- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.761
meraba canım özletiyosunuz kendinizi kızlarr inş.canım bu kadar sabrediyosun sabrın sonu selamett canımmsezencim mrb tatlım.
keşke bizide bassa o ateş
hayırdır inş..iyiye yoralımmBen de sizi çok özlüyorum.Saatler pek tutmuyor arada bakıyorum kimse yok bende işe devam ediyorum.
2gün önce rüyamda madeofhonur ' u gördüm.Fakültede hastane yatıyordu.Yanına almıyorlardı kimseyi ben hocalardan izin alıp refakatçi kalıyordum.Hayırdır inşallah,baktım bir kaç gündür bir şey de yazmamış,birşey yoktur inşallah.
evet ya görev gibi oluyo dimi benimde öyleydii kociş gözlerini kaçırıyodu akşamları bakmıyım diye :kedi:aman iyiyye yoralım rüyanı cnm iyi çıksınn.
ayseninde evt çok kötü kıyamam hep gecikiyo kızda ne zaman çalışçak napçak belli değill
cnm çalışmalara devamda zorla olmuyoki hem bende hem eşimde aynı şey var isteksizlik malesef bunada çözüm yokkmafoldumben
aman iyiyye yoralım rüyanı cnm iyi çıksınn.
ayseninde evt çok kötü kıyamam hep gecikiyo kızda ne zaman çalışçak napçak belli değill
cnm çalışmalara devamda zorla olmuyoki hem bende hem eşimde aynı şey var isteksizlik malesef bunada çözüm yokkmafoldumben
ha ha ha sende ne sevişgenn :roflol::roflol::roflol:Hanelerde yabanla pınar var ya..
Onun son bölümlerinden birinde
yaban, pınara ..
pınaaaaaaar sende ne sevişken çıktın diyordu :roflol: :roflol:
Eşimde şimdi onu yapıyor bana biraz yanaşsam :roflol:
Adamlar da bıktılar artık ya sempatiksalakcinni
buarada portakalım sakın rahim filmini kafana takma biliosun ben çekildim ve hiçbir zorluğu yok benim çok rahat geçti hiç öle topiklere bakma millet biraz abartıyo cnm.5 dklık bir işlem bittimi die soruyosun okadar yaniii umarım gerek kalmaz gerçideee
ha ha ha sende ne sevişgenn :roflol::roflol::roflol:
oldu evet ama inş.geçenki hamileliğim gibi bu da hüsran olmazz doktora gitmeye bile korkuyorum kötü bişey çıkıcak diye bu korkuyu 9 ay atamam ben kesinnya hergünde zor oluyo bir ay bizde öle denemiştik ama offf demiştim yaniii:) günaşırı en iyisi olsun kıs dolaşsın öle gerine gerine bak oldu ama sonunda kaydirigubbakcemile3
inş..canımm allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinn:Saruboceq:boşver sezncim sen hiç kafana takma sağlıkla gelicek inşallah bebein cnm kötü düşünceleri at kafandan ben inanıyorum sağlıklı bebeğin:)
evet hep öyle derdi ama hergün yaptı ilk ay herhafta sonra baktımm tırs tırs olduu hergün yapmak kolay değilmiş anladı bende atıp tutuyodun noldu ilk haftadan pes ettin hava civa yapıyomuşun deyincede bozuldu şimdide gerine gerine geziyo mağrifet yapmış gibi
Evet benim kastettiğim klomen ve çatlatma iğnesiydi.Doğru diyosun doktor ne yapacaksa yapar zaten amaaan...evt cnm çok kısa birde iğne yapıolar gitmeden ağrı kesici inan ben şaşırdım sen klomenden bahsediosun herhalde ya zaten yumurtlama başlamadan çekilio cnm ama 5.gün başlanıor senin ilaç o yüzden bilemiycem sanırım başlayamzsın aa doktorun seni yönlendirir cnmm
Hergünün zor yanı,soğuk havada hergün duş almak zorunda olmak.Yaz olsa neyse günde 3kere bile alınıyor sıcaktan ama kışın hiç çekilmiyor yaya hergünde zor oluyo bir ay bizde öle denemiştik ama offf demiştim yaniii:) günaşırı en iyisi olsun kıs dolaşsın öle gerine gerine bak oldu ama sonunda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?