Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sevecencim yeni gördüm msjını saol cnm biz zaten burasının demirbaşlarıyıs senden katıl aramıza gitme cnm bizde hamile kalsak gitmeyiz zaten :)

evet canımm bende öle düşünüyorum yanii bırakıp gitmek olmazzz sevmem öyle şeyi ben opuyorumnanaktan

yaa cnm sıkılıo ve kimseyle karşılaşamıyorumm offfffffffff napıosun kız aşkmeleğiaklinialirimsmile

ay sorma bende sıkılıroum çok buakşam msndede sorun var benim açılmıo bide..ee anlatın kızlarr senin az kaldı yarın büyükgün dilemmala bizde aynı günü bekliyoruzz:)

ay sorma bende sıkılıroum çok buakşam msndede sorun var benim açılmıo bide..ee anlatın kızlarr senin az kaldı yarın büyükgün dilemmala bizde aynı günü bekliyoruzz:)

evet canım az kaldı günüm yaaa eyvahedigeldismile
valla ne anlatiim ki stres stres stres eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ooooffffffffffffffffffffffffffffff ooffffffffffffffffffffffffffffff

aman kısım hiç stres yapmıcan takmıcan gelirse hoşgeldin dicen a.s. önümüzdeki aya devam etçez artık böle ben gelince mesela hiç üzülmücem hatta oynucammmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aynen hayatım çenemde çıktı benimde müjdeli hbri vermek içinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya sen enazından kalabiliosun cnm inşallah bu sağlıkla olur kucağına alırsın ama ben bazen diorum hiç olmucakmı acaba bu soru mafedio benii..

Öyle düşünme ama.Sende eşinde bir sorun yoktu değil mi? Olacak ama zamanını kestiremiyoruz bir türlü:bbo:
Tabi hepimiz kendi açımızdan düşünüyoruz.Evet ben hamile kalabildim,hem de tek denemede.Ama kısmet bu işler.Olmayınca da olmuyor..
En son stres yapa yapa proliktinim yükselmiş.Bir kaç ay da buradan kaybettim. Stres başa bela.Biraz sallamak gerekiyo aslında....

ya aslında benim umudum yoktu da ama umutlandım nedense canım ya bu da çok stres yaptı eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…