- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.901
[ı]en son baktığımda kist gitmiş diyordun.oh çok sevindim darısı başıma inşallah[/ı]
cnmm hadi gözün aydınn darısı benim başıma hangi hastaneye gittin?Merhaba kızlar,
Bugün doktora gittim en son adetim 14/01/2010'du buna göre gebelik haftama bakıyordum internetten 6 hafta 6 gün çıkıyordu fakat ben 5 hafta 4 günlük hamileymişim. Kalp atışlarını gördü eişimede gösterdi henüz küçük olduğundan duyamadık 3,55 mm imiş daha. Fakat doktora hiç ısınamadım eşimde beğenmedi. Eşimin varikösel ameliyetı olduğunu söyledik ben içerde hazırlanırken eşime sizede tahlil yaptıralım sperm durumunuza bakalım düşük tehlikesi var mı falan filan. Daha bana bakmadan konuşmuş. Sonra bana bakınca gerek kalmadı gibilerinden üstün körü konuşmuş. Sonra banada bir kağıt verdi bir dünya test istiyor. Kiminle konuşuyorsam daha erken diyorlar. Anlıyacağınız biraz para göz çıktı.
evet kabus bitti uyandık kızlar nerdesinizzzzSabah gördüklerim kabusmuş
İnşallah siteyi değiştirmeye kalkmazlar,çok iğrençti
slm kızlar
bu ay da işler kesat mafoldumben kırmızıları gördüm haftasonu yeni tarihim 27 mart.
işin kötüsü doğru dürüst regli de olamadım bu ay. progestan kullanmama rağmen hem de.
başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum artık. pco konusunda uzman bir doktor var mı tanıdığınız?
üzülme canım hakkında hayırlısı olsun
bende 45 gündür olmadım ama saldım düşünmüyorum artık zemuszemuszemuszemus
no panik no stres canım olumunekankayizsmile
hayırlısı olsunn canımm bozma moralini hangi doktora gidiyodun?slm kızlar
bu ay da işler kesat mafoldumben kırmızıları gördüm haftasonu yeni tarihim 27 mart.
işin kötüsü doğru dürüst regli de olamadım bu ay. progestan kullanmama rağmen hem de.
başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum artık. pco konusunda uzman bir doktor var mı tanıdığınız?
naber aysencimm balım pazar günü testte pozitf çıkmamışmıydı seninnüzülme canım hakkında hayırlısı olsun
bende 45 gündür olmadım ama saldım düşünmüyorum artık zemuszemuszemuszemus
no panik no stres canım olumunekankayizsmile
hayırlısı olsunn canımm bozma moralini hangi doktora gidiyodun?
benimde hiç yok canım ama topic açbu konuyla ilgili yazan arkadaşlar olucaktırrsağol canım.. anadolu sağlık merkezi meltem çam hanıma gidiyorum ben. şimdi maltepede sema hastanesini arştırıyordum prof. ahmet göçmen diye bi doktor var. acaba nasıl? hiç de doktor tanıdığım yok ya...
sabah kabus gördük zorxx cum neydi o site midemi bulandırdı vallaslm kızlarrr ay iyi olmuş eskiye dönmüş sitemiz ne güzel ama sabh yazdıklarımız noldu yaa?silindi herhaldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?