Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Nasılsn .ben pek gıremıyorum. Yrn doktor kontrolum var. 10 ay oldu cnm ya. Çok zaman oldu ama bebıŞın geldıĞı yok.

Nasılsn .ben pek gİremİyorum. Yrn doktor kontrolum var. 10 ay oldu cnm ya. Çok zaman oldu ama bebİŞİn geldİĞİ yok.

Sağol hayatım ben bi iyiyim bi kötüyüm pek belli olmuyor,gelgitler yaşıyorum laelaelaelaelae

Benimde 13ay oldu canım,hepimiz aynı valla,offff mafoldumben :gitme:

Hayırlısıyla bi gelseler de rahatlasak :ecrin_bebek:

Bacım yok brnde hbr. Hersey aynı ya. Ço0k canım sıkılıyo.bİr sorun olmasa gelİrdİ bebİŞİm.10 ay oldu
Herkeste sorun mu varda olmuyor sanıyorsun canım.Bizde de sorun yoktu,kızlarda bekliyorlar 1 yıldır sorunsuz ama ne yazık ki nasipten öte geçilmiyor,zamanı var demek ki cnm üzülme...
çatlatma iğnesi sen vuruldun dimi cnm. nsl acvıyomu

Ben geçen ay yaptırdım cnm.Yok hiç acımıyor,bana koldan yapıldı.Onların iğne ucu daha ince yani normal iğnelerden de ince olduğu için anlamıyorsun.Ben canım acıyacak diye kafamı çevirmiştim,hemşire iğneyi yapmış,ben hiç anlamadım,nasıl yani bitti mi demiştim akannehir

sen iğne mi düşünüyorsun?

Rahim filmi bu ay çekilecek sanırım.Ben klomen kullandım iğne yapıldı yumurtam çatlamadığı için kist oluştu,şimdi onlar için ilaç kullanıyorum,o yüzden duruma göre bu ay ya tekrar iğne ya rahim filmi olcak,ben de bilmiyorum

ben sanıyorumki kasıktan yapılıyo.iyi sevindim koldan olmasına.ay ne bileyim cnm. az olmadıki heralde bundan sonraki asama çatlatma iğnesi değilmi. ben öyle biliyorum. ama aklımdan rahim filmi de geliyo. belki kanallar kapalı isde yaptırdığım hersey boşa aslında

Aslında önce takip yapılmalı,yumurta oluşuyor mu oluşmuyor mu,kanallar genelde açık olduğu için onun üzerinde pek durulmuyor,Sanırım tüplerin kapalı olması için belli kriterler var onlara göre düşünüp acil görmüyor doktorlar filmi.
Senin aşamanda iğne canım,ilaçlı mı olur ilaçsız mı bilmiyorum ama en azından takip etmesi lazım

Kasıktan yapılanları da varmış bildiğim kadarıyla hatta hemşire bana sordu nereden yapılacak diye ben de bilgim yok dedim sonra doktorumu aradı sordu.Kolumun omza doğru yukarı kısmının dışından yaptı,damar falan aramadı yani...

KızLar sabah yazdılarımız yok ama hormonlar normal doktoru aradım bı rahım fılmı kaldı ınŞ.onda da sorun Çıkmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…