Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

galiba tatlım öyle oluyo biliyosun bide ben doğ.kontrol hapı içiyodum hap daha bitmeden adet oldum hap bitecekti 8 gün sayıcaktım ondan sonra olucaktım sözde

Çalışmaya devam değil mi?İş çıkışı mı gideceksin doktora,ben de merak ediyorum böyle biri doktora gideceğim dedi mi..
İnşallah bir daha ilaç falan kullanmana gerek kalmaz

[ı]çalışmaya devam değil mi?iş çıkışı mı gideceksin doktora,ben de merak ediyorum böyle biri doktora gideceğim dedi mi..
Inşallah bir daha ilaç falan kullanmana gerek kalmaz[/ı]

evet canım ya bugün hiç kafam iştede değil zaten çıktıktan sonra gidicem inş.ilaç vermez kistten korkuyorum bide derse daha duruyo diye ozman ne etçem bilmiyorum valla adetlerim hepten düzensizleşti olmazsa artık gitmiycem doktora ya takip yok öylede tam olarak karamsarlık oldu bide film çekilecekti bu ay bakalım ona ne diycek rahimde yara olsa diyorum muaynede belli olur myom falanmı diyorum oda belli oluyo zannedersem

Tamam progestan kullanıyorsan en azından doktora gidene kadar için biraz daha rahat olur ama bak sakın kafana takma,kötü düşünme.Psikolojik olarak kendini sakın etkileme.Aklından çıkarmaya çalış lekelenmeyi.İnşallah bu doktoru beğenirsin de bundan sonra ona devam edersin,en azından evine de yakınmış.

Nefret ediyorum kanserden,duymak bile istemiyorum.Ben de babamı akciğer kanserinden kaybettim.Bu konuya çok hassasım,çok üzülüyorum mafoldumben

Miyomda, Yarada muayenede belli oluyor doğru.Filmi çekmesinin sebebi tüplerin açıkmı kapalımı diye.

İnşallah beğenirim canım. Yarın hayırlı haberler alırım inşallah hamile kalıncada rahatlıyamıyormuş insan yine sorun yine sorun. Hayırlısı bakalım.

Başın sağolsun canım. Bende babamı kanserden kaybettim.

miyomda, yarada muayenede belli oluyor doğru.filmi çekmesinin sebebi tüplerin açıkmı kapalımı diye.

evet tatlım doktor geçen ay olumlu konuştu değerlerimde bişey yok dedi tüplerde açıksa hemen hamile kalırsın dedi ama baksada bi adet oluyom bi 40 gün bekliyom bi 20 günde oluyom anlamadım

Aynı detten portıcım annesıde babasıda allahım bıze sabır versın neyse ya bu konuyu kapatalım sende bende Çok hassasız bu konuda

Yara da miyom da ultrasyon muayenesinde belli oluyor canım.Yara acı da verir.Benim de korunduğum dönem yara varmış rahim ağzında mantar için gidiyordum o zaman bir çok doktora gittim hepsi yara var dedi ama bişey yapmamışlardı.8 aydır aynı doktora gidiyorum o yaradan hiç bahsetmedi bana,kendi kendine mi gitti ne oldu bilmiyorum bilmiyorumkismile
Kistlerle ilgili çok şey okudum genelde bizim gibi oluşanlar diğer adete kanama yoğunlaştığı zaman atılıyomuş ama kist gebeliğe engelmiş ( Bende adetlerim düzenli diye güvendim bugün randevu aldım adetin 2. gününe ama inşallah bi sorun çıkmaz

Şu soğan suyu işe yarayacak mı çok merak ediyorum,tiksinmeye başladım 3 günde :dilcikar:
daha ne kadar devam edebilirim bilmiyorum

SoĞan suyuna cesaret edemıyorum canım ya ama kuru soĞan yemeye ÇalıŞıyorum hıÇte sevmem aslında ama en azından atsın dıye ama suyu ıÇemem ben ya denemeye ÇalıŞtım ama olmadı portıcım Çok yararlıymıŞ bıdefa ıÇtıysen devamı gelır ıÇ canım

Yara yok ılıŞkıde aĞrım yok myom da ara kanama dıyorum acaba ondan dıye ama onuda sanmıyorum herhalde doĞ.kont.hapı yaptı benı geÇen sefer de bal ÇÖrek otu tarÇın karıŞımı ıÇmıŞtım ozamanda 10 gÜn Öncesınden olmuŞtum

ınşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Portakalcım bazen Allahım olmayanlarada bebek nasip eğle derken en çok sen aklıma geliyorsun. Ben ne zaman burda bir sorunumu anlatsam beni çok rahatlatıyorsun. Senden allah razı olsun. ınşallah en kısa zamanda hayırlı haberini alırım. ınan çok mutlu olacam.

Hepimizin başı sağolsun,mekanları cennet olsun inşallah :Saruboceq:

Hamile kalınca da 3ay riskli dönem,eminim onunda sıkıntıları oluyordur,nihayetinde hepimiz insanoğluyuz biraz kendimizde yapıyoruz.bir kaç ay geçti mi cinsiyet merakı,sonra hazırlıklar şu lazım bu eksik,yok doğum telaşı...
Bebek doğar yok gazı var,dişi ne zaman çıkacak,ne zaman konuşacak,ne zaman yürüyecek stresi...
bir kaç yıl geçer..
Bi bakmışsın 2.yi yapma girişimlerindesin,yine bir stresin içindesin laelaelaelaelae
Hepimizin olacağı bu yanı sonuçta insanız
bitmez...

Kurusunun işe yaradığını bilsem valla öylesini yemeği tercih ederim,suyunu içmeye.
Aç karına olması kötü tarafı iştah falan kalmıyor ama diyorum yeterki işe yarasın da napayım yumuyorum gözümü tutuyorum nefesimi bardağı dikiyorum sonra doğru diş fırçalamaya içim soğan kokuyormuş gibi geliyor :dilcikar:

Canım benim Allah hepimizden razı olsun hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.Allah hepimizn gönlüne göre versin,olmayan herkese nasip ederken,olacaklara da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Rahatlatabiliyorsam,sıkıntını biraz olsun atıyorsan ne mutlu bana.
Bende burdaki herkesten çok destek gördüm olumunekankayizsmile
Allah razı olsun

selam hoşgeldin,bugünü bekleyememişsin :))

kıs dün sana sormadan önce uğraşmıştım ama cevap gelmeyince olmadı sandım cevap gelmezse değiimiycek felan yazıyordu neyse size sorup tekrar deniycektim bu gün kk yı açıcam açamıyorum yeni şifre istedim o zaman anladım değiştiğini düşün kaç dakka kk ya girmeye çalıştım
cevap gelmeyince olmadı sanmıştım öle oldu yaniş yoksa bu gün sizle birlikte karar vericektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…