Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşcakal portiikkk......banada müsadeee saçlarımı dü<zeltiiim sonra kocacıgımla dışarı çıkcaaazzz...bi pazar gezmesi yapalıımmm......öptüm herkesi iyi pazarlaaaarrrrrr

gülegüle tatlım kolay gelsin :1hug:

selam kızlar nasılsınız deniz tebrik ederim canım sağ salim kucağına al inşlhh
portakalcım benim yeni tarihim 5 nisan canım..

slm sevecen ve gülcüm naber kıslarrr,ben anca portakalın dediği gibi geç kalk kahve keyfi derken portakalımı kaçırdım bende özledim seni hayatım inşallah denk geliriz bugn..

denizcim hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla kucağına alırısın cnm dualrınıda eksik etme bizdenn..

hoşgeldin cnm en heyecenlı gül şimdi aramızda şimdi her dk tuvalete gidiyorsundur kesin kaydirigubbakcemile3

sen hangi topiklerde geziyom bakam hee
ceza aldınn ona göree sempatiksalakcinni

neden tatlım siz başka topiklerde gezince ceza mı alıyonuz bikerem :dilcikar::dilcikar:

kıs stresten napıcağımı şaşırdım eşim dışarı çıkalım diyo adam beni rahatlatmaya çalışıyoaklinialirimsmileeyvahedigeldismile

kıs gül zaten döverim gidersen saçından aynen buraya sürükleriz senikaydirigubbakcemile öle gelipte sadece sana dua ediyorum diip gitmek yok bakkkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…