Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

berrak naberr canımmm aşağıdasınn yazmıyonnn anacımmm
kızımız nasıl bakalımm

hee portii 3 tanede misafir varrrr aklinialirimsmile

aa nasıl zararı yok der kafayımı yemiş oo

Selam kızlar.Daha evime dönmedim. Bi girip bakayım dedim size. Kahvaltı ettim ama sonra hepsi geri çıktı, midem bulanıyo hala.Ne yapsam bilemedim.Doktor bi ilaç vermişti ama haftada 2 den fazla içme dedi.Bende içini okudum , hamilelerde belirli bi çalışma yapılmamıştır yazıyo.İçmiyorum o yüzden.İlk 3 ay bebeğe zararlıymış zaten.Sizler nasılsınız? Birazdan çıkıcam netten.

düzelir canım merak etme stresten kendimizi yemeğe verdik bende öyleyim yaaa ben yemek yiyemiyorum ama abur cubur hep arıyomm

benim kocişte bi pakaet yakın içiyooo artık tartışmasını yapmakdan bıktığım için kendi haline bıraktımm şakkıdı
şakkıdı

bi de spermlarle problemimiz vardı yinede bıarkmadı bütün kürleri yapayım içer gıkını çıkarmaz yeterki sigarayı bırak demeyimm :1rolleyes:
şimdi yükselincede bana diyoki bakk demekki sigaradan değilmişş
evet bizim doktordaa sigaranın konusunu bile açmadıı sinir oldumm birak dese die bekledimm ama nerdeeee

slm canım kıss geçmedimi bulantıların 3 aydan sonra kalmaz aslında

boyun varsa sorun olmaz kurtarırsın cnmm uzun boyun en iyi faydaları valla ama bebek oluncada zaten alıyosunn ve kalıyo bi kısmıda sen genede dikkat ett kuşum
Kiloya hazırlıklıyım da daha hamile bile kalmadan alışacağımı sanmıyorum o duruma...
Diyet falan mı yapsam ya hiç de anlamam ki,açlığa dayanamam ben öle krakerle falan doymam.

berrak naberr canımmm aşağıdasınn yazmıyonnn anacımmm
kızımız nasıl bakalımm

hee portii 3 tanede misafir varrrr aklinialirimsmile

Kıs kalk çay koy olmazsa misafirlerimize ikram da bulunalım :))

Hem bi tanesi artık misafir sayılmaz,astarını almaya gelmiştir gider

Bu arada mevlüte gitmiştik geçen gün annemle , herkes beni 18-19 yaşında zannetti, hamile olduğumu bile anlamadılar.Karnım pek çıkmadı,yani gündüzleri pek yok . Akşamları şişiyo. Birde dün akrabalardan birine gittik, misafirleri vardı onunda.Kadın oğluna kız arıyomuş.Beni görünce konuyu açtı.Akrabamızda dedi o evli ve hamile. hahahhahahahah. Gülmekten öldüm. Küçük göstermek başa bela.

berrakk bizde midemiz bulansınn istiyozzz bizde istiyozzzz sempatiksalakcinni

şaka bi yana kötü bişey kusmak yaaaa boshayallersmile
allah yardımcın olsun canımm

bizimkisinde spermde sorun yok biliyoo internette araştırıyo çaktırmadan ona göre konuşuyo bana az malın gözü değil yani lafa gelincede safa yatıyo:lepi:

astarını almaya gelen kimm ya anlamadım bennn

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy biz astar veremiyozz anacımm astar veren gelir birazdann kaydirigubbakcemile3

Selam hoşgeldin cnm.
seni seviyoruz kendine dikkat et,biran önce evine dön özledik. :1hug:

slm canım kıss geçmedimi bulantıların 3 aydan sonra kalmaz aslında

Yok kız ne geçmesi , azaldı ama tamamen geçmedi.16 haftayı da doldurdum ama hala devam ediyo. Bu arada kızımız pek oynak , ben 14. haftadan beri hissediyodum bebeği, erken diyolar ama cidden hissediyorum yani. Dün akşamda 10 dk hiç durmadan hareket etti ,5-6 tane de tekme attı. Oynak bi kızım olucak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…