gidicem .Pek giremem nete . bayanssulusmile
napalım canım ya kk da dolaşıp kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz .
sen nasılsın ohh annenin yanına gidiyosun maşallah diyimde nazar değmesin
benim annem çok uzakta senağlama
İyiyim ben.annemleri özledim valla. 2 saatlik yol var arada.Çok uzak değiller ama her istediğim zamanda göremiyorum.Anneme daha yakın olmayı isterdim. boshayallersmile
Napayım cnm bildiğin gibi,bir değişiklik yok,sen nasılsın?
Hoşgeldin,özleteceksin yani bir süre :gitme:
Herşey yolunda mı prensesimizle?
Arada girerim yine kardeşimin bilgisayarından.Prensesimizde iyi .Hazımsızlık var bende. Doktor bi şurup verdi onun için ama çok iğrenç. 2 haftadır sadece 3 kere içebildim.Onun dışında birde mide bulantısı var.Başka da bi sorunumuz yok.Babamız maç yapmaya gitti halı sahaya. Bende birazdan puding yapıcam.
Ben pudingi yapmaya başlıyimde.Kocişe gelince hazır olur demiştim. kaydirigubbakcemile3 Yoksa yarın gitme der. :roflol:
Kızlar nasılsınız?
Hoşgeldin canım.Herkes bildiğin gibi,yok bi değişiklik.
Sen nasılsın?Ne var ne yok?
Kızlar nasılsınız?
hoşgeldin tatlım
İyiyim nolsun. Hafta içi doktora gittim.Bugünleri değerlendirin dedi.Çalıştık işte. Bekliyorum artık.Olmazsa dediğim gibi ,önümüzdeki ay ilaçlı tedavi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?