- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.421
Hoşgeldiniz a.s.slm kizlar ben bur da yeniyim. Nsilsinizzzzzzzzz opuyorumnanaktan
merhaba kızlar artık bende buradayım
selam millet nasilsiniz
aramızada hoşgeldin umutlu biz iyiyiz cnm sen nasılsın?hikayeni alalım hemenkaydirigubbakcemile3
ulan sizigidi oynak karular sziiii beni unutupp buraya geçersiniz heeee
ohh kahvemi yaptım cigarımı aldım gofretimi aldım geldimmmm :hulya:
anaaaaa bana ne olmuşş sarı ışık olmuşummm ama nasıl yazıyommm kaydirigubbakcemile3
anaaa sabahtan berii kk açık yaaa kk bile artık yeterr gittt diyo banaaaaa kaydirigubbakcemile3
ulan sizigidi oynak karular sziiii beni unutupp buraya geçersiniz heeee
ohh kahvemi yaptım cigarımı aldım gofretimi aldım geldimmmm :hulya:
kızlar yarın test günüm çok heyecanlıyım ya
Hikäyem uzun ve biraz da acikli. Ben 2005 te evlendim. Hic korunmadigimiz halde beisimiz olmadi. 2 sene önce doktora gittik.Hic bir problmeniz yok dedi.Türkiyedede doktora gittik o doktorda tahliller yapti normal dedi. 2 kere asilama oldum tutmadi. Sonra doktor beni ameliyt etti. Tüolemin ve yumurtaliklarmin üstünde ince bir zar varmis onu kesti. Bana sen artik cok iyisin dedi.Hic bir problemin kalmadi dedi. 4 Kere daha asilama oldum. Ama malesef henüz bir tik yok canim.Bu ay da sogan kürüne basladim. ALLAHIM sen bizlerin yüzünü güldür. AMIIIN.:Saruboceq:zemuszemus
Hikäyem uzun ve biraz da acikli. Ben 2005 te evlendim. Hic korunmadigimiz halde beisimiz olmadi. 2 sene önce doktora gittik.Hic bir problmeniz yok dedi.Türkiyedede doktora gittik o doktorda tahliller yapti normal dedi. 2 kere asilama oldum tutmadi. Sonra doktor beni ameliyt etti. Tüolemin ve yumurtaliklarmin üstünde ince bir zar varmis onu kesti. Bana sen artik cok iyisin dedi.Hic bir problemin kalmadi dedi. 4 Kere daha asilama oldum. Ama malesef henüz bir tik yok canim.Bu ay da sogan kürüne basladim. ALLAHIM sen bizlerin yüzünü güldür. AMIIIN.:Saruboceq:zemuszemus
kızlar yarın test günüm çok heyecanlıyım ya
Aysencim alemsin ya valla sen yaz biz kitap gibi okuyalım. Şenizgofretten güle vermicen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?