Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aaa koskoca bihteri unuttun (beren saat'i ) de gittin ebru şallının oğlunu mu örnek diye buldun :))

Allah gönlüne göre versin canım hele bi belli olsun da

Napıyosunuz kızlar ? bayanssulusmile Yarından itibaren bi kaç gün yokum.annemlere gidicem .Pek giremem nete . bayanssulusmile

Napıyosunuz kızlar ? bayanssulusmile Yarından itibaren bi kaç gün yokum.annemlere gidicem .Pek giremem nete . bayanssulusmile

napalım canım ya kk da dolaşıp kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz .
sen nasılsın ohh annenin yanına gidiyosun maşallah diyimde nazar değmesin
benim annem çok uzakta senağlama

napalım canım ya kk da dolaşıp kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz .
sen nasılsın ohh annenin yanına gidiyosun maşallah diyimde nazar değmesin
benim annem çok uzakta senağlama

İyiyim ben.annemleri özledim valla. 2 saatlik yol var arada.Çok uzak değiller ama her istediğim zamanda göremiyorum.Anneme daha yakın olmayı isterdim. boshayallersmile

Napayım cnm bildiğin gibi,bir değişiklik yok,sen nasılsın?

Hoşgeldin,özleteceksin yani bir süre :gitme:

Herşey yolunda mı prensesimizle?

Arada girerim yine kardeşimin bilgisayarından.Prensesimizde iyi .Hazımsızlık var bende. Doktor bi şurup verdi onun için ama çok iğrenç. 2 haftadır sadece 3 kere içebildim.Onun dışında birde mide bulantısı var.Başka da bi sorunumuz yok.Babamız maç yapmaya gitti halı sahaya. Bende birazdan puding yapıcam.

Ben pudingi yapmaya başlıyimde.Kocişe gelince hazır olur demiştim. kaydirigubbakcemile3 Yoksa yarın gitme der. :roflol:

Benim eltimde hazımsızlık için şurup kullanmıştı.Bi süre sonra alışırsın. bayanssulusmile
Aman Allah başka sorun vermesin canım,bulantılar normal.

Ben pudingi yapmaya başlıyimde.Kocişe gelince hazır olur demiştim. kaydirigubbakcemile3 Yoksa yarın gitme der. :roflol:

Bize yok mu puding cokacimcoook

İyiyim nolsun. Hafta içi doktora gittim.Bugünleri değerlendirin dedi.Çalıştık işte. Bekliyorum artık.Olmazsa dediğim gibi ,önümüzdeki ay ilaçlı tedavi sanırım

Evet okumuştum doktora gitmişsin,demek ki baktı yumurtan olgunlaşıyor sana değerlendir dedi.Bence bırakma devam et bi kaç gün daha.İnşallah olur canım ilaçlara gerek kalmadan.İlk hamileliğinde kendiliğinden mi olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…