Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

[ı]en son baktığımda kist gitmiş diyordun.oh çok sevindim darısı başıma inşallah[/ı]

evet canım gitti inş.canım inş.çabuk atıyosun baksana benim adet 8 deydi 18 gün sonra tekrar adet olmaya başladım bitmiş dedi hatta bitmedide benmi görmedim diye hem ultrasonla üstten hem de alttan baktı çok şükür canım sendede kalmıycak

Merhaba kızlar,

Bugün doktora gittim en son adetim 14/01/2010'du buna göre gebelik haftama bakıyordum internetten 6 hafta 6 gün çıkıyordu fakat ben 5 hafta 4 günlük hamileymişim. Kalp atışlarını gördü eişimede gösterdi henüz küçük olduğundan duyamadık 3,55 mm imiş daha. Fakat doktora hiç ısınamadım eşimde beğenmedi. Eşimin varikösel ameliyetı olduğunu söyledik ben içerde hazırlanırken eşime sizede tahlil yaptıralım sperm durumunuza bakalım düşük tehlikesi var mı falan filan. Daha bana bakmadan konuşmuş. Sonra bana bakınca gerek kalmadı gibilerinden üstün körü konuşmuş. Sonra banada bir kağıt verdi bir dünya test istiyor. Kiminle konuşuyorsam daha erken diyorlar. Anlıyacağınız biraz para göz çıktı.

cnmm hadi gözün aydınn darısı benim başıma hangi hastaneye gittin?

slm kızlar
bu ay da işler kesat mafoldumben kırmızıları gördüm haftasonu yeni tarihim 27 mart.
işin kötüsü doğru dürüst regli de olamadım bu ay. progestan kullanmama rağmen hem de.
başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum artık. pco konusunda uzman bir doktor var mı tanıdığınız?

üzülme canım hakkında hayırlısı olsun
bende 45 gündür olmadım ama saldım düşünmüyorum artık zemuszemuszemuszemus
no panik no stres canım olumunekankayizsmile

üzülme canım hakkında hayırlısı olsun
bende 45 gündür olmadım ama saldım düşünmüyorum artık zemuszemuszemuszemus
no panik no stres canım olumunekankayizsmile

bırak hamile kalmayı tam adet görmeyince hepten sinirlerim oynadı bi kontrolden geçmezsem içim rahat etmiycek. doktoruma az adet oluyorum diyorum bi gel ultrasondan bakalım falan demiyor 4 ay geçti kontrolün üstünden haksız mıyım sence de bir ilgisizlik yok mu?
kafayı yiyorum galiba laelaelaelaelae

hayırlısı olsunn canımm bozma moralini hangi doktora gidiyodun?

slm kızlarrr ay iyi olmuş eskiye dönmüş sitemiz ne güzel ama sabh yazdıklarımız noldu yaa?silindi herhaldee

benimde hiç yok canım ama topic açbu konuyla ilgili yazan arkadaşlar olucaktırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…