Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kıs gül zaten döverim gidersen saçından aynen buraya sürükleriz senikaydirigubbakcemile öle gelipte sadece sana dua ediyorum diip gitmek yok bakkkkaydirigubbakcemile3

yok tatlım hiç gidermiyim sizi asla bırakamam ki hem durun kıs sanki hamile kaldım gibi konuşuyonuz daha çok heycan yaptım
hem gelipte göstermelik bi slm verip gideceğime hiç gelmem daha ii sonra utanmadan size nasıl msn yazarım ki sadece slm vermek bile olsa öle değilmialsanaalsanasmile

öptük cnmmm görüşrüz gez biraz kafan dağılsın sonra güsel hbrlerle dönn inşallahhhh

şekerler selam nasılsınız,bizde iyiyiz bir sorun yok çok şükür..genelde eylül anneleri topiğinde oluyorum ama burayada uğruyorum...nasılsınzı varmı gelişmeler ....

kızlar hamile kaldık kaçtık sanmayın.. bu seferde hamilelikle ilgili merak edilenleri paylaşmak gerekiyor,insan birbirinden çok şey öğreniyor,burdaki paylaşımlarımız gibi...gönül koymayın sizleride takipteyim ben canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…