- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.121
aa nasıl zararı yok der kafayımı yemiş oodiyom diyom anlamıyokii kolay değilmiş öyle her akşam kavgası var belki bana acırda bırakır diyom ona inat bende içiyom bide bende astım başlangıcı var gıcık koçişim allahtan akşamdan akşama görüyoz birbirimizi yoksa onun yüzünden keş olucam heee bu arada sperm konusunda gıcık eski doktorum zararı yok dedi öküzzz nasıl sinir oldum anlatamam gözünün içine bakıyodumyasak dese bırakırdı eminim
Ay keşke o kadar içmese,evdeyken doldur önüne çerezi cipsi oyalansın :))
onların yanına çay istiyo çayda sigarasız olmazmış kahve desem keyfini o getirirmiş mış miş işte
Kıs aldım zaten şu ilaç tedavilerine başladım başlayalı yok tok karınla ilacın saati,yok bilmem ne derken 3,5 kg aldım.Boyum uzun ve biraz zayıf olduğum için şimdilik belli değil ama çok korkuyorum basen masen oluşcak,bebek olmadan göbeğim çıkacak diye.hayatım da hiç 55in üstüne çıkmamıştım,şimdi korkmaya başladım
berrak naberr canımmm aşağıdasınn yazmıyonnn anacımmm
kızımız nasıl bakalımm
hee portii 3 tanede misafir varrrr aklinialirimsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisBen inanıyorum ki bizim gibi uğraşan arkadaşların hepsi hamile olduğunu öğrendiği gün sigarayı keser.O kadar yanıp tutuşuyoruz ki...
aa nasıl zararı yok der kafayımı yemiş oo
slm canım kıss geçmedimi bulantıların 3 aydan sonra kalmaz aslındaSelam kızlar.Daha evime dönmedim. Bi girip bakayım dedim size. Kahvaltı ettim ama sonra hepsi geri çıktı, midem bulanıyo hala.Ne yapsam bilemedim.Doktor bi ilaç vermişti ama haftada 2 den fazla içme dedi.Bende içini okudum , hamilelerde belirli bi çalışma yapılmamıştır yazıyo.İçmiyorum o yüzden.İlk 3 ay bebeğe zararlıymış zaten.Sizler nasılsınız? Birazdan çıkıcam netten.
Kiloya hazırlıklıyım da daha hamile bile kalmadan alışacağımı sanmıyorum o duruma...boyun varsa sorun olmaz kurtarırsın cnmm uzun boyun en iyi faydaları valla ama bebek oluncada zaten alıyosunn ve kalıyo bi kısmıda sen genede dikkat ett kuşum
berrak naberr canımmm aşağıdasınn yazmıyonnn anacımmm
kızımız nasıl bakalımm
hee portii 3 tanede misafir varrrr aklinialirimsmile
ha ha öküz lafını kız alemsinn ya:roflol:öküz lafını en çok yakıştırdığım insanların başında geliyoo iyi doktordur belki ama yanlış bi kelime söyledi gıcıkk ohh bende onu bıraktımm
benim kocişte bi pakaet yakın içiyooo artık tartışmasını yapmakdan bıktığım için kendi haline bıraktımm şakkıdı
şakkıdı
bi de spermlarle problemimiz vardı yinede bıarkmadı bütün kürleri yapayım içer gıkını çıkarmaz yeterki sigarayı bırak demeyimm :1rolleyes:
şimdi yükselincede bana diyoki bakk demekki sigaradan değilmişş
evet bizim doktordaa sigaranın konusunu bile açmadıı sinir oldumm birak dese die bekledimm ama nerdeeee
astarını almaya gelen kimm ya anlamadım bennnKiloya hazırlıklıyım da daha hamile bile kalmadan alışacağımı sanmıyorum o duruma...
Diyet falan mı yapsam ya hiç de anlamam ki,açlığa dayanamam ben öle krakerle falan doymam.
Kıs kalk çay koy olmazsa misafirlerimize ikram da bulunalım :))
Hem bi tanesi artık misafir sayılmaz,astarını almaya gelmiştir gider
Kiloya hazırlıklıyım da daha hamile bile kalmadan alışacağımı sanmıyorum o duruma...
Diyet falan mı yapsam ya hiç de anlamam ki,açlığa dayanamam ben öle krakerle falan doymam.
Kıs kalk çay koy olmazsa misafirlerimize ikram da bulunalım :))
Hem bi tanesi artık misafir sayılmaz,astarını almaya gelmiştir gider
Selam kızlar.Daha evime dönmedim. Bi girip bakayım dedim size. Kahvaltı ettim ama sonra hepsi geri çıktı, midem bulanıyo hala.Ne yapsam bilemedim.Doktor bi ilaç vermişti ama haftada 2 den fazla içme dedi.Bende içini okudum , hamilelerde belirli bi çalışma yapılmamıştır yazıyo.İçmiyorum o yüzden.İlk 3 ay bebeğe zararlıymış zaten.Sizler nasılsınız? Birazdan çıkıcam netten.
ağır atın çiftesi sert olurmuş cnm sessiz ce işini hallediyo desene çaktırmadan bakıyo haabizimkisinde spermde sorun yok biliyoo internette araştırıyo çaktırmadan ona göre konuşuyo bana az malın gözü değil yani lafa gelincede safa yatıyo:lepi:
slm canım kıss geçmedimi bulantıların 3 aydan sonra kalmaz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?