- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.841
galiba tatlım öyle oluyo biliyosun bide ben doğ.kontrol hapı içiyodum hap daha bitmeden adet oldum hap bitecekti 8 gün sayıcaktım ondan sonra olucaktım sözde
Allah rahmet eylesin canım:gitme:
Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın,acılarını yaşatmasın.
AMİN CANIM 11 AY ARAYLA KANSERDEN ÖLDÜLER ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN DA ÇEKTİRMESİNDE
Amin canım. Başınız sağolsun çok zor.
[ı]çalışmaya devam değil mi?iş çıkışı mı gideceksin doktora,ben de merak ediyorum böyle biri doktora gideceğim dedi mi..
Inşallah bir daha ilaç falan kullanmana gerek kalmaz[/ı]
Amin canım. Başınız sağolsun çok zor.
ÇOK SAOL TATLIM ALLAHIM SİZLERE YAŞATMASIN KİMSEYE YAŞATMASIN senağlama
progestan kullanıyorum düşük tehlikesi olmadığı halde verdi. Geç bebek sahibi oluyoruz diye bebeğin sağlam tutulması için vereyim dedi. Ben Acıbadem hastanesine gittim 2 kere. Dış gebelik olabilir diye korkuttuklarından öyle bir hastaneye gideyim demiştim biraz tuzlu ve bana çok uzak olduğundan artık gidemem. En son geçen cuma muayene oldum sorun yoktu. Şimdi yarın başka bir doktordan randevu aldım evime yakın bakalım ne diyecek biraz sık muayene olmuş oluyorum ama lekelenmede canımı sıkıyor ne yapayım.
AMİN CANIM 11 AY ARAYLA KANSERDEN ÖLDÜLER ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN DA ÇEKTİRMESİNDE
evet canım ya bugün hiç kafam iştede değil zaten çıktıktan sonra gidicem inş.ilaç vermez kistten korkuyorum bide derse daha duruyo diye ozman ne etçem bilmiyorum valla adetlerim hepten düzensizleşti olmazsa artık gitmiycem doktora ya takip yok öylede tam olarak karamsarlık oldu bide film çekilecekti bu ay bakalım ona ne diycek rahimde yara olsa diyorum muaynede belli olur myom falanmı diyorum oda belli oluyo zannedersem
Tamam progestan kullanıyorsan en azından doktora gidene kadar için biraz daha rahat olur ama bak sakın kafana takma,kötü düşünme.Psikolojik olarak kendini sakın etkileme.Aklından çıkarmaya çalış lekelenmeyi.İnşallah bu doktoru beğenirsin de bundan sonra ona devam edersin,en azından evine de yakınmış.
Nefret ediyorum kanserden,duymak bile istemiyorum.Ben de babamı akciğer kanserinden kaybettim.Bu konuya çok hassasım,çok üzülüyorum mafoldumben
miyomda, yarada muayenede belli oluyor doğru.filmi çekmesinin sebebi tüplerin açıkmı kapalımı diye.
evet canım ya bugün hiç kafam iştede değil zaten çıktıktan sonra gidicem inş.ilaç vermez kistten korkuyorum bide derse daha duruyo diye ozman ne etçem bilmiyorum valla adetlerim hepten düzensizleşti olmazsa artık gitmiycem doktora ya takip yok öylede tam olarak karamsarlık oldu bide film çekilecekti bu ay bakalım ona ne diycek rahimde yara olsa diyorum muaynede belli olur myom falanmı diyorum oda belli oluyo zannedersem
İnşallah beğenirim canım. Yarın hayırlı haberler alırım inşallah hamile kalıncada rahatlıyamıyormuş insan yine sorun yine sorun. Hayırlısı bakalım.
Başın sağolsun canım. Bende babamı kanserden kaybettim.
cnmm ben tam bilmiyorum ama leke oluyomuş kimi hamileliklerde bide adet günlerindede olabilirmiş 1 -2 damlaBenim keyifler karışık canım. Sezende burdayken birşey sormak istiyorum. Çooookkk hafif sarı ile kahve rengi arasında bir lekelenmem oluyor dünden beri bu normalmidir acaba.
Kurusunun işe yaradığını bilsem valla öylesini yemeği tercih ederim,suyunu içmeye.SoĞan suyuna cesaret edemİyorum canım ya ama kuru soĞan yemeye ÇalıŞıyorum hİÇte sevmem aslında ama en azından atsın dİye ama suyu İÇemem ben ya denemeye ÇalıŞtım ama olmadı portİcİm Çok yararlıymıŞ bİdefa İÇtİysen devamı gelİr İÇ canım
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Portakalcım bazen Allahım olmayanlarada bebek nasip eğle derken en çok sen aklıma geliyorsun. Ben ne zaman burda bir sorunumu anlatsam beni çok rahatlatıyorsun. Senden allah razı olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberini alırım. İnan çok mutlu olacam.
cnmm ben tam bilmiyorum ama leke oluyomuş kimi hamileliklerde bide adet günlerindede olabilirmiş 1 -2 damla
selam hoşgeldin,bugünü bekleyememişsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?