Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ulan sizigidi oynak karular sziiii beni unutupp buraya geçersiniz heeee

ohh kahvemi yaptım cigarımı aldım gofretimi aldım geldimmmm :hulya:

evt valla çok uğurlu bir topik gelen hamile kalıo gel vatandaş gellllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ee kızlar anlatın bakiim h.g muhabbeti bitti
kıs örtmanim bu akşam kurdaleyi kim alıyo bana verde kocama hemen söliyim hava atim aklinialirimsmile

aramızada hoşgeldin umutlu biz iyiyiz cnm sen nasılsın?hikayeni alalım hemenkaydirigubbakcemile3

Hikäyem uzun ve biraz da acikli. Ben 2005 te evlendim. Hic korunmadigimiz halde beisimiz olmadi. 2 sene önce doktora gittik.Hic bir problmeniz yok dedi.Türkiyedede doktora gittik o doktorda tahliller yapti normal dedi. 2 kere asilama oldum tutmadi. Sonra doktor beni ameliyt etti. Tüolemin ve yumurtaliklarmin üstünde ince bir zar varmis onu kesti. Bana sen artik cok iyisin dedi.Hic bir problemin kalmadi dedi. 4 Kere daha asilama oldum. Ama malesef henüz bir tik yok canim.Bu ay da sogan kürüne basladim. ALLAHIM sen bizlerin yüzünü güldür. AMIIIN.:Saruboceq:zemuszemus

ulan sizigidi oynak karular sziiii beni unutupp buraya geçersiniz heeee

ohh kahvemi yaptım cigarımı aldım gofretimi aldım geldimmmm :hulya:

anaaaaa bana ne olmuşş sarı ışık olmuşummm ama nasıl yazıyommm kaydirigubbakcemile3

anaaa sabahtan berii kk açık yaaa kk bile artık yeterr gittt diyo banaaaaa kaydirigubbakcemile3

Aysencim alemsin ya valla sen yaz biz kitap gibi okuyalım. Şenizgofretten güle vermicen mi?

hosbuldum sekerler ben cok yorgunum acayip uykum var ama yatmak icin daha cok erkennnnnn bugunde mevlüt vardi camide ordaydim.bu haftasonu hic dinlenemedim(

canımm allah tez zamanda verir inşlhh
bizim topik çok uğurlu yeni gelen hemen hamile kalıyoo zor porti gül ve ben hariçç sempatiksalakcinni
inşlhh bizde sizde kırarız bu şansımızı canım

hiç üzülme cnm bende kist ameliyatı geçirdim bir sene önce yapışıklık vardı bende ameliyat oldum herşey normal görünüyor ama bebek yok malesef zamanı var herhalde napalım sabredip bekliycezboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…