Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Yanlış smiley olmuşş canımklava:

Ben çıkmalıyım,okula gideyim.Öpüyorum sizleri.Akşam uğrarım bir buralarda olursanızopuyorumnanaktan

aman nazar değmesin kız benimde rakibim yok çünkü eşim tek çocukzemuszemus
neyse kızlar bende kaçtım öpt hepinizi görüşürüz

ayy çok güldüm yalaka rakibim lafına aynı eltiden bendede varr gıcık oluyorummkötükedihüso

Eltimi severim normalde ama bazı davranışlarını tasvip etmem ve çok kıskançtır,benim iyi olmamı pek yediremiyor.Bana bi ton dert yanar,sonra bi bakarım annecim babacım güllük gülistanlık,be insan bi tutarlı ol,az önce sayıyordun şimdi ne diye yalakalık yapıyosun :mymeka:

Ben içimden gelerek hediye alıyorum kaınvalideme,eltimin de bunu öğrenince yüzü düşer hemen gider altta kalmamak için o da bişeyler alır getirir :)) Bu durumda en karlı çıkan bizimkiler oluyor

bende ikiside yok eşimin anneside babasıda sizlere ömür ((((((((((senağlama

Bakalım ben neler yaşayacam ailenin en büyük gelini benim daha henüz 2 erkek kardeşi var evlenmediler. Bakalım nasıl anlaşacaz. Benim kayın valde biraz sesiz. 1 sene beraber yaşayabildik sorunsuz Allahtan. Ama herşeyimi yapardı Allah razı olsun çamışırımı yıkamaktan ütüme yapmaya kadar. Ben hiçbirşey yapmadım bir toz bile almadım vallahi

bilmiyomki tatlım son 4 aya bakıyomda bi on gün kala ondan sonra 20-30-38-20 günde olmuşum anlamadım bu ara biraz üzüldüm ondan oldu belki yada koşturmaca oldu çok gezdim vucüt çöktü

Var senin bi derdin ama,bundan sonrasını düşünerek hiç değilse daha fazla düşünüp üzülmemeye çalış canım.Vücudumuz her şekilde etkileniyor.Çok farklı zamanlarda olmuşsun,bu ay ben de erken olabilirim sanırım bu ilaçlar bitmeden regl geliyormuş,ne kadar doğru bilmiyorum
Benim keyifler karışık canım. Sezende burdayken birşey sormak istiyorum. Çooookkk hafif sarı ile kahve rengi arasında bir lekelenmem oluyor dünden beri bu normalmidir acaba.

Canım benim,doktoru aradın mı,ihmal etme bi görün tedbir amaçlı.
Belki progestan falan verir doktor.

galiba tatlım öyle oluyo biliyosun bide ben doğ.kontrol hapı içiyodum hap daha bitmeden adet oldum hap bitecekti 8 gün sayıcaktım ondan sonra olucaktım sözde

bende ikiside yok eşimin anneside babasıda sizlere ömür ((((((((((senağlama
Allah rahmet eylesin canım:gitme:
Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın,acılarını yaşatmasın.

İlk gelin olmanın çok avantajı var aslında.İnşallah Allah iyileriyle karşılaştırır.Senin kayınvalide de iyiymiş,zaten onunla iyi olduktan sonra herkesle iyi oluyorsun.Önemli olan ana kraliçeyle geçinmek, aileyi çekip çeviren genelde hep kayınvalideler olduğu için,herkesi etkileyebiliyorlar.İyiysen herkese iyi anlatır,kötüysen herkese kötü anlatır...

progestan kullanıyorum düşük tehlikesi olmadığı halde verdi. Geç bebek sahibi oluyoruz diye bebeğin sağlam tutulması için vereyim dedi. Ben Acıbadem hastanesine gittim 2 kere. Dış gebelik olabilir diye korkuttuklarından öyle bir hastaneye gideyim demiştim biraz tuzlu ve bana çok uzak olduğundan artık gidemem. En son geçen cuma muayene oldum sorun yoktu. Şimdi yarın başka bir doktordan randevu aldım evime yakın bakalım ne diyecek biraz sık muayene olmuş oluyorum ama lekelenmede canımı sıkıyor ne yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…