- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.801
Evet okumuştum doktora gitmişsin,demek ki baktı yumurtan olgunlaşıyor sana değerlendir dedi.Bence bırakma devam et bi kaç gün daha.İnşallah olur canım ilaçlara gerek kalmadan.İlk hamileliğinde kendiliğinden mi olmuştu?
Evet canım ilk hamileliğim kendiliğinden oldu.,
Salı gittim 13. gündü.Doktor gün aşırı 3 kez yapın dedi.Yaptık biz deYarın da deneriz belki.:kedi:
Bende bir buçuk ay önce prolaktin yüksekliği çıktı.(Eşimin tahlili normaldi zaten.) Bunun için ilaç kullanıyorum.Bu hormon yüksek olduğunda hamile kalınırsa;düşük meydana gelebiliyomuş.
Ben de çıktım.Gece uğrarım.Bakarım gene
herkese iyi geceler ben çıkıyorum
inşallah ilaç hemen etkisini göstermiştir.Düşmüştür prolaktin.
Çok değişik bir şey değil mi bebek işi...
kendiliğinden olanı da var,sonrasında aylarca uğraştıranı da var..
Bebek konusunda seni biraz daha sakin görüyorum,sanırım yapı olarak da sakin birisin,çok fazla gelmediğinden de olabilir ama tanıdım tanıyalı kendi halinde stressiz,sakin sakin bekliyorsun.İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberi verirsin cnm
Evet canım doğru tahmin.:lepi: Yapı olarak evet sakinim.Ama kötü bir huyum da bazı şeyleri içime atmam.İşte bu da bende stres oluşturdu.Bir de dediğin gibi Önceki gebeliğim çok kolay olmuştu,şimdiyse uğraşıyorum altı aydır.Tüm bunlar hormonlarımı alt üst etti sanırım.klava:
Çok katılmıyor gibi gözüksem de sizi takip ediyorum.Denk geldiğimizde yazmaya çalışıyorum zaten:smiley-cool:
Günaydın canım,nasılsın?Seni rüyamda gördüm bir kaç gün önce,hatta dün buraya da yazmıştım.Herşey yolunda mı?Günaydın kızlar
Günaydın cnmgünaydın kızlarrbayanssulusmile
eh dilemmacım pek iyi sayılmaz ama anlaşmaya çalışıyoruz en güzel kayınvalide gelin ilişkisi portakalımda var cnm arkadaş gibi onlarr.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?