Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşgeldin hayalim canım benim inşallah hamilesindir canım seni hamiş listesine y:1hug:azarız

Kesinleşti demek,çok sevindim cnm.a.s. Tekrar tebrikler o zaman.

Allah pıt pıtlarını duymayı da ,kucağına alıp pışpışlamayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq:

teşekkürlerrr canıımmm....beni yalnız bırakmayın korkarımmmm......akannehir hepiniz peşimden gelceksiniz inşallah allahın izniyle....beraber şişeriz büyürüz inşallaH ..

teşekkürlerrr canıımmm....beni yalnız bırakmayın korkarımmmm......akannehir hepiniz peşimden gelceksiniz inşallah allahın izniyle....beraber şişeriz büyürüz inşallaH ..

Ah yalnız bırakmayı hiç istemeyiz ama Allahın takdiri işte canımcım ne yazıldıysa o .
Sen de bizi bırakma olur mu?

sağol canım tşk ederim iyim valla bilmiyorum belli olmaz pek umudum yok aslındada kısmet yaa sen nasılsın

Haklısın canım kısmet.Hayırlısı olsun napalım bekleyeceğiz vazgeçecek değiliz.
Ben çok iyiyim allaha şükür,sizi gördüm daha iyi oldum.

Kızlar ben müsadenizi istiyorum.
Çıkmak zorundayım.İşler beni bekliyor.
Ben çıkıyorum diye çil yavrusu gibi dağılmayın ama yoksa zorxx gelirse 0 ı basar size ona göre :))
Hepinizi öpüyorum canlarım.
Daha çok güzel haber istiyoruzz daha çok :teytey: :teytey::teytey:

bura bana uğurlu geldi hiç bırakırmıyımkaydirigubbakcemile2 bu arada regl belirtisi yaşayanlar hiç üzülmesin ben kesin olcam yarın yada öbür gün dedim ve ayın 3.ünde lekelendim...sonra kesildi ertesi gün dedim acaba bişimi var ve varrrrmıııışşşş....diğer hamileliğimde de lekelenmiştim ama o regli tarihim geçtikten sonraydıı....düşünün regl sivilcelerim bile çıktı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…