- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.821
hee evet benim nazar değmesin
Allah herkese böylesini versin kızlar ama kolay olmadı yani ben 2. geliniyim. Çok yalaka bi rakibim var eltim ona rağmen bu bağı kurmayı başardım :hooray:
Herkezlere günaydın
slm kızlar nasılsınız
döndüm bile tatlım bugün doktora gidicem 10 gün önceden adet oldum
Bismillah,hayırdır inşallah neden oldu acaba,bakalım doktor ne diyecek?
Günaydın hoşgeldiniz kızlar,keyifler nasıl?
Mirage dönüş ne zaman
ayy çok güldüm yalaka rakibim lafına aynı eltiden bendede varr gıcık oluyorummkötükedihüso
Eltimi severim normalde ama bazı davranışlarını tasvip etmem ve çok kıskançtır,benim iyi olmamı pek yediremiyor.Bana bi ton dert yanar,sonra bi bakarım annecim babacım güllük gülistanlık,be insan bi tutarlı ol,az önce sayıyordun şimdi ne diye yalakalık yapıyosun :mymeka:
Ben içimden gelerek hediye alıyorum kaınvalideme,eltimin de bunu öğrenince yüzü düşer hemen gider altta kalmamak için o da bişeyler alır getirir :)) Bu durumda en karlı çıkan bizimkiler oluyor
Eltimi severim normalde ama bazı davranışlarını tasvip etmem ve çok kıskançtır,benim iyi olmamı pek yediremiyor.Bana bi ton dert yanar,sonra bi bakarım annecim babacım güllük gülistanlık,be insan bi tutarlı ol,az önce sayıyordun şimdi ne diye yalakalık yapıyosun :mymeka:
Ben içimden gelerek hediye alıyorum kaınvalideme,eltimin de bunu öğrenince yüzü düşer hemen gider altta kalmamak için o da bişeyler alır getirir :)) Bu durumda en karlı çıkan bizimkiler oluyor
bilmiyomki tatlım son 4 aya bakıyomda bi on gün kala ondan sonra 20-30-38-20 günde olmuşum anlamadım bu ara biraz üzüldüm ondan oldu belki yada koşturmaca oldu çok gezdim vucüt çöktü
Benim keyifler karışık canım. Sezende burdayken birşey sormak istiyorum. Çooookkk hafif sarı ile kahve rengi arasında bir lekelenmem oluyor dünden beri bu normalmidir acaba.
Var senin bi derdin ama,bundan sonrasını düşünerek hiç değilse daha fazla düşünüp üzülmemeye çalış canım.Vücudumuz her şekilde etkileniyor.Çok farklı zamanlarda olmuşsun,bu ay ben de erken olabilirim sanırım bu ilaçlar bitmeden regl geliyormuş,ne kadar doğru bilmiyorum
Canım benim,doktoru aradın mı,ihmal etme bi görün tedbir amaçlı.
Belki progestan falan verir doktor.
Allah rahmet eylesin canım:gitme:bende ikiside yok eşimin anneside babasıda sizlere ömür((((((((((senağlama
Bakalım ben neler yaşayacam ailenin en büyük gelini benim daha henüz 2 erkek kardeşi var evlenmediler. Bakalım nasıl anlaşacaz. Benim kayın valde biraz sesiz. 1 sene beraber yaşayabildik sorunsuz Allahtan. Ama herşeyimi yapardı Allah razı olsun çamışırımı yıkamaktan ütüme yapmaya kadar. Ben hiçbirşey yapmadım bir toz bile almadım vallahi
Var senin bi derdin ama,bundan sonrasını düşünerek hiç değilse daha fazla düşünüp üzülmemeye çalış canım.Vücudumuz her şekilde etkileniyor.Çok farklı zamanlarda olmuşsun,bu ay ben de erken olabilirim sanırım bu ilaçlar bitmeden regl geliyormuş,ne kadar doğru bilmiyorum
Canım benim,doktoru aradın mı,ihmal etme bi görün tedbir amaçlı.
Belki progestan falan verir doktor.
Allah rahmet eylesin canım:gitme:
Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın,acılarını yaşatmasın.
AMİN CANIM 11 AY ARAYLA KANSERDEN ÖLDÜLER ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN DA ÇEKTİRMESİNDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?